eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

Böyle bir adamın nesini sevdiniz?
Adam yediginize ictiginize bile laf ediyor, çocuklarına tahammülü yok, şiddet gösteriyor, ailesi ayrı bir başlık konusu zaten hiç girmiyorum.
Oturun sevdiğiniz ve sevmediginiz yönlerini yazın bir kağıda gorün bakalım sevecek birşey bulabilecekmisiniz. Mümkün değil yani bulmanız emin olun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

kollarını jiletleyip,,,, yazısını okudum ve okumayı yarım bıraktım valla. Allah yardım etsin

evet bencede alışkanlık heralde ama bilemiyorum boşandıktan sonra onu başka kadınla düşünce hissi de çok üzüyor beni yada bağımlılık.

Bence aile boyu tedaviye ihtiyacı var bunların.Eşin gerçekten affında sığınıyorum bilgiğin kronik vakka.Eşinin içtiği sütte bile gözü var demişsin .Bazı insanlar kavga ile iletişim kurar ki bu doğru bir iletşim şekli değil.Allah sana sabır versin .

evet haklıdınoz boşanıcam ama yinede insan kprkuyor ama yorumunuz gerçekten beni dahada cesaretlendirdi neden ömrümü htüketiyorumki onunla anlam veremiyorum bizim ailede hiç boşanan yok bide ondan sanırım bu korkum annem tarafı da biraz tutucu o yüzdende çalışmama bile izin vermeyebilirler ve bebim özgürlüğümü alabilirler ondanda korkuhorum açıkçası.., post: 38360748, member: 137827"]Bir süre üzülmek mi yoksa bir ömür eziyet çekmek mi?

Ben bir şeylerin düzeleceğini görmüyorum bu evlilikte. Diyelim ki düzelir diyorsunuz, inancınız var, e o zaman bunca yaşanan acı ne olacak? Yüzünüze yumruk, sevgisiz ve aldatan bir eş, iftira eden aile. Nedir sizi mutlu eden?

Çocuklarınızı düşünün. Böyle bir babanın çocuklara yararı yok sadece zararı var. Size sevgisiz davrandığında anlamıyor mu sanıyorsunuz o çocuklar?

Ayrıca ayrılık acısını abartmıyor musunuz biraz? Ne olur ki üzülseniz? En kötüyü düşünün, 1-2 ay depresyona girersiniz en fazla. E sonra? Geçti bitti. İnsanlar evlat acısına alışıyorken, sizin "ben kocamdan ayrılamam çok üzülürüm" demeniz komik ve hafif kalmıyor mu sizce de?

Yine de ayrılamıyorsanız bana kalırsa siz bir psikiyatriste gidin. Sanıyorum sizde mazoşistlik var. Bununla ilgili tedavi görmeniz gerekebilir.[/QUOTE]
evet işte bana

emin ol çocuklar unutmuyor hiçbirşeyi. kişilik bozuklukları yaşıyorlar. olumsuz örnekler veriyoruz belki sana öyle kötü geliyordur ki. ama keşke dememek ve bi 3. çocuk yapmamak için bu adamdan bi yerde dur demen şart. sen burda bencilce davranıyorsun. senin önceliğin 2 çocuğun onları ve geleceklerini kaygılan bence.

Evladım,sen hala bu adamı seviyorum diyorsun,kim ki bu adam söyle bana..
Eşin olması,çocuklarının babası olması hiç birşeyi değiştirmez.
Senin ve çocuklarının hayatını zindana çeviren,sana hakaret eden bir ailesi varken,kalkıpta eşimi seviyorum deme.
Yazık etme kendine ve evlatlarına..

eşimin genlerinde zaten psikolojik hastalıklar olduğu kesin anneannesi normal değilmiş intihar etmiş dayılarıda hasta hatta bi tanesi bakırköyde yatmış eşimde bana arada sırada ben normal değilim diyor oda hastanede yatmış raporum var diyor ara sıra ama sonra gülüyor şaka yapmış gibi dünde ben birini yaraladım hastanede yattım dedi şakamı yapıyor gerçekmi anlamıyorum ama psikoloğa gitmek istediğimi defalarca söledim onla beraber hatta dün bile bana ya beni yatırırlarsa ne olcak sonra dedi çocuklara kim bakıcak dedi inanjn anlayamıyorum doğru sölediğini belkide gerçektwn çok aptalım yada doğru olduğuna inanmak istemiyorum...

evet bulamıyorum zaten bazen üzülüyorum ona bazende çok saf buluhorum işte dediğim gibi çok feğişik bir ruh hali var..

Offf.. Ben olsam bosanmaya degil de, kollarini jiletleyen adamla yasamaya cesaret edemezdim , kendini jiletleyen , beni testereyle keser.. ucuncu sayfa haberi mi olmak istiyisun cnm yaaaa..

yaşamayan anlayamaz...çocuklatım anneme gittiğim zamanlar baba deyip duruyolar onlara bile üzülüyorum ...tabi sonuçta bilmiyorlar babalarını bi baba işte..erkeksizlikte değil zatrn kararımı verdim ama dahada kararlı olmam için yorumlarınızi dinlemek istedim

Ne noktalama var, ne cümle düzeni..
Üstüne kelimelerin yazımı yanlış, harfler eksik.
Arkadaş biraz şurada zaman ayırıp okuyan, yorum yapan insanlara saygınız olsun ya!
noktalama ve ünlem işaretlerine takmışsınız çok tuhaf gerçekten ben sorunumu paylaşıyorum sonuçta ne yazdığımda anlaşılıyor!!!!!!

Offf.. Ben olsam bosanmaya degil de, kollarini jiletleyen adamla yasamaya cesaret edemezdim , kendini jiletleyen , beni testereyle keser.. ucuncu sayfa haberi mi olmak istiyisun cnm yaaaa..
evet haklısın , çok fazla afediciyim malesef...ama artık afetmiycem..

Maddi olarak ayaklarının üzerinde dur ve kimseye minnet etmeyeceğin noktaya geldiğinde tek bir an bile düşünmeden boşan.

Maddi olarak ayaklarının üzerinde dur ve kimseye minnet etmeyeceğin noktaya geldiğinde tek bir an bile düşünmeden boşan.
şu an çalışma gibi bi durumum yok ama annemde kalınca neler olur bilmiorum umarım çalışmama karışmazlar ve çocuğuma bakarlar...ama sanırım bi şekilde ikna ederim onları...

noktalama ve ünlem işaretlerine takmışsınız çok tuhaf gerçekten ben sorunumu paylaşıyorum sonuçta ne yazdığımda anlaşılıyor!!!!!!
evet bak isteyince nasıl adam gibi yazıyorsun.
Sen kendini internet ortamında bile ifade edemiyorsun daha 2 çocuklu evliliği hiç kaldıramazsın.
Adam konuştuklarından anlamıyordur bi kere.

şu an çalışma gibi bi durumum yok ama annemde kalınca neler olur bilmiorum umarım çalışmama karışmazlar ve çocuğuma bakarlar...ama sanırım bi şekilde ikna ederim onları...
Canım benim ne olursa olsun ailen arkanda olur.
Ha 1-2 laf söylerler belki, canın sıkılır biraz ama el adamından dayak yiyeceğine, annenden laf ye.
Önce kendini ikna et. Dik dur, kendine karşı.
Sonra da anneni.
Çalışmaya daha kolay ikna olur inan bana.

evet işte bana[/QUOTE]
siz ailenizin baskısından mı korkuyorsunuz yani... elin adamı vursun kırsın daha iyi mi yani.. illa ki daha kötüye gitmesini beklememek lazım bu gidişin..
yok ya bence senin kendine güvenin yok. aile falan bahane. etrafımda ne sıkı aileler var ve çalışma konusu ilk başta sorun olsada sonra alıştıkça durumu kabullenip karşı çıkmadılar. ve çalışıyorlarda. sen iradeli ol. haketmediğin birşeye de boyun eğme artık.

Bu evliliğin sonu er ya da geç boşanma.
Ne kadar az zararla çıkarsan o kadar iyi.
Daha şiddet gördüğünde bitmeliydi. O da olmadı aldattığını gördüğünde bitmeliydi.
Kesinlikle fazla uzamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…