EŞİMDEN AYRİLİYORUM..bu hatalari kimse yapmasin.

Olur olur,zamanla hersey duzelir.. hersey insanlar icin hayatta herkes evlenip bosanabilir.. bizim de basimiza ne gelecegi belli degil o yuzden kimseyi kınayıp yargılayamayız. Simdi daha akli basindasin, dikkatli ve secici olursun en azindan.biraz erken bir evlilik olmus seninki,sorun olmaz diye dusunmussun ama ayni ewi paylasinca oyle olmuyor maalesef..
Icinde allah inanci olan,ayıp gunah nedir bilen, paraya pula kanma ama azimli ve caliskan,durust,evini gecindirebilecek,akli basinda,ailesinden terbiye gormus,seni ve aileni sevip sahiplenecek,seni boyle kabul edebilecek biriyle ewlen.
Benim babam da 6 yasimdayken vefat etti. Annem 38 yasindan itibaren 3cocugu tek basina buyuttu,okuttu,evlendirdi. Esim anneme der mesela allah razi olsun anne, tek basina buyutmussun,terbiye edip okutmussun,efendi insanlar olmuslar diye.. senin es adayinin da boyle olmasi gerekirken,kizin annesi hasta yazik demesi gerekirken yok biz gelemeyiz edemeyiz.. ne halleri varsa gorsunler, sakın arama onu! Ona da ders olsun,baskasını uzmesin bari.. sen okulunu bitir,sonra kpss falan yap ise gir. Yasin da genc,cocugun da yok. Insallah duzgun birisiyle de yeni bir hayat kurarsin ileride, tek dilegim bu olur senin icin
Sevgiler...

Yaşadıklarına çok üzüldüm ama çekilecek gibi değilmiş sahiden. Kv için cahil demişsin ama bence aklı başında bir kadın. Ya erkek adam yapar deseydi?

Ah be güzelim ya baştan düşünmen gereken şeyleri şimdi düşünmüşsün.
Geç olmuş ama bu böyle gitmez.
Boşanmak en doğru karar bence de.

göz göre göre bu ayyaş adamla evlenmeniz büyük hata olmuş.

Biraz bile bile lades olmuş ama tecrübe işte geçer bu günlerde

Çok büyük geçmiş olsun canım, verilmiş sadakan varmış, başına çok kötü şeyler gelebilirdi öyle bir insanın yanında. Ben, yol yakınken ,inşallah hamile değilken dön kurtul ,derim. Allah verdiğin kararda sana yardımcı olsun canım

annem tedavi için burda değil dedin. sen hala annenin yanında değilde bu adamın yanında mısın ?

Gecmis olsun. Aci ve kotu bir tecrube olmus, hickimse ilklerinin boyle olmasini istemez.
Hayirlisi diyelim, bundan sonrasi icin Allah yar ve yardimcin olsun diyorum.

yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü..bence hiç düşünmeye bile gerek yok boşanın..anneciğinizin yanına gidin hem destek olursunuz bakarsınız..bu adamında değişeceğine sakın inanmayın............

Amann yarabbi Güzelim yaa evlilik öncesi asıl önemli olan konulara hiç deyinmemişsin önemli değil benim için diyip kenara itmişsin asrın hatasını yapmışsın Daha evliliğinin ilk ayları birde Allah kolaylık versin çok zor gerçekten.. Böyle hayat geçmez biran önce yolunu çiz.. Senin ailene saygısı yok bu adamın sana hiç olmaz.. Kendi öz annesi bile böyle diyorsa sana düşen bu adamı hayatından çıkarmak.. Kolay değil evet ama öbürtürlü senin için hayat çok zorlaşır..

Geçmiş olsun canım sen baban olmadığı için bir erkeğe ihtiyaç duymussun galiba onunda iyi kötü herseyine razi gelmissin ama malesef evlilik çok zor ama benim eşim çok ilgili olmasına rağmen ilk aylar bende evlendigime pişman olmuştum bide böyle bişey yasasam bilmiyorum ne yapardım ama zaten beklenecek sabredilecek bir durum yok ortada keşke evlenmeden önce iyi dusunseydin boşanmış bi bayan olarakta çok yipranacaksin bunlara hazırlıklı ol güçlü olman lazım Allah yardimcin olsun.

baska birinin ailesini, inancini, ickisini onemsemeyebilirsin de, hayat arkadasinin bu ozellikleri senin icin cok onemli olmaliydi.. yanlis anlama, insanlar degise de bilir, icmiyodur icmeye baslar filan, Allah korusun, o ayri.. ama bile bile lades demek cok ayri..
annene Allah şifa versin.. ve annene gecmis olsun bile dememesi zaten insanligini (!) gostermis..
ve boyle bi adam seni gun be gun dibe ceker, yarin bi gun sen de ickide teselli arayabilirsin, Allah korusun..

Çekilecek çile degilmiş. Annesi bari iyi bir insanmış, insaflıymış da her pisligine ragmen çocugunu savunmaya kalkışmamış.

hatanın sebebi kırmızı ile yazdığım yer. umurunda olmayan şeyler o kadar önemli ki.. bir kere o tarz bir işyerinde çalışıp normal bir hayat yürütmek çok zor, gençliğinde heves edip geçici dj lik barmenlik fln neyse de kalıcı olarak o işlerde çalışanlardan da pek adam olmaz aile yaşantısı hiç olmaz .. hakkında hayırlısı olsun bundan sonrasında

işin içinde alkol varsa herşey beklenir...Bende bu konudan müzdariptim ama ayrılış sebebim farklı...Erken görmüşsün sanırım ayrılman senin için en hayırsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…