EŞİMDEN AYRİLİYORUM..bu hatalari kimse yapmasin.

Bosan kurtul canım çok zordur eminim benim annemde çok çekti babamdan çok şükür düzeldi babam ama 30 yıl sonra bu kadar dayanma zorunda değilsiniz

Daha devam ederseniz ilerde alkol etkisiyle daha çok eziyet çekersiniz. İnşallah bir an önce kurtulursunuz.

Işte ben de çoğu insanın aksine "Eşin kendi hayatı, kendi tercihi kendi dini inancı ben karışamam, o da bana karışamaz'' diyenlere karşıyım. Hakli çıkmış oldum. Eşinizle başta anlaşamamışsınız, en iyisi kendinize yeni bi hayat kurun. Zararın neresinden dönerseniz kâr üzülmeyin..

Bile bile uçurumdan atlamakmış seninkisi.. Hiç bu kadar kör olmadım, bilemiyorum dilerim en kısa sürede kurtulursun. Daha yeni evliyiZ geçer diye düşünmek belli olan sonu uzatmak olur kimseyi dinleme

Hepinize teşekkürler.. Adamin parasi var diye evlenmissin diyene çok sinir oldum.. Hic sevmeden sadece parasi olduğu için evlenilmez bi insanla..

evlilikte aileler,egitim,inanc ve ibadet,
hayata bakis,kultur hatta ve hatta siyasi bakis bile onemli.
bunlarda denklik yoksa evlilikler cok zor yuruyor veya iste bitiyor.sizinki ask sarhoslugu diyelim.bir musibet bin nasihattan iyidir diyip bundan sonrasi icin mantikli kararlar almaniz dilegiyle...

Benim evliliğime de bakınca haksız çıkmış oldun şimdi ne olacak ? Adamın alkol ve oyun batağına girmesinin dinle ne alakası var ?

Alkol pis bir illettir bütün kötülüklerin anası benim çocukluğum gençliğim bu yüzden mahvoldu babam içerdi Çok şükür 15 senedir hiç içmiyor ölümden korkuyor sanırım Eşimle evlenmeden annem karşısına aldı ben bişey istemiyorum senden kızımda istemiyor ama içki içiyorsan içersen vs konuşdu çok şükür eşim bir kaç kere hariç beni bu konuda pek üzmedi en sonuncuda ben onu öle bir üzdümki birda yapabileceğini sanmıyorum inş sizde kendinizi kurtarın bırakın o adamı

Benim evliliğime de bakınca haksız çıkmış oldun şimdi ne olacak ? Adamın alkol ve oyun batağına girmesinin dinle ne alakası var ?
Sizin evliliģinizi nerden bilebilirim dini örnek olarak gösterdim ki okuduysanız konu sahibi eşinin dini inancından da bahsetmiş. Durduk yere uydurmadım yani. Her neyse konu din değil; demek istediğim eşiyle her konuda anlaşıyorsa evlenmeliydi. Ister din olsun, ister hayat görüşü, ister yaşam tarzı. Benim fikrime göre "onun hayatı karışamam" deyip evlenilmemeli. Sonucu görüyoruz. Ve her satırda da pişmanım demiş.

Zararın neresinden dönersen kar.
Ayrıl ve bunlardan aldığım dersle yeni bir hayata başla

O kadar modern olmaya gerek yok değil mi...yok karşımam yok o bana karışamaz... hepsi lafta...gerçek hayat başka. Ne kadar küçük farklılıklar bile sorun olurken
Bir de niyeyse hep kadınlar diyor bunu.
Ben hiç "eşimin tercihi eşimin hayatı dini inancı elinin körü vs." diyen erkek görmedim...

Kesinlikle size katılıyorum, zaten kafa yapınız hayat görüşünüz aynı degilse nasıl ömür boyu hayat arkadaşlığı yapabileceksiniz ki..

Geçmiş olsun, zararın neresinden dönülse kar
İçkinin olduğu yerde insanlık bitiyor maalesef
Umarım yeni hayatın güzel olur

neyseki bikaç ay olmuş. işte bazı insanların hatası bu ileriyi düşünmeden duygularımıza göre hareket ediyoruz. sende böyle yaparak evlenmişsin bu adamla. kim ne derse desin bence ayrılıp boşanmalısın yol yakınken. eşinin kafasına dank edipte ben düzeleceğim derse de inanma bence. sonuçta bu evlilik ömrünün sonuna kadar yaşayacağın adam bu değildir. Elbet Allah karşına daha hayırlısı daha iyi birini çıkaracaktır..

Keşke dediğin gibi düşünseymişsin allah yardımcın olsun, Daha evleneli ne kadar zman olsun neler gelmiş başına.. Anneye üzüldüm tez zamnda sağlığına kavuşur umarım. Çok geçmiş olsun

Bile bile lades olmuş sizinki.. Üzüldüm ama dersinizi almışsınız.. Bir saniye durmayın bu adamla. Bundan sonraki hayatınızda da karşınıza çıkacak talipleri değerlendirirken daha dikkatli olursunuz umarım.. Allah bahtınızı açık etsin.

Canim allah anneni basinizdan eksik etmesin...
Kucuk yasta mi evlendiniz acaba,sonradan gercekleri gormeye basladiniz sanirim. Her neyse olan olmus,yolun basindasin. insallah kiymetini bilen,sana denk, seni ve aileni seven birisi cikar karsina. Insanlar kaderinde olani yasar, canın cok yanmadan ayrilmasi en mantiklisi.oyle bi adamla hayat gecmez,kaldi ki cocugunuza da baba olmaz.. iyi ki hamile degilmissin..

Çok sagolun okurken evlendim ben bu sene mezun oluyorum Allahtan okulunu birakmadim. Bundan sonra kendi yolumu cizicem kendime bir is bulup kendi ayaklarim üzerinde durmak istiyorum.. Herşeyi zamana birakicam simdilik yeni bir ilişki falan düşünemiyorum Allah kismet ederse olur ileride.hiçbirşey için acele etmicem artik. Ama gerçekten ders oldu hep Ariza tipleri severdim. Benim gibilere ders olsun hikayem..

Derdinizle ilgili yorum yapmayi planlarken son cumleleriniz takildi.
Kimsenin dini hatta esimin inanci bile umrumda degildi keske olsaymis dediniz.
Esimiz olacak kiside once aramamiz kereken bu olmali.inanc..
Allah korkusu olmayan adamin gozu karadir..herseyi yapmaya maillidir..
Allah inanci korkusu olan insan ne o kadar alkol alir ne o kadar gamsiz olur.haram helal bilir..
Bisanin evet..kurtarin kendinizi o adamdan..siz vile bile lades demissiniz..hep derim alkol alana saygimvar inanci olana saygimvar.ama bu benim esim olamaz olmasin derdim.sukur esimde boyle.
Kotu bi tecrubeyle anlamissiniz.keskedemeninfaydasi yok.amalutfen bu adami adametmeye calismayin...olmaz cunku...kurtarin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…