- 12 Kasım 2020
- 199
- 298
- 53
- Konu Sahibi portakalkeki
Merhaba kızlar ben 35 eşim 42 yaşında, 7 yıllık evliyim ilk baştan beri iyi bi cinsel hayatımız olmadı ama ben de şikayetçi değildim ilişkide asla orgazm olamadım hep mast. Yapmak zorunda kaldım sonrasında ve canım da yandığı için isteksizdim eşim ilk dönemler daha istekliydi ama onu soğutmuş olabilirim , çocuktan sonra da bi kaç sene gene böyle geçti ama bir yıldır aşırı istekliyim fakat eşimde tık yok bir ay oldu yapmadık sürekli trip ve nutuk çekme faslından sonra bi kaç gün düzeliyor sonra gene aynı uzun mesafeler gözüm artık başkalarına kaymaya başladı sadece cinsel ihtiyaç ve eril enerji özlemindeyim , evliliğimde başka hiç bi sorun yok harika düzgün medeni biri ama yatakta medeni değil eril şeyler istiyorum beni moda soksun istekli olsun istiyorum evet arada ben de adım atarım ama her seferinde bu konuyu açan ben olmak gururumu kırıyor , başkası yok eşcinsel vs değil beni seviyor her konuda inceliği benim biliyorum ama adamın içinde libido yok ateş yok ve ben bunun terapiyle vs düzeleceğine hiç inanmıyorum, sizler bu durumda olup düzelen oldu mu tedavisi var mı bunun
Son düzenleme: