- 22 Şubat 2018
- 21
- 7
- 86
- 39
- Konu Sahibi Tekin_-1985
-
evet haklısınız ama hiç bi şekilde yanaşmıyor söz verirken samimi evet ama biraz ara yumuşasın hemen aynı bu süreç beni cok korkutuyo ailemin yanına gidemiyorum pasif bi insan değilim aslında ama onunla ugrasırken cok yoruluyorum işi güçü herşeyi bırakıp tek bana odaklanıyo hastaıklı gibiUyusturucu bagimlisi bi esle hayat gecmez evlilik yurumez sizede kendinede buyuk zarar veriyo kendize yazik etmeyin derhal ayrilin cekmeyin 1 dk bile
hep bahanesi sen beni sevmiyorsun ilgi göstermiyorsun bende onlara sarılıyorum ama hiç bırakmadıki hiç affetmedimki onun zoruyla affetmiş gibi yaptım 3 senedir ona karsı kalbim doğrulmadı saygı zaten yok her tüelü hakareti rahatca yaabiliyorum ama artık kuracak cümlem kalmadı iyiliktende anlamıyor cok şaşırdımEsrar ve aldatma. Bence bosanmak icin iki süper sebeb. Ailenin de tepkisini anlamış değilim. Esrarı büyüğü küçüğü de yok. Cocuk olsa ne olabileceklerinden haberleri var mı? Hayatınızı mahvetmeyin
Merhaba ben 4 senelik evliyim yaşım 34 eşimle severek evlendik, aslında o evlenmek için cok ugraştı cevremdeki herkeste bilir söyler cok sevdiğini ama bana göre tuhaf bi takıntı haline geldim onun için evlenmeden önce uyuşturucu madde kullandıgını biliyordum ama bitirdi tedavi göre ailesi araya girdi, ailem bunları bilmiyoken bile babam aslında tepki gösterdi ama oldu işte bi şekilde, il zamanlar iyi gidiyordu bi sene sonra esrar kullandıgını öğrendim 3 senedir bununla mucadele ediyorum psikoljik yardım hastene ilaç vs ama işe yaramadı bırakmadı artık bende bıraktım inancım kalmadı herşey dahada kötüye gidiyo insan olarak evet cok iyi istediğimi yapar kırmaz kibardır sever ama artık yalanlarına tahammül edemiyorum onu içmek sürekli yalan hep gec gelmesi için bahanesi istediğinde teli kapar ulaşamassın sonra gelir kedi gibi özürler bi ton vaadetler hemen sonra aynısı hep bu döngü defalarca boşanmak istediğimi artık onu sevmediğimi dedim ailemine evinede gittim ama herkesi araya soktu abilerim babam annem nereye kafamı cevirsem hep ordaydı yollarmı kesmeler işyerinden aramalar bi ton şey ailem bu uyusturucu mevzunu ciddiye almadı zmanal bırakır esrar cokta ağır bişey değildir demek istediler dışarıya karşı laf söz olmasın diye benı tekrar göndermek istediler hersefrinde döndüm yine aynısı gecenlerde telinde bi mesaj buldum kadın ondan giyilmiş terli tişörtünü istemiş anlam veremedim aslında sevdiğine beni eminim ama fırsatını bulsa yapmayacagundan emin değilim sordum onuda yalanladı bişey değil diyip özürler bisürü sey artık ne yapacagımı bilmiyroum ailemin yanına gidemiyorum rahat vermiyo evdende gitmiyo asla boşanmam diyo ölürüm boşanmak diyo ama hiç bi huyundanda vazgecmiyıo n yapacagımı şaşırdım lütfen yardımcı olun teşekkürler
Esrar ve aldatma. Bence bosanmak icin iki süper sebeb. Ailenin de tepkisini anlamış değilim. Esrarı büyüğü küçüğü de yok. Cocuk olsa ne olabileceklerinden haberleri var mı? Hayatınızı mahvetmeyin
Uyuşturucu bağımlısı adamın olduğu bir ailede nasıl çocuklar yetişir bir düşünün? Bence kendinizi kurtarın
hatta cocuk yapalım gör bak nasıl olacak diyo dahada cok deliriyorumUyuşturucu bağımlısı adamın olduğu bir ailede nasıl çocuklar yetişir bir düşünün? Bence kendinizi kurtarın
hatta cocuk yapalım gör bak nasıl olacak diyo dahada cok deliriyorum
hep bahanesi sen beni sevmiyorsun ilgi göstermiyorsun bende onlara sarılıyorum ama hiç bırakmadıki hiç affetmedimki onun zoruyla affetmiş gibi yaptım 3 senedir ona karsı kalbim doğrulmadı saygı zaten yok her tüelü hakareti rahatca yaabiliyorum ama artık kuracak cümlem kalmadı iyiliktende anlamıyor cok şaşırdım
ama nasıl ailem sözde bıraksa gel diyo ama bu adam seni bırakmıyo napalım diyo ama içten içe istemiyolar kesinlikle ialeme gitmek istemiyorum ama bu sürecte nerde kalabilirim ayrca calısıyorum hep rahatsuz edecek işyerime herşeyimi duyurmak istemiyorum telefonları acmadığımda işten arar mecbur açarım bu süreç beni cok yoruyo cok zor geeliyo ama gercekten bitirmek istiyorumUyuşturucu bağımlısı bi adamla bile bile evlenmişsiniz hadi onu geçtim nasıl bi aileniz var ki o eve göndermeye çalışır laf olmasın diye, midem bulandı bir de aldatmış fetişleri de biliyomuş kadın maşallah, ne kocanız koca ne aileniz aile, topunu silin kurtulun yeni bi hayat kurun.
Uyuşturucu bağımlısı bi adamla bile bile evlenmişsiniz hadi onu geçtim nasıl bi aileniz var ki o eve göndermeye çalışır laf olmasın diye, midem bulandı bir de aldatmış fetişleri de biliyomuş kadın maşallah, ne kocanız koca ne aileniz aile, topunu silin kurtulun yeni bi hayat kurun.
ayrıca fetiş ne demek o konuyada zaten cok bozugum bişey yok diyo sürekli dinlemek dahi istemiyırumama nasıl ailem sözde bıraksa gel diyo ama bu adam seni bırakmıyo napalım diyo ama içten içe istemiyolar kesinlikle ialeme gitmek istemiyorum ama bu sürecte nerde kalabilirim ayrca calısıyorum hep rahatsuz edecek işyerime herşeyimi duyurmak istemiyorum telefonları acmadığımda işten arar mecbur açarım bu süreç beni cok yoruyo cok zor geeliyo ama gercekten bitirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?