- 4 Eylül 2021
- 32
- 16
- 3
- 39
- Konu Sahibi aynurguzel1985
merhaba arkadaslar sizinle paylasmak biraz fikir almak rahat olmak istiyorum.ben esimle 15 yillik evliyim ve severek evlendik cocuklarimiz var ilk basta evliligimiz cok guzel gidiyordu aileler girdi is sorunu cocuklarda olunca dahada cok kavgamiz artti 15 yildir hic gulmedim cunku esim beni anlamiyordu ailesine cok duskundu hep haksizdim.o kadar cok sey yasadimki anlatsam yer kalmaz gozyasim hic dinmedi bana sarfetigi sozler kelimeler canimi cok acitti evden ise gittim agladim hep dedim canim aciyor yapma etme disari cik kavgamizda buyumesin devam etti ufak seyi buyuttu her gecen gun dahada kavganiz arti ilgi sorunumuz vardi ilgisi yoktu bana gostermiyordu icimden seviyorum derdi ama biraz olsun yansitmasini isterdim bayan olarak ben esimi tr de yurt dosina getirdim is gic derken ilgi veremez olduk ve farkli bakis acimizda vardi en son kavgamizda ayrilmak istiyorum dedim ve ayrildik anlasmali bir sekilde simdi icim aciyor sevgi yok icimde cunku kavgamiz hep biseyden cikiyordu suan evim cikti bitirmek uzereyim bana dediki esim 2,3 yil sonra degerimizi anlarsak birlesiriz simdi o kapilarida kapatti cok degisti birden dusuncesi anlam veremedim ama birlesekte kavgamiz devam edecekti evde ufak daginiklikta kavgamiz oluyordu cocuklar dagitiyordu bazen isten dolayi bazen ev is goremiyordum yorgunluktam o yuzdende oldu ama,sozleri cok can yakiciydi kadinligimla,anneligimle hep yadirgadi hic yuceltmedi bide cocuklarimin yaninda yapti ailesine cok duskunlugude var haklida olsam ailesini tutardi,cocuklarimla yeni hayata basliycam ama uzuntu var icimde neden boyleyim bilemiyorum ya aliskanlik oldu yada alisip guclu olacagim mutlulugu her bayan hakediyor ben hic mutlu olamadim gulemedim 20 yasinda evlendim.umarim ilerde mutlu olabilirim bana dua edin ve guclu olmam icin yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var teskurler