Eşimdeki cinsel isteksizlik

Eşini soğutup olayın bu duruma gelmesine sebep olan konu sahibi olabilir mi?
Yok ya eşim gerçekten isteksiz adamda libido yok babasıyla annesi senelerdir ayrı yatıyor ve babası da çok pısırık erkeksi değil bence rol model görmemiş diyor ki kadınlar ütü yapmayı sevişmeye tercih ederler diye bi söz var yahu ne alakası var kadınlar da cinsellikten keyif alıyor bunun farkında bile değil oral yapmasını bile senler sonra ben söyledim ilk zamanlar çok açık değildim ondan bekliyordum bazı adımları şimdi pat pat söylüyorum ama eril enerjinin bende olması sürekli yönlendiren olmak bir ayda canı istemiyor ve ben istesem de zorla yapmak istemiyorum onu , ve yatakta mesela beni üste alıyor geç geliyor diye ama bu bile hoşlanmadığım bişey yani çocuk gibi her şeyi tek tek söylemek hazzı öldürüyor işini bilen becerikli bir erkek değil kısaca ve cidden soğutuyor insanı

Haklıyken haksız duruma düştün sanki.Böyle biriyle ömür geçmez.Yapman gereken şey boşanmaktır aldatmak değil.

Keşke kadınlar diğer kadınlara ahlakçılık yaptıkları kadar biraz da kendi kocalarına yapsalar. Forumda bakıyorum aldatılan kadınlar affetmek için binbir türlü bahane buluyor. Ama başka kadın bırak aldatmayı, aldatmaktan bahsedince kocası yanında süt dökmüş kedi olanlar aslan kesiliyor. O dişlerinizi en başta kendi kocanıza gösterin, elin kadınına değil.

Kocamla sevişmek için neden utanayim ya da gurur yapayım ki ?

Aldatmak yerine bosanmayi tercih edin o zaman. Bakis acilariniz farkli istekleriniz farkli konusmussunuz olmamis ayrilin madem

Kocamla sevişmek için neden utanayim ya da gurur yapayım ki ?
Ya sürekli benim harekete geçirmem beğenilme istenme arzumu beslemiyor hak verirsiniz ki kadın beğenilen istenen talep edilen olmak ister kovalasın kaçayım değil de kovalasın istiyorum asla öyle bi elektrik alamıyorum

Aldatmak yerine bosanmayi tercih edin o zaman. Bakis acilariniz farkli istekleriniz farkli konusmussunuz olmamis ayrilin madem
İşte diğer her konuda uyumluyuz anlaşıyoruz çünkü adam bildiğin melek ama erillik yok libido yok ben serzenişte bulununca bi iki düzeliyor sonra gene aynı , geçen film açtım sarıldım sokuldum üç saat bekledi ya en sonda trip atıp gittim film izliyorduk bitmesini beklemiştim diyor ya nasıl erkeksin canın istese kim sallar filmi ya beni bu ruhsuz halleri bezdiriyor, bu yüzden ayrılırsam ileride pişman olurum diye korkuyorum yalnız kalmak dul kalmak çocukla nasıl olur hayatım çok değişecek cesaret bulamıyorum ama dolu dolu sevişmeden gençliğim gidiyor üzülüyorum solmuş bi çiçek gibi hissediyorum

Zaten cinsel problemi olan erkekler genelde diger konularda iyi oluyolar ki esleri bosanmasin karar sizin. Cinsellik olmadan olmuyor diyorsaniz bosanin.

Aldatmayı meşrulaştırmayalım lütfen.
Eşinizin cinsel problemleri var ve düzelmeyede hiç niyeti yok.
Çocuk var, topluma kendini de ispatlamış(!)
Ya boşanacaksınız ya bu şekilde devam edeceksiniz ne yazık ki.

Olmayan libidosunu önce bir canlandırın o heycani yakaladiginizda talepkar olan taraf değişir. Siz çabalamak istiyorum derseniz tabi ama yok istemiyorum derseniz de boşanmaktan başka çözüm yok diğer türlüsü (gonlunuzun başkasına kayması) hem sizin hem eşiniz hem de çocuğunuzun gururunu daha da zedeleyecek.

Bunu aklınızdan geçirmeniz bile bu evliliğin bittiğine dair en büyük kanıt ama siz boşandıktan sonra hayat konforunuzun aynı olmamasından korkuyorsunuz. Gidin adamı aldatın ama evliliğinize devam edin mi diyelim?

Yani seksi giyinip yanaşırsam yapıyoruz ama olağan bir günde canı çekmiyor hiç buna ben ne yapabilirim Allah aşkına kadınların da kimi istekli kimi isteksiz bu değişen bir şeyim karşı tarafın çabasıyla adamın kadınlarla cidden alakası yok arada instasına bakıyorum ne bir erotik içerik ne bir kadın takibi ne bir ilişki sayfası hep siyaset borsa önüne düşenler bile adamın bu konuya zerre ilgisi yok başkasına yürüse libidosu varmış diye içim rahatlaycak nerdeyse

Cinsel isteksizlik için ürolojiye ve psikologa gitmesi gerekir. Ayriyeten cinsellikten siz de soğutmuş olabilirsiniz gibi geldi bana. Kendiniz de söylemişsiniz zaten. Gözüm artık başkalarına kaymaya başladı ! yazmışsınız, eşinizi aldatmadan önce boşanın. Ya eşiniz tedavi olur düzelmeye çalışır ya da boşanırsınız . Başka çaresi yok .

Maddi olarak sıkıntısı var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…