eşimden boşanmak istiyorum ancak o benden boşanmamak için direniyor!

“Sonuçta bakire bi kız aldı.” mı???!!!

Derdiniz olduğu için devam etmiyorum. Önce işe bu zihniyeti değiştirmekle başlayın derim ben.

Allah yardımcınız olsun.
Aslında bu konuyu, bekaret önemli mi? konusunu açan arkadaş okusa keşke. Demek ki önemi yokmuş. Öyle de böyle de mutsuz olunuyormuş. Sorun insanların zihniyetlerindeymiş. Öğretmen olması durumun en trajik yanı.

O tehditlerini al git savcılığa şikayet et can güvenliği yok de sosyal medyada paylaş mesajlarını öyle kolay değil

Ne biçim konuşmuşsun bakire olunca başın göğemi erdi cahillik diz boyu birde öğretmen olacaksın bak en kötü şeylere maruz kalmışsın o bekar etin işe yaramamış

nosunu msjini hep engelle gorme.en onemlisi asla kiskirtici harekette yada sozde bulunma.ayni ortamda bulundugunda mumkun oldukca ayrilmaya bak ordan.ben boyle yaparak kurtuldm.yiksa devlet hic bi sekilde sahip cikmiyo.kocan olacak adamda bunlardan ayagi yer tutuyo.kotulere tahammul ettikce aziyolar ve bol bol dua et hep iyiyi dusun meditasyon yap

Bu nedir ya

Bu forumdan önce öğretmenlerin tamamının aydın birer eğitimci olduğunu düşünürdüm. Artık tamamı değil...
Farkındaysanız en çok ezilenler de öğretmenler. Çünkü zihniyet çok geleneksel, bakış açısı çok dar. Ben de bir öğretmenim. 20 yıllık hem de. Özelde de çalıştım, şu an devletteyim. Öğretmenlikten önce farklı sektörlerde çalışmıştım. İnanın ufak bir şirkette bile zihniyet daha iyi, daha çok aşmışlar kendilerini. Ankara’nın en iyi semtinde çok çok iyi bir lisede çalışıyorum, inanın öğretmenler öyle dar bir bakış açısına sahip ki... Örneğin bir arkadaşın üniversitede okuyan kızı erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyordu. Bunu ayıpladılar zaten. Sonra kızcağız ayrıldı 3 yılın ardından, hem de kendisi terk etti adamı. “Kullandı kullandı attı başından kızı, ne bekliyorlardı ki, tabii ki evlenmez böyle bir kızla, bu kızın yetiştireceği çocuktan ne hayır gelir vb.” laflar... Şimdi de kız başka biriyle evleniyor. İyi bari, bulabilmiş birini o hâliyle falan diyorlar. Hepsi aynı değil elbette ama içlerinde 5-6 kişi özellikle bu bakış açısına sahip. Bir kısmı da yine aynı düşüncede ama böyle ortada konuşmuyorlar en azından. Ben çok kavga ettim bunlarla. Ama ne fayda... Çok kötü gerçekten.

Bu arada, özel kolejlerde tam da anlaşmaların yapıldığı bir aydayız. Hepsine gidip cv bırakın. Arayan olur mutlaka.

Bence önce kadına eşya ya da et muamelesi yapılmasın. Bakire olunca değerli olmayınca kimse namussuz olmuyor. Koruma kararı aldığında bir halt yapamaz pis narsisit, gitsin kendi çöplüğünde ötsün. Koruma kararı aldırınca o gitmek zorunda is yerinden gitmezse polise şikayet edersin ki o mesajlar sana misli misli yeter.
İnsan başta korkuyor da sonra kendi gücünü farkediyor biraz ağla sonra dediklerimi uygula.
Ağlayarak karakola gittiğimi bilirim.
Korkma devlet de kadının yanında mesaj bile hapiste yatması için yeterli...

Karşı tarafın söylediklerine takmışsın. Avukatınla konuş gerekli her türlü işlemi başlatalım, elimde de bana gönderdiği mesajlar var de. Bu yeter. Onun sçöylediklerine ne inanıyorsun sen . Yok mal vermeyeceğim yok boşanmayacağım. Puff

Dava açmak için neyi bekliyorsunuz anlamadım?
Aileniz destekmiş. Bir kaç ay maaşsız idare edin yanlarında. Avukat için borç bulun ailenizin durumu varsa.
Tayin isteyin o arada. Tazminat davası falan açarsınız. Boşanmamak gibi bir şey yok. O mesajları gösterirseniz her hakim boşar.

Ne kadar fevri bır cıkış.. Ne olacak peki. . Namus en onemlı parcadır!.. Bıraz kendımıze gelelim.. Boyle dıye dıye ar haya kalmadı... Nedır namus...

Rabbım yardımcınız olsun.. Dıkkat edin kendınıze onlem almadıysanız hic vakit kaybetmeden onlem alın..

Hatanız sadece dua ile kurtulmayı beklemek olabilir mi?
Hem yetkili mercilere bildirmeyip hem de duam kabul olmuyor diye dertlenmek de ilginçmiş. Adam bir anda insafa mı gelecek sanıyorsunuz?

Siz gidip resmi makamlara bildireceksiniz onlar da gerekeni yapacak. Ölümle tehdit ediliyorsanız söyleyeceksiniz sizin girdiğiniz her ortamdan uzak duracak..

aman vermesin bişey daha ondan alacağınıza mı bakıyorsunuz. arkadaşımın eşi çok zengin bir adamdı. sırf boşanabilsin diye çöp bile talep etmedi. ayrılırken bir parçasını bile almadı evden kurtuldum ya o yeter bana diyor

öncelikle sakin ol.
ne mutlu ki ailen arkandaymış.
tehdit mesajlarının hepsini sakla ve asla cevap verme. o mahremiyetinizi orda burda anlattıkça sen sus.
belki davanda sana şahitlik yapar insanlar.
ailen arkandaymış bu harika bir şey.
aynı işyerinden ayrıl. sözleşmen varsa bile idareyle durumu gizliden görüş ve ayrıl ordan.
Allah büyük illaki bir iş kapısı açar.
düğünün kamera görüntülerinden ziynet eşyaların belli olur.
maddi-manevi tazminatını aç.
evet mahkeme işleri uzun sürebiliyor ama eninde sonunda bitiyor.
o yürüyen ego istediği kadar konuşsun. bir de eğitimciymiş pis küfürbaz.

Size yazdığı hiçbir silmeyin her biri delil olacak sizin için ve çok önemli, ayrıca sakın ona onun tarzında cevaplar yazmayın sakinliğinizi koruyun hakaret küfür içeren bi söz sakın yazmayın ve tehdit edildiğinize dair savcılığa suç duyurusunda bulunun, avukatınız zaten sizi yönlendirecektir

[/QUOTE]=["samyeli34, post: 56107374, member: 15216"]Ne kadar fevri bır cıkış.. Ne olacak peki. . Namus en onemlı parcadır!.. Bıraz kendımıze gelelim.. Boyle dıye dıye ar haya kalmadı... Nedır namus...[/QUOTE]
Size göre kızlık zarı bana göre değil, adam verdiği sözleri tutmayarak ve insan gibi davranmayarak namussuzluk etmiştir. Ayrıca size göre fevri bir mesaj bana göre sıradan diye devam ediyor...
Yine arkasındayım sözümüm. Bakire olan namuslu, olmayan namussuzdur diye bisey yoktur kızlık zarı durup bakire olan her haltı yapan çok kadın varken bakire olmayıp size göre namussuz olan ama iffeti ile yasayan çok kadın var. Namus kızlık zarında değil zihniyettedir.

eyvah eyvah

Ne kadar pis bir konuşma vizyonsuz insanlar onkarın çocuğundan ne hayır gelir asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…