- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.203
Olur olur,zamanla hersey duzelir.. hersey insanlar icin hayatta herkes evlenip bosanabilir.. bizim de basimiza ne gelecegi belli degil o yuzden kimseyi kınayıp yargılayamayız. Simdi daha akli basindasin, dikkatli ve secici olursun en azindan.biraz erken bir evlilik olmus seninki,sorun olmaz diye dusunmussun ama ayni ewi paylasinca oyle olmuyor maalesef..Çok sagolun okurken evlendim ben bu sene mezun oluyorum Allahtan okulunu birakmadim. Bundan sonra kendi yolumu cizicem kendime bir is bulup kendi ayaklarim üzerinde durmak istiyorum.. Herşeyi zamana birakicam simdilik yeni bir ilişki falan düşünemiyorum Allah kismet ederse olur ileride.hiçbirşey için acele etmicem artik. Ama gerçekten ders oldu hep Ariza tipleri severdim. Benim gibilere ders olsun hikayem..
Icinde allah inanci olan,ayıp gunah nedir bilen, paraya pula kanma ama azimli ve caliskan,durust,evini gecindirebilecek,akli basinda,ailesinden terbiye gormus,seni ve aileni sevip sahiplenecek,seni boyle kabul edebilecek biriyle ewlen.
Benim babam da 6 yasimdayken vefat etti. Annem 38 yasindan itibaren 3cocugu tek basina buyuttu,okuttu,evlendirdi. Esim anneme der mesela allah razi olsun anne, tek basina buyutmussun,terbiye edip okutmussun,efendi insanlar olmuslar diye.. senin es adayinin da boyle olmasi gerekirken,kizin annesi hasta yazik demesi gerekirken yok biz gelemeyiz edemeyiz.. ne halleri varsa gorsunler, sakın arama onu! Ona da ders olsun,baskasını uzmesin bari.. sen okulunu bitir,sonra kpss falan yap ise gir. Yasin da genc,cocugun da yok. Insallah duzgun birisiyle de yeni bir hayat kurarsin ileride, tek dilegim bu olur senin icin
Sevgiler...