• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden ayrılıyorum galiba...

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
evet,
sevgi de aşk da olsa yetmiyormuş.

fikir vermesi açısından eşimle son kavgamızı anlatıyorum önce.

şu an oturduğumuz dairenin sahibi kadın eşinden ayrılıyor bu yüzden daireyi boşaltmamızı istedi. biz de aramaya başladık.
ancak her gün arıyor neredeyse, eşim de onu. eskiden kocasıyla anlaşıyordu eşim, şimdi ayrıldıkları için onunla. tamam kötü niyetli birşey konuştukları yok ama artık sıktı.

bugün kiralık bi evi mesaj atmış, sonrasında eşim onun için aradı. daha sonra da bazı eşyalarını getireceğini söylemek için aradı eşimi.

eşime zaten sabahtan sinirliydim, hatta geceden. öncesini anlatayım biraz;

gece ev konusunda moralim bozuldu ağlamıştım biraz, eşim destek olacağına daha beni azarlıyor ağladığım için. işte ben fakir bi adamım, evim yok, seni mutlu edemiyorum. konuyu abuk sabuk yerlere çekiyor. sonra içinden homur homur bişey söyledi, ne? dedim. o çeneni kapat diye bağırdı. sadece "ne" dediğim için. ben de sustum, ağlaya ağlaya uyudum. bi süre sonra uyandırdı beni, sarıldı etti. uyuduk. sabah birşey yokmuş gibi öpüyo ediyo, sonrasında ilişkiye girdik. neyse akşamı unutalım dedik. ama benim moralim biraz bozuktu.
yani düşünün en azından seviştikten 5 dk sonra şikayet etmeyi kes.
aman efendim bi kaç gündür doğru düzgün bişey yiyemiyormuş da
ev çok dağınıkmış ta(taşınıyoruz, koliler vs)
kahvaltı hazırla dedi, iyi bişiler yapııyım dedim. aman yanıkmış, yanıksa yeme diyorum. ziyan mı olsun, aç mı kalayım diyor.
hazır kızartmalık köfte vardı, onu kızarttım. amaaan bu zaten hazır bunu yapıcak ne var diyor.

neyse la havle...

evet nerde kalmıştım. arabadayız, ev sahibi kadınla son konuşmasından sonra dedi ki, eğer daire bulamazsak bi süre evi paylaşalım diye teklif edicem(burada ev paylaşma çok yaygın). dedim ki, asla zaten zırt pırt konuşmanızdan hoşlanmıyorum. lütfen biraz daha az konuşmaya çalışın, çok samimiyete gerek yok dedim.

bi bağırmaya başladı, ne konuşuyorum ben? al mesajları oku, hep ev hakkında zaten kadın başımın etini yiyo, bi de sen.

ben de yanlış anlamamasını istedim, sadece daha az konuşmanı söyledim dedim. böyle sık sık konuşmanızdan hoşlanmıyorum dedim.

senin hoşlanıp hoşlanmaman çok da umurumdaydı,
sanki kadınla çıkıyoruz. ama bas bas bağırıyo.

demek umrunda değil benim duygularım ha diyip fırlattım attım yere elimde ne varsa.
başladım ağlamaya.
sonra dedim ki, merak etme, istediini istediğin kadar ara, istediğinle evi paylaş, ev bakmana da gerek yok. artık aynı evde yaşamayacağız.
git zaten gelme bi daha dedi o da.
sonra ben sustum. yarım saat falan konuşmadım. sadece sessizce ağladım. o yarım saatte bütün planımı yaptım.

önce trye dönmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. başka eve çıkacağım. eğitimimi tamamlayıp öyle döneceğim trye.
içimde bazı şeylerin bittiğini hissettim. zira duygularımı zerre kadar önemsemeyen bi adam var karşımda.

sonra sakince, kararımda ciddi olduğumu, evi tutacaksa da ona göre plan yapmasını söyledim. önce inanmadı, sonra hiç bişey yokmuş gibi başka bi eve bakmaya gittik.

ben yine tavrımda nettim.

eşim o zamandan beri, elimi tutarak yürümeler, sinemaya gidelim, yemeği dışarda yiyelim demeler. sürekli espriler yapıp beni güldürmeye çalışmalar...

eve geldik sarılmaya, öpmeye çalışmalar, canım cicim balım falan, yalaka gibi davranıyor. ama özür dilediği ya da gitme falan dediği yok.

ama ben zerre taviz vermiyorum. öpmedim, öpmeyeceğim. zorla öpmeye çalıştı bi kaç kere, ama biliyorum öpersem kararımda sabit kalamam. yüzüne bile bakmıyorum yumuşamamak için. yoksa kısır döngü içerissinde hergün onlarca tartışmayla hayat geçmez.

buna sebep olan tek bir kavga değil birikmişlik. artık dayanamıyorum.

aşkımı kalbime gömeceğim. :14: :14: :14:

sakinnnnnn
öncelikle türkiyedekiler belki çok iyi idrak edemiyebilirler ama yurtdışında bu ev bulma taşıma vs işleri gerçekten kabus gibi tek başıma 2 kere taşıdım iyi biliyorum
adam gerçekten stres olmuştur
sakin olun böyle bir kavgayla ayrılmayın
eşinize sizin duygularınızı/düşüncelerinizi önemsemesi nedeniyle çok kırıldığınızı ve içinizde bi şeylerin büyük yara aldığını anlatın ciddi konuşun ama sakin olun

sakinnnnnn
öncelikle türkiyedekiler belki çok iyi idrak edemiyebilirler ama yurtdışında bu ev bulma taşıma vs işleri gerçekten kabus gibi tek başıma 2 kere taşıdım iyi biliyorum
adam gerçekten stres olmuştur
sakin olun böyle bir kavgayla ayrılmayın
eşinize sizin duygularınızı/düşüncelerinizi önemsemesi nedeniyle çok kırıldığınızı ve içinizde bi şeylerin büyük yara aldığını anlatın ciddi konuşun ama sakin olun

bir kavga değil ki, sadece stresliyken de değil,

nişanımızda, düğünümüzde, doğum günlerimizde, evlilik yıl dönümümüzde, çok sıradan günlerde de, hergün kavga ediyoruz, 1 kaç kez.

niye bu kadar çok kavga ettiğinize dair hiç oturup gerçekten sorguladınız ve konuştunuz mu?
belki sürekli tüm sinirini stresini sizden çıkartıyor?
ikinizin de başkaları ile olan sosyal ilişkileriniz ne durumda?
tabi ki çekilmez aşamaya geldiyse ayrılacaksınız ben sadece biraz daha sakin olup bu konuyu eşinizle cidden enine boyuna konuşmadan bunu yapmanızdan yana değilim, yazık bir evlilik kolay yapılmıyor
yurt dışında bi de çevreniz kısıtlıysa belki birbirinizin üstüne fazla gidiyor olabilirsiniz

eşinizin bu tavırları sizi hala sevdiğini gösteriyor.en azından konuşmak bu yüzden belki işe yarar diye düşünüyorum.Ona çok kararlı olduğunuzu artık düzelmezse bitmesini istediğinizi söyleyin.Çok net olun ama.ciddi olduğunuzu anlasın.Bitmesini istemiyorsa belki şartlarınızı yerine getirecektir.belki herşey yoluna girer.bir şans vermekte fayda var.

bir kavga değil ki, sadece stresliyken de değil,

nişanımızda, düğünümüzde, doğum günlerimizde, evlilik yıl dönümümüzde, çok sıradan günlerde de, hergün kavga ediyoruz, 1 kaç kez.

Eşiniz sinirli bir insan mı?Daha doğrusu onu nasıl tanımlıyorsunuz genel olarak?Sinirli,bencil,umursamaz vs?
Bir de ben kavganın üzerine öpüp koklayıp ilişkiye ikna kısmına takıldım biraz.

tartışmak,küsmek tamamda,en sinir bozucusu "ev bulamazsak bi süre aynı evde kalmayı teklif edlicem" demesi..tek başına kararlar alıyor.başka bi insanla aynı evde yaşamak kolay mı sanki.çok sacma

Eşiniz sinirli bir insan mı?Daha doğrusu onu nasıl tanımlıyorsunuz genel olarak?Sinirli,bencil,umursamaz vs?
Bir de ben kavganın üzerine öpüp koklayıp ilişkiye ikna kısmına takıldım biraz.

eşim sinirli bi insan ama sinirlenince zararlı bi insan değil.
bencil de değil ama inatçı ve çok bağnaz.
kavga üstüne asla öpüp koklamaz, hep yaklaşan ben olurum, ancak bu sefer ciddi olduğumu anladı.

niye bu kadar çok kavga ettiğinize dair hiç oturup gerçekten sorguladınız ve konuştunuz mu?
belki sürekli tüm sinirini stresini sizden çıkartıyor?
ikinizin de başkaları ile olan sosyal ilişkileriniz ne durumda?
tabi ki çekilmez aşamaya geldiyse ayrılacaksınız ben sadece biraz daha sakin olup bu konuyu eşinizle cidden enine boyuna konuşmadan bunu yapmanızdan yana değilim, yazık bir evlilik kolay yapılmıyor
yurt dışında bi de çevreniz kısıtlıysa belki birbirinizin üstüne fazla gidiyor olabilirsiniz

eşimle konuşmak pek mümkün değil. kestirip atar. konuşmanın hiç birşeyi çözmeyeceğini tek çözümün benim değişmem olduğunu savunuyor.
eşim erkeğin kadından üstün olduğunu savunuyor(hak konusunda)
sosyal ilişkilerinde çok özverili nazik ve de cömerttir.
eşimin çevresi çooooook geniş.

eşinizin bu tavırları sizi hala sevdiğini gösteriyor.en azından konuşmak bu yüzden belki işe yarar diye düşünüyorum.Ona çok kararlı olduğunuzu artık düzelmezse bitmesini istediğinizi söyleyin.Çok net olun ama.ciddi olduğunuzu anlasın.Bitmesini istemiyorsa belki şartlarınızı yerine getirecektir.belki herşey yoluna girer.bir şans vermekte fayda var.

beni sevdiğini biliyorum. ama sevgi para etmiyor saygı tükeniyor :43:

tartışmak,küsmek tamamda,en sinir bozucusu "ev bulamazsak bi süre aynı evde kalmayı teklif edlicem" demesi..tek başına kararlar alıyor.başka bi insanla aynı evde yaşamak kolay mı sanki.çok sacma

eşim dediğim dedik biri
ben de öyleyim.
benim boyun eğmemi istiyor, o zaman mutlu bir çift olacakmışız.
benim sinirimi de bozan o cümle oldu. ondan dedim. konuşmanı istemiyorum diye, yoksa kıskandığım için falan değil.

eşim sinirli bi insan ama sinirlenince zararlı bi insan değil.
bencil de değil ama inatçı ve çok bağnaz.
kavga üstüne asla öpüp koklamaz, hep yaklaşan ben olurum, ancak bu sefer ciddi olduğumu anladı.

Hımm o zaman son yazdığınız iyi bir şey, demek ki sizin gönlünüzü almak konusunda samimi.
Uzman yardımı alıp bu bağnazlığını törpüleyebilirsiniz bence?Yanaşır mı böyle bir şeye?
Mesela bir süre daha uzak durup durumun ciddiyetini kavramasını sağlayabilirsniz,tam kıvamına da geldi mi uzman desteği gibi şartlarınızı öne sürersiniz.

Hımm o zaman son yazdığınız iyi bir şey, demek ki sizin gönlünüzü almak konusunda samimi.
Uzman yardımı alıp bu bağnazlığını törpüleyebilirsiniz bence?Yanaşır mı böyle bir şeye?
Mesela bir süre daha uzak durup durumun ciddiyetini kavramasını sağlayabilirsniz,tam kıvamına da geldi mi uzman desteği gibi şartlarınızı öne sürersiniz.

belki deneyebilirim bunu. zaten hemen boşanmayı düşünmüyorum. bi süre ayrı evde yaşamak istiyorum. ikimize de lazım.

bencede canım hemen kestirip atmayın derim yurt dışı lartlarını bilemem sonuçta
ama tr de böle bişi olsa kesilikle saçmalıyor ne demek aynı evi paylaşmak derdim
kafanızı toplayın yüz göz olmuşsunuz biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi derim

ayrilmak maglup olmaktir.ona karsi sevginiz varsa biseyleri beraber duzeltmeye calisin.onu suclamakdan ziyade sorunlarizi siralarken 'biz bunu soyle soyle yapsak daha iyi olur' seklinde yaklasin.direkt sahsina atifda bulunmayin.bir yuva kolay kurulmuyor,bosanmalar cok artti.insanlar tahammulsuz oldu.eski gunlerde ne yapmakdan hoslaniyorsaniz onlari yapmayi deneyin.sinirliyken asla ciddi kararlar vermeyin.bu halde verilen kararlar, genelikle sagliksiz kararlar olur.askinizi canlandirin.agzinizin tadi bozulmasin.

Aynı evde yaşamak mı ??? Allah korusun başka bir kadınla hemde akraba bile olmayan bir kadınla teklifi bile benim çileden çıkmama sebep olurdu sanırım :)))

senin adına çok üzüldüm ama hemen kestirip atma yazık etme sevginize bi şans daha ver ikinize de biliyosun ki bir yuva kolay kurulmuyor,emek vermeden de yemek olmuyor.Allah yardımcın olsun.

Back