• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden boşanmak istiyorum ancak o benden boşanmamak için direniyor!

mesajda bana beni aldattığını söylemiş, daha doğrusu ben aldattın mı beni bana böyle birşey söylemiştin. dedim. evet sana asla yalan konuşmam demiş.. bu bir yalan beyansa bile ben bunu mahkemeye verebilir miyim bu sözünü çünkü burada hayır ben şaka yapmıştım yanlış anlamış diyebilir. ama evlilik devam ederken bi insan bu cümleyi nasıl kurar? beni zaten aldatmakla tehdit ediyordu sürekli. dediğini yapmış olabilir mi bilmiyorum..
Evet, verebilirsin.
Şaka yaptım dese bile önce itiraf edip, mehkemeye verince sonradan kiviriyor gibi gösterip hak elde edebilirsin.

Bu nedir ya :işsiz:

Bu forumdan önce öğretmenlerin tamamının aydın birer eğitimci olduğunu düşünürdüm. Artık tamamı değil...
Okuldan gelip öğrencileri hakkında ’mala bağlamışlar, bişey anlamıyolar’ diyen bir model de bizde var. Ki bu türkiye deki en pahalı kolejde çalışan bir öğretmen.

hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.hiç tehditlerine aldırış etmeyin aksine lehinize kullanırsınız hepsini hukukçulara danışırsınız zaten.
Ama ben şeyi merak ettim nişanlılık sürecince hiç mi belli etmedi bu adam kendisini ? bu adamlar kendilerini nasıl gizlemeyi başarabiliyorlar yoksa bizler mi hayatı toz pembe görüyoruz?

bakire bi kız aldı.
Bu nasıl bir bakış açısı güzel kardeşim? Mal mısın, davar mısın, insan mısın?

Ya siz bir insansınız. Almak vermek ne Allah aşkına? Bir de bakire olduğunu belirtmiş. Şaka gibi.

Sahibinden satılık bakire “kız”.

Vallahi şaka gibi.

Son düzenleme:
Bütün bu sorularınıza ancak bir avukat cevap verebilir. Eşin şuan terkedilmenin hırsıyla saldırıyor. Aynısını yaşıyorum bende. Sakın mesajlarına karşılık verme yazma. Arkanda ailen var çalışıyorsun hiç korkma. Numarasını engelle. Allah kurtarsın.

Yerinizde olsam napardım diye düşünüyorum da sanırım herşeyi geride bırakırdım. Ziynet eşyaları da tazminatı da Okulu da onun olsun. Sadece boşanmaya çabalar ve bir yolunu bulup bir iki seneliğine de olsa şehri terk ederdim. Başka bir şehre gider, iş bulur, sosyal medya hesaplarımı kapatır, telefon numaramı değiştirir yeniden güçlenene bu travmayı atlatana kadar kendi kabuğuma çekilirdim

Konu sahibi senin ilk yapman gereken sey yeni telefon, hat almak olacak.
Bu pisligi dinleme duyma. Dinledikce psikolojin bozulur. Kendine bunu yapma.
Sonra cocuk yoksa hicbirsey talep etmeden biran once bosanmak olacak.
Avukatinla anlas. Avukatin konussun sadece onunla. Hicbirsey talep etmedigini bosanmanin biran once gerceklesmesini soylesin o tarafa.

Sonra mumkunse ortak tanidiklarla iletisimi kes. Gerekirse baska sehire tasin. Ondan hic haber alma. O da senden haber alamasin. Butun iletisim yollari kapat.
Sonra huzur nerde sen orda ol.
Cocukda yok sanirim. Kurtulduguna sukredeceksin. Kendine yeni bir sayfa acarsin miss gibi yasarsin.

ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..
Merhaba arkadaşım yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm kısa zamanda yuva yıkmak bir kadının istemeyeceği bir şey olsa da hayat insanlara bin türlü şey gösteriyor.Yaşadıkların kuzenimin yaşadıklarına benziyor,o da ekim de evlendi 2 aydır ailesinin yanında,bir kaç güne boşanma davası açılacak.Onun eşinden gördüğü duyduğu hakaretler ve ani ruh değişikliğiyle pişman olup seni seviyorum demeleri bipolar hastası olmasından kaynaklanıyormuş ve bu hastalığı kuzenimden sakladılar evlenmeden.Senin eşinde de böyle bir durum olabilir mi? Bende evliliğimin ilk yılında büyük sıkıntılar yaşadım gerçekten eşimin yaptıklarını anlatsam şok olursun fakat hamile kaldım ve erken doğum yaptım,çocuğumuz ölümle pençeleşti 2 ay boyunca,bizde hastanelerde yatıp kalkıp perişan olduk ve sonra eşim büyü yapılmış gibi değişti,bizi bu musibet düzeltti.Bunu yaşadığım için yeni evli olup boşanacaklara çok dua ediyorum düzelen yuvam gibi düzelsin yuvası herkesin,boşanacaksanızda Allah yardımcın olsun hasta ruhlu bu insanla uğraşmak için büyük güce ve sabıra ihtiyacın var

ağustos ayından beri evliyiz, yalnız evliliğim boyunca 7 aylık süreçte yemediğim, hakaretler, eleştriler, küfürler, dayatmalar, baskıcı ve itaat ettirme tavırları dışında eziyet etme dışında yaşadığım hiçbir iyi bir güzelliği olmadı evliliğimin ve şimdi ben artık 1.5 aydır evi ayırdım, daha doğrusu daha önce o evi aldığı için benle evlenmeden önce evini arabasını herşeyini almış hali vakti yerinde bir insan, ama ben de öğretmenim ve bu adam da öğretmen sadece matematik öğretmeni olduğu için özel derslerinden dolayı iyi para kazanıyor.. bana etmediğini bırakmadı, kendisine göre o kadar haklı ki şuan bile bana yıpratma mesajları atıp beni tahrik etmeye çalışıyor. inanın o kadar çok sorunlu davranışları var ki hem seni seviyorum diyor, ardından 2 dk sonra ki mesajda bana hakaret ve aşagılayıcı cümleler yer alıyor ben den yaşca 8 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir olgun taraflarını göremedim.. eşime karşı güvensizlik ve endişe duyuyorum hiçbir şekilde onunla tekrar aynı evde olma gibi bi durum da istemiyorum. eve girdiğim ilk günden beri yaptığım her işi eleştirdi, temizlikten bulaşığa çamaşıra ve cinselliğe kadar herşeyi 3. 5. şahıs insanlara taşıdı mahremiyet diye birşey bırakmadı ortada aynı işyerinde çalışıyoruz ve ben büyük bir mağduriyet yaşıyorum onun sözleşmesi önceden imzalandığı için işten çıkmaya da niyeti yok. boşanmak için avukatım kanalıyla konuşmasını sağladım avukatıma bile beni şikayet edebilen bir insan bana yardımcı olun bu adamdan nasıl kurtulabilirim. şimdide beni tehdit ediyor bu işi uzatıcam ölüme kadar götürücem senden boşanmıcam sen paşa paşa döneceksin bu eve diyor, bir çok kez tehditlerini, öldürmek istediğini, öfke patlamalarını yaşadım benim de iyice psikolojimi bozdu insanlara güvenim kalmadı artık.. sürekli kendisiyle beni ve başkalarıyla kıyaslamasından bıktım.. sevgi buysa olmasın.. böyle sevgi olmaz olsun ..
Offfff kendimi okudum ... Çok geçmiş olsun öncelikle söyleyeceklerim benim sürecimde gerçeklesen şeyler her olay içinde farklıdır ama ,içinize belki biraz su serpmek için söylüyorum ..
Ben de dava açalı yaklaşık iki ay oldu... Benim bir de kızım var üstelik ... Çok tehdit etti . Senin boğazını keser atarım ölümü bile bulamazlar falan ... Yazdığı tehdit mesajlarini kullanın uzaklaştırma isteyin ... Ne kadarını yapar soylediklerinin siz daha iyi bilirsiniz kendinizi siz koruyacaksiniz her anlamda ...
Ama bosuna tehdit etmiş diyemiyorum ben hala korkuyorum mesela ... Ondan gelen mesaj bildirimini görünce elim ayağım titriyor ,rengim atıyor hemen ... Allah yardım etsin

amin hepimizin inşallah. ama ben çok bunaldım bu adam yüzünden işten ayrılcam belki işsiz kalma durumum bile olabilir, herşeyden önce ziynet eşyalarımı aldı bunun arkasına düştü o kadar kazancı olan evi barkı herşeyi olan bi adam bu, sürekli ailesine para gönderiyor, gizli gizli benim haberim olmadan biz şubat tatilinde onun memleketine gittiğimizde ablalarına aldıkları şeyler 4000 milyarlık 5000 milyarlık şeyler çıkıyor, bana bunun haberini de vermiyor ben bunları saf saf izlemekle yetindim bunun için hesap sorduğumda da sürekli benle tartışma çıkardı ve kendini haklı çıkarmak için sürekli beni suçladı. ailesine para göndersin göndermesin demiyorum ama ablalarının ve ailesinin durumu o kadar kötü degil bunu sürekli yıllardır para isteye isteye kandırmışlar sürekli kendilerini acındıra acındıra eşimde onların kocaları ve herkesin yuvası barkı ayrı olmasına rağmen gizli kapaklı işler yaptı hep, bundan tartışmalarımız çıktı, onun dışında arkadaslarının ve iş yerinde insanların içinde beni küçük düşürücü aşağılayıcı küçümser tavırlarla yaklaştı sürekli ben bu davranışlarından soğuduğumu belli etmeme rağmen sanki bana düşmanmışım gibi davrandı. ben bu adamdan boşanmak istiyorum ama parasal durumum da buna musait degil tamamen mağdur durumdayım.. ve bunu bilmesine rağmen hoşuna gidiyor.. bana kalacaksın, sen başkalarına sığınacaksın, sana istersen 8 aylık maaşını vereyim yeterli mi tarzında kötü iğrenç sözler yazıyor, ikinci kocana da böyle davran tamam mı oda seni kapı dışarı etsin diyor. bu insan hiç aile kavramı evlilik kavramının farkına varmadan evlenmiş ben bunu anladım. ailem destekçim onlarda çok yıprandılar. ama beni hergün arayarak tahrik ve tehdit mesajları yollayarak rahatsız ediyor. ne yapabilirim lütfen bu adamdan nasıl kurtulabilirim.. bana lütfen bi fikir verin..
- avukat tuttunuz mu ?
Eğer tuttuysaniz siz ona yüklü miktarda tazminat davası açarak işe başlayın o ziynet eşyaları kadinindir yasası Yargıtay'dan geceli üç ay oldu ... Yazdığı şeyleri silmeyinn telefonunuza da ses kaydı alan konuşurken program var onu yukleyin bunların hepsi delil olarak kullanılıyor .
Ve hiç korkmayın havlayan köpek isirmaz ! Benim aldığım tehditlerin , duyduğum hakaretlerin ,kufurlerin , tehditlerin sonu gelmeyecek sanirdim . Hala da gelmiş değil !uzaklaştırma aldım telefonla rahatsız edemiyor artık eve yaklasamiyor bir de mamur diyorsunuz öyle güzel yasalar var ki nasıl koruyor bizi avukatın kapısına girene kadar titriyordum .... Dedim ya hala da aynı ama en azından güven geldi bana . Size de gelecektir . Maddi durumunuz ne olursa olsun halledilir bunun için kendinizi kötü hissetmeyin ve hissettirmesine müsade etmeyin ... Bu arada aileniz nerde ,

amin hepimizin inşallah. ama ben çok bunaldım bu adam yüzünden işten ayrılcam belki işsiz kalma durumum bile olabilir, herşeyden önce ziynet eşyalarımı aldı bunun arkasına düştü o kadar kazancı olan evi barkı herşeyi olan bi adam bu, sürekli ailesine para gönderiyor, gizli gizli benim haberim olmadan biz şubat tatilinde onun memleketine gittiğimizde ablalarına aldıkları şeyler 4000 milyarlık 5000 milyarlık şeyler çıkıyor, bana bunun haberini de vermiyor ben bunları saf saf izlemekle yetindim bunun için hesap sorduğumda da sürekli benle tartışma çıkardı ve kendini haklı çıkarmak için sürekli beni suçladı. ailesine para göndersin göndermesin demiyorum ama ablalarının ve ailesinin durumu o kadar kötü degil bunu sürekli yıllardır para isteye isteye kandırmışlar sürekli kendilerini acındıra acındıra eşimde onların kocaları ve herkesin yuvası barkı ayrı olmasına rağmen gizli kapaklı işler yaptı hep, bundan tartışmalarımız çıktı, onun dışında arkadaslarının ve iş yerinde insanların içinde beni küçük düşürücü aşağılayıcı küçümser tavırlarla yaklaştı sürekli ben bu davranışlarından soğuduğumu belli etmeme rağmen sanki bana düşmanmışım gibi davrandı. ben bu adamdan boşanmak istiyorum ama parasal durumum da buna musait degil tamamen mağdur durumdayım.. ve bunu bilmesine rağmen hoşuna gidiyor.. bana kalacaksın, sen başkalarına sığınacaksın, sana istersen 8 aylık maaşını vereyim yeterli mi tarzında kötü iğrenç sözler yazıyor, ikinci kocana da böyle davran tamam mı oda seni kapı dışarı etsin diyor. bu insan hiç aile kavramı evlilik kavramının farkına varmadan evlenmiş ben bunu anladım. ailem destekçim onlarda çok yıprandılar. ama beni hergün arayarak tahrik ve tehdit mesajları yollayarak rahatsız ediyor. ne yapabilirim lütfen bu adamdan nasıl kurtulabilirim.. bana lütfen bi fikir verin..

Canım sana bir kadin olarak söyleyebileceğim suki msjları silme sakin aradığında aç kaydet konuşmalarını hakaret ve tazminat davası aç ve iyi bir avukab bul kendine dikkat et evden tekbasina çıkma

Bu kadar sorunlu birkilikse dikkat et kendine ailenin yanında konuş ki şairlerin olsun oda olmazsa TV kanalına çık başka türlü devletin dikkatini cekemiyorsun adalet geç sağlanıyor atanmış bir öğretmenden istediği yere Ataman gerçekleşiyor fazla psikolojini bozma AKP'li davran panikle birşey per yapma cagardiginda sakın gitme güvenme bırakacak sonkez konuşalım felander aman bacım yazık edersin kendine

teşekkürler yorumlar için sağolun allah hepimize yardımcı olsun. bu zor zamanlar nasıl geçer bilmiyorum... rabbim kimseye böyle kötü olaylar yaşatmasın hiçbir kadın sevgisizliği, değersizliği hak etmiyor..

Hocam merhaba. Ben de sizin sürecinize benzer bir süreçten geçtim. Ben de sizin gibi öğretmenim. Boşanma davası açalı 6 ay oldu. Şükür ki Büyük bir olay yaşanmadı. Ama kendisinin yıpratmaları sürüyor tabi. Ben bana yaptığı hareket darp hakaret ve tehditten onu şikayet ettim. Sonra da bosanma davası açtım. Davaya gelmedi. Ben gittim ve boşanmak istiyorum dedim diye ortak evdeki doğalgazı ve 13 aylık cayma bedelini de ödeyerek ınternet tvyi kestirdi. İki kez uzaklaştırma çıkardım. işe gittiğim zamanlarda gidip polislere evde olmadığıma dair tutanak tutturmuş. Polisler evde değilsiniz kocanızı niye sokağa atıyorsunuz diye üzerime geldiler, anlatmaya çalıştım anlamadılar. Sonra gece yarısı evden çıkarıp evde kim oturacak kavgası yaşattı bana karakolda. Şimdi ortak evden annemin evine geçtim çünkü istediğimiz uzaklaştırma verilmedi hakim tarafından. İtiraz ettik bekliyoruz. Yani bu bir süreç. Zor ama zamanla güçleniyorsunuz.size tavsiyem acilen telefonunu engelleyip bir avukat bulmanız. Avukatınız ilgilensin yasal süreçlerle. Uzaklaştırmayı da alırsanız rahat edersiniz.

psikolojik şiddet görmüşsünüz. bulunduğunuz ildeki şiddet önleme merkezine giderek danışmanlık alın. tedbir kararı aldırabilirsiniz. kadın olarak haklarınız var.

Back