- 23 Mayıs 2018
- 27
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi donatella07
-
sonucta bakire bi kız aldı.
maalesef öyleBu nedir ya
Bu forumdan önce öğretmenlerin tamamının aydın birer eğitimci olduğunu düşünürdüm. Artık tamamı değil...
Eskidenmis o.Bu nedir ya
Bu forumdan önce öğretmenlerin tamamının aydın birer eğitimci olduğunu düşünürdüm. Artık tamamı değil...
Suç duyurusunda bulunun. Böyle bir psikopat çocuk yetiştiriyor öyle mi? Eyvah eyvah..ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..
Bizim ailedede ikinci evliliğini yapan insanlar düğün yapmazlar bence onu kastetmiştir hani ilk evlilik tabi düğün olucak gelinlik olucak diye bekar anlamındaBu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?