• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimdeki cinsel isteksizlik

portakalkeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
199
298
53
Merhaba kızlar ben 35 eşim 42 yaşında, 7 yıllık evliyim ilk baştan beri iyi bi cinsel hayatımız olmadı ama ben de şikayetçi değildim ilişkide asla orgazm olamadım hep mast. Yapmak zorunda kaldım sonrasında ve canım da yandığı için isteksizdim eşim ilk dönemler daha istekliydi ama onu soğutmuş olabilirim , çocuktan sonra da bi kaç sene gene böyle geçti ama bir yıldır aşırı istekliyim fakat eşimde tık yok bir ay oldu yapmadık sürekli trip ve nutuk çekme faslından sonra bi kaç gün düzeliyor sonra gene aynı uzun mesafeler gözüm artık başkalarına kaymaya başladı sadece cinsel ihtiyaç ve eril enerji özlemindeyim , evliliğimde başka hiç bi sorun yok harika düzgün medeni biri ama yatakta medeni değil eril şeyler istiyorum beni moda soksun istekli olsun istiyorum evet arada ben de adım atarım ama her seferinde bu konuyu açan ben olmak gururumu kırıyor , başkası yok eşcinsel vs değil beni seviyor her konuda inceliği benim biliyorum ama adamın içinde libido yok ateş yok ve ben bunun terapiyle vs düzeleceğine hiç inanmıyorum, sizler bu durumda olup düzelen oldu mu tedavisi var mı bunun

Son düzenleme:
Hiç denemedim görmedim bile 🙈 ama şu macunlar falan var diyorlar ya ne bileyim o gibi şeyler deneyebilirsin. Ama onlarida habersiz verilir mi ki bilmem. Dr gitmeyi ne diyor

Konuşun atım attın bir şeyler belki yoluna girer.
Hiç bir düzelme olmazsa boşanın.
Sonra nasıl bir hayat istiyorsanız,kiminle sevişmek istiyorsanız yapın.

Aldatmayı düşünmek daha grur kırıcı, saygısızca. Duzelmeyecek bı durumda değil bence.

4 yıllık evliyim en baştan beri cinsel sorun yaşıyoruz ama aldatmayı bir kez olsun düşünmedim. Tahammül edemediğim yerde boşanırım kafasındayım hep. Seviyorum ve bu konudan cok rahatsızım ama sevgim ağır basıyor su an. Sizin de yaptığınız yanlış sizi anlıyorum aynisini yaşıyorum belki daha beterini ama aldatmak bir seçenekse sevmiyorsunuz demektir o zaman da boşanın niye evli kalasınız ki?

"Canım yandığı için isteksizdim" demişsiniz, siz istesizken eşiniz sizi aldattı mı? Siz eşinizi aldatmayı kafaya koymuşsunuz o yüzden düzeleceğine inanmıyorsunuz. Hayır bu düşüncelerle kendinizden utanmıyorsunuz, eşinizden utanmıyorsunuz, bebenizdende mi utanmıyorsunuz?

Eşini soğutmuş olabilirsin.Ben de ilk zamanlar çok acıdğı için eşimi yaklaştırmıyordum.Baktım kendisi yaklaşmıyor artık.Sorduğumda da canın acıyor o yüzden artık yaklaşamıyorum dedi.O günden sonra ilişki sıklığının artması için elimden geleni yaptım zorlanmadım da çünkü eşim her daim istekli.İlişki sıklığı artınca acı hissi azalmaya başladı.Şimdi iyiyiz çok şükür.Bazen her gün bazen iki günde bir oluyor.Cinsellik evliliğin olmazsa olmazı.Aldatmayı düşünmenizi çok çirkin buldum.Boşanıp yolunuza bakarsınız ya da yoluna koymaya çalışırsınız.

Merhaba kızlar ben 35 eşim 42 yaşında, 7 yıllık evliyim ilk baştan beri iyi bi cinsel hayatımız olmadı ama ben de şikayetçi değildim ilişkide asla orgazm olamadım hep mast. Yapmak zorunda kaldım sonrasında ve canım da yandığı için isteksizdim eşim ilk dönemler daha istekliydi ama onu soğutmuş olabilirim , çocuktan sonra da bi kaç sene gene böyle geçti ama bir yıldır aşırı istekliyim fakat eşimde tık yok bir ay oldu yapmadık sürekli trip ve nutuk çekme faslından sonra bi kaç gün düzeliyor sonra gene aynı uzun mesafeler gözüm artık başkalarına kaymaya başladı , evliliğimde başka hiç bi sorun yok harika düzgün medeni biri ama yatakta medeni değil eril şeyler istiyorum beni moda soksun istekli olsun istiyorum evet arada ben de adım atarım ama her seferinde bu konuyu açan ben olmak gururumu kırıyor , başkası yok eşcinsel vs değil beni seviyor her konuda inceliği benim biliyorum ama adamın içinde libido yok ateş yok ve ben bunun terapiyle vs düzeleceğine hiç inanmıyorum, becerebilecek ortamda olsam aldatmayı bile düşünür oldum , sizler bu durumda olup düzelen oldu mu tedavisi var mı bunun

Bence de eşinizi siz soğutmuş olabilirsiniz. Şimdi de aldatasım geliyor diyorsunuz. Neden boşanmak değil de aldatmak? Hem kiminle aldatacaksınız başka bir evli kadının yuvasını mı yıkacaksınız? Adamı boşayın bu saatten sonra düzelmez, libidosu da doğuştan düşük belli ki

Merhaba kızlar ben 35 eşim 42 yaşında, 7 yıllık evliyim ilk baştan beri iyi bi cinsel hayatımız olmadı ama ben de şikayetçi değildim ilişkide asla orgazm olamadım hep mast. Yapmak zorunda kaldım sonrasında ve canım da yandığı için isteksizdim eşim ilk dönemler daha istekliydi ama onu soğutmuş olabilirim , çocuktan sonra da bi kaç sene gene böyle geçti ama bir yıldır aşırı istekliyim fakat eşimde tık yok bir ay oldu yapmadık sürekli trip ve nutuk çekme faslından sonra bi kaç gün düzeliyor sonra gene aynı uzun mesafeler gözüm artık başkalarına kaymaya başladı , evliliğimde başka hiç bi sorun yok harika düzgün medeni biri ama yatakta medeni değil eril şeyler istiyorum beni moda soksun istekli olsun istiyorum evet arada ben de adım atarım ama her seferinde bu konuyu açan ben olmak gururumu kırıyor , başkası yok eşcinsel vs değil beni seviyor her konuda inceliği benim biliyorum ama adamın içinde libido yok ateş yok ve ben bunun terapiyle vs düzeleceğine hiç inanmıyorum, becerebilecek ortamda olsam aldatmayı bile düşünür oldum , sizler bu durumda olup düzelen oldu mu tedavisi var mı bunun
Siz adamı baştan kafada eliyorsunuz, beyinde bitmiş sizin için.
Eşinizle kan değerlerinize baktırın eksiklikler varsa takviye alın. Beslenme sisteminizi değiştirin daha sağlıklı ve güç arttırıcı enerji yüksek olacak şekilde güncelleyin. Belki eşiniz de sıkıldı ve uzaklaştı karşılıklı adımla düzelir böyle şeyler temas sarılma vs... üroloji doktoruna da gidersiniz içinize sinmiyorsa. Muhtemelen sağlıkla ilgili değil soğuklukla ilgili. Siz eşinizden soğumuş olabilirsiniz anladığım kadarı ile eşiniz de sizi arzulamıyor ilişkiyi talep etmiyor artık. Bunu düzeltmelisiniz. Karşılıklı çaba ile düzelebilir.
Konfor alanınızdan memmun fakat cinsellik yok diye de eşinizi aldatma fikrine sahip olmanız beni şaşırttı. Açıkcası hiç hoş değil.
Aldatmak kısmında kesinlikle fikrinize katılmıyorum. Bu sizin için olmazsa olmaz bir kriter ise eşinize de geçmişin vefası olarak soğuduğunuzu söyleyin ve boşanın. O da , sizin hak ettiğiniz gibi cinsel hayatta tatmin olabileceği partner bulabilir. Aldatmayı eşiniz yapsa gururunuz nasıl incinir tahmin edersiniz, aynı şeyi erkek de yapabilir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın düşünmeyin. Bu fikir varsa bitti ise her şey boşanın.

Aynı şeyi eşiniz sizin hakkınızda düşünseydi ne hissederdiniz merak ettim? Cinsel sorunlar aldatmayı meşru mı kılıyor ? Korkunç bi düşünce. Üstelik başkalarına gözüm kayıyor demişsiniz. Rezalet.

sefișemediğiniz adamlardan çocuk yapmayın. kamu spotu. :KK53:
ihaneti nasıl bu kadar kolay dile getirebiliyorsun.
madem aldatma derecesine geldin, neden bosanmıyorsun.
çocuk var boșanamam, maddi özgürlüğüm gidecek yerim yok diyorsan;
çocuğuna annesinin babasını aldatan bir kadın olduğu travmasını yașatmaya hakkın yok. boşanmış bekar anne istediği ilişkiyi yaşayabilir. ama evlilik içerisinde aldatma çok çirkin.
kendine bunu nasıl yakıştırabilirsin.
ve ayrıca adama sürekli acıyor korkuyorum dediysen adam senden sogumuș olabilir.
sürekli tenkitle nutuk atmakla adam yatağa çekilmez. nefsi uyanmaz ayol.

ve ayrıca kadınlara ait bir forumda bu kadar rahat aldatmayı dile getirecek kadın pek olmaz mahmut abi yeme bizi.

Madem ilk başta siz uzaklaştırdığınız için bu hale geldiğini düşünüyorsunuz, talep eden olmaktan bir süre sıkılmadan devam edin. cinselliği hayatınızın bir parçası haline getirin. eşiniz de bir süre sonra adapte olabilir bu duruma. hormonal bir sıkıntı var mı diye de baktırabilirsiniz.

Valla size katılıyorum.bu tarz şeylerin sonradan düzeleceğine pek inanmıyorum.keşke gözüm başkasına kayıyor yapmasaydınız.şimdi herkes o kısma tepki gösterecek, konu dağılacak.

Madem ilk başta siz uzaklaştırdığınız için bu hale geldiğini düşünüyorsunuz, talep eden olmaktan bir süre sıkılmadan devam edin. cinselliği hayatınızın bir parçası haline getirin. eşiniz de bir süre sonra adapte olabilir bu duruma. hormonal bir sıkıntı var mı diye de baktırabilirsiniz.
Yani o zamanlarda da eşim üstüme düşmüyordu saygı duyup gidiyordu demek ki cinselliği hiç ön planda tutmamış o yoksa o aldatmayı düşünürdü ya da boşanmak isterdi onun için sorun olmamış benim isteksizliğim , terapiyle tedaviyle içinde olmayan bir ateş nasıl yüklenecek ben onu bilmiyorum ve mücadele etmek canımı da sıkıyor erkeklerde doğal olarak bulunan bir istek benimkinde yok

Yani o zamanlarda da eşim üstüme düşmüyordu saygı duyup gidiyordu demek ki cinselliği hiç ön planda tutmamış o yoksa o aldatmayı düşünürdü ya da boşanmak isterdi onun için sorun olmamış benim isteksizliğim , terapiyle tedaviyle içinde olmayan bir ateş nasıl yüklenecek ben onu bilmiyorum ve mücadele etmek canımı da sıkıyor erkeklerde doğal olarak bulunan bir istek benimkinde yok
cinselliği düzenli yaşamadığı için o zevk duygusuna yabancı olabilir belki diye düşündüm açıkçası. ama cinsellik sayısı sıklaşırsa bir süre sonra eksikliğini hissedebilir belki. terapi şöyle bir fayda sağlayabilir eğer cinselliğe belli kafasında oluşan engellemeler sebebiyle sıcak bakamıyorsa yani süperegoyla ilgili durumlardan dolayı uzak duruyor ve farkında değilse belki terapi bunları çözebilir ve kişi aslında istekli olduğunu fark edebilir. ama öncelikle hormonlara bir baktırın ve siz bir süre talep eden ve düzenli cinselliği sağlayan olun isterseniz. tabii eğer evliliğinize devam etme kararındaysanız. eğer artık eşinize duygunuz azaldıysa ve bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız sizin için de yorucu olabilir.

Back