Artık bu tarz şeylere kafanızı takmayın lütfen, yalnızca size değil forumda bundan dert yanan tüm kadınlara söylüyorum bunu. Neden arzulanmak sadece kadınlara yüklenen bir yük haline gelmiş durumda? Bu bana göre tamamen dünyanın güzellik algısını kadınlara yüklediği gibi yine arzulanmayı da kadınlara yüklemesi ve kadınlrın üzerinde yine stres yaratması ile ilgili. Sen kadın olarak arzulanmayı istiyorsan o erkek olarak arzulanmayı istemiyor mu sanıyorsun? Elbette istiyor, elbette her insan ister bunu. O yüzden o kafasına takmıyorsa sen de kafana takma, bunu yük olarak omuzunda taşıma, rahat ol. tatmin olmayı istiyorsan kendini tatmin et. Çünkü diğer türlü onun redleriyle anca bunalıma girersin, şunu unutma bu işler tek taraflı olmaz, yıpratma kendini düşünüp durma. Akışına bırak, teslim et kendini bu akışa herşey zamanla oturur. Neyin ısrar edilerek düzeldiğini gördün ki şimdiye kadar da bunun da düzeleceğini düşünüyorsun? Kendini yiyip bitirme, bu kadınların yükü olmamalı. Eşinden ilgini, sevgini, hoşgörünü eksik etme onun da rahatlamasını sağlar bu. Ama sürekli de bu beklentide olma.
Tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim, sen sana uyanı alırsın uymayanı atarsın