- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
sakinnnnnn
öncelikle türkiyedekiler belki çok iyi idrak edemiyebilirler ama yurtdışında bu ev bulma taşıma vs işleri gerçekten kabus gibi tek başıma 2 kere taşıdım iyi biliyorum
adam gerçekten stres olmuştur
sakin olun böyle bir kavgayla ayrılmayın
eşinize sizin duygularınızı/düşüncelerinizi önemsemesi nedeniyle çok kırıldığınızı ve içinizde bi şeylerin büyük yara aldığını anlatın ciddi konuşun ama sakin olun
bir kavga değil ki, sadece stresliyken de değil,
nişanımızda, düğünümüzde, doğum günlerimizde, evlilik yıl dönümümüzde, çok sıradan günlerde de, hergün kavga ediyoruz, 1 kaç kez.
Eşiniz sinirli bir insan mı?Daha doğrusu onu nasıl tanımlıyorsunuz genel olarak?Sinirli,bencil,umursamaz vs?
Bir de ben kavganın üzerine öpüp koklayıp ilişkiye ikna kısmına takıldım biraz.
niye bu kadar çok kavga ettiğinize dair hiç oturup gerçekten sorguladınız ve konuştunuz mu?
belki sürekli tüm sinirini stresini sizden çıkartıyor?
ikinizin de başkaları ile olan sosyal ilişkileriniz ne durumda?
tabi ki çekilmez aşamaya geldiyse ayrılacaksınız ben sadece biraz daha sakin olup bu konuyu eşinizle cidden enine boyuna konuşmadan bunu yapmanızdan yana değilim, yazık bir evlilik kolay yapılmıyor
yurt dışında bi de çevreniz kısıtlıysa belki birbirinizin üstüne fazla gidiyor olabilirsiniz
eşinizin bu tavırları sizi hala sevdiğini gösteriyor.en azından konuşmak bu yüzden belki işe yarar diye düşünüyorum.Ona çok kararlı olduğunuzu artık düzelmezse bitmesini istediğinizi söyleyin.Çok net olun ama.ciddi olduğunuzu anlasın.Bitmesini istemiyorsa belki şartlarınızı yerine getirecektir.belki herşey yoluna girer.bir şans vermekte fayda var.
tartışmak,küsmek tamamda,en sinir bozucusu "ev bulamazsak bi süre aynı evde kalmayı teklif edlicem" demesi..tek başına kararlar alıyor.başka bi insanla aynı evde yaşamak kolay mı sanki.çok sacma
eşim sinirli bi insan ama sinirlenince zararlı bi insan değil.
bencil de değil ama inatçı ve çok bağnaz.
kavga üstüne asla öpüp koklamaz, hep yaklaşan ben olurum, ancak bu sefer ciddi olduğumu anladı.
Hımm o zaman son yazdığınız iyi bir şey, demek ki sizin gönlünüzü almak konusunda samimi.
Uzman yardımı alıp bu bağnazlığını törpüleyebilirsiniz bence?Yanaşır mı böyle bir şeye?
Mesela bir süre daha uzak durup durumun ciddiyetini kavramasını sağlayabilirsniz,tam kıvamına da geldi mi uzman desteği gibi şartlarınızı öne sürersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?