• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden boşanmak istiyorum ancak o benden boşanmamak için direniyor!

Bizim ailedede ikinci evliliğini yapan insanlar düğün yapmazlar bence onu kastetmiştir hani ilk evlilik tabi düğün olucak gelinlik olucak diye bekar anlamında

Bizim ailede ikinci evlilikler daha bi şaşalı olur. Şimdi bu ne alaka...

Ne öğretmenisiniz? Dil ve Anlatım demeyin düşüp bayılırım.

Beden eğitimi öğretmeni bile olsa farketmez bence. :KK12:

Şimdiye kadar attığı mesajlarla savciliğa gidin.Sonrada telefon numaranizi değistirin.Tehtid var ortada bak nasil bosuyor hakim.Pislik herif ya.Allah yardimciniz olsun.

Boşanma Davasını açın tehditler için de ayrıca şikayet edin .
Ayrılmayıp ne yapacak siz terk ettikten sonra kendi kendine mi evli kalacak .

çok yanlış bir tercih yapmışsın, durumu iyi diye evlenen kızlar çoğu zaman büyük bir ego altında ezilmek zorunda kalıyorlar çünkü adam benim varlığım içine geldi oturdu, şimdi benim istediklerimi yapsın zart zurt kafasına giriyor.

aman vermesin bişey daha ondan alacağınıza mı bakıyorsunuz. arkadaşımın eşi çok zengin bir adamdı. sırf boşanabilsin diye çöp bile talep etmedi. ayrılırken bir parçasını bile almadı evden kurtuldum ya o yeter bana diyor
parasi için mi evlenmiş o zenginle??

çok yanlış bir tercih yapmışsın, durumu iyi diye evlenen kızlar çoğu zaman büyük bir ego altında ezilmek zorunda kalıyorlar çünkü adam benim varlığım içine geldi oturdu, şimdi benim istediklerimi yapsın zart zurt kafasına giriyor.
ben bu adamlari hiç anlamiyorum. kadinlari üzmek için mi evleniyo. yuva kurmak için mi bi nedeni belli degil.

bence adam sıkıntılı onu tahrık etmeyın canınıza bır zarar verebilir... eğer boşanmak istoyorsanız davanızı açın okuldada çalışıp para biriktrin ama çok tedbirli olun çünkü size iftira atabilir... tutumlu olun para biriktirin ve o adamın olduğu yerden uzaklaşın...

Teşekkürler yorumlar için bazı mesajlara da baktım zor zaman geçiren bir insanın sadece tüm cümleyi anlamadan cımbızla bir lafı çekip istediği yöne çekmesi de ne kadar doğru tartışılır, eleştirilerin tabi ki de kabul ederim ama lütfen öğretmenlik ve meslek konularına girmeyin konunun özü benim mesleğim degil zaten ortada bir yardım bekleyen bir insan var sadece yorumlar için teşekkürler.

ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..
1.Hakaret ve aşağılama boşanma sebebidir
2.mahremiyeti paylaşmak boşanma sebebidir
3.Tehdit etme boşanma sebebidir
Kanıtları sağlam tutarsan hakim boşar. Hem de çatır çatır boşar.
Ölene kadar boşanmam diye bir şey yok.onun hasta ve gerçekdışı düşüncelerine kulak asmayın avukat söylemiştir zaten. Bu arada tazminat talep etmeyi de unutmayin.
Aynı yerde çalışmanız iyi olmuş şahit bulabilirsiniz hakaret küfür vb.içeren mesaj atması da iyi olmuş elinizde kanıtınız var.. Bırakın yapsın siz kendinizi bozmayın, kaybeden o olacak.

Back