Ben konuyu okuyunca sizin çok ağlak birisi olduğunuz canlandı aklımda nedense yani sizi üzen bir şey olduğunda hemen ağlayan birisiniz sanırım öncelikle güçlü olun, sağlam bir duruşunuz olsun, öz güvenli olun. Birileri sizi üzdüğünde ağlamayın kendinizi savunun, size uymayan bir fikir var ise kendi fikrinizi ortaya koyun, eşinizin ailesi sizi üzüyorsa siz de muhattap olmayın ararlarsa açmayın ya da ne bileyim yakınsanız gelmek isterlerse eşiniz yokken kabul etmeyin gibi gibi kendinizce önlemler alın işte duvarlarınızı örün kendinizi onların yaptığı saygısızlıklarla üzmeyin ve keşke böyle bir aileye sizi üzemeyeceklerini göstermeden torun vermeseydiniz çünkü çocuğunuz olunca daha çok muhattap olmak zorunda kalacaksınız ve ben anlamıyorum düğün öncesi süreç en çok biz gelinlerin özeli ve biz gelinlerin en heyecanlı olduğu dönemken bu dönemi mahvedenlere izin vermenizi gerçekten anlamıyorum o da ayrı konu. Neyse artık madem böyle bir aileyi kabullendiniz bundan sonra da çaresine çözümüne bakın kendinizi ezdirmeyin yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.