Eşimdeki büyük değişim

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Herkeze merhaba :)
Daha önce eşimle ilgili bir konu açmıştım. Eşimin davranışları yaşadığımız bir sürü sorunlarla ilgili fakat konuyu açtıktan 5 gün sonra ailesi ve eşim benimle konuşmak için geldiler.
Sağolsunlar eşimin ailesi beni savundu arkamda olduklarını gösteren konuşmalar yaptılar. Eşim de bin pişman. Birdaha alkol eve geç gelmek bunların hepsini bırakıyorum sadece isim ailem bundan sonra ilk gelir gibi konuşmalar yaptı ben inanmadım tabi bunu bana yaşayarak göstermen gerekir dedim .
Artik eşimi taniyamiyorum. Beni sevdiğini hissettiriyor her daim. Eve gelirken ellerinde çikolatalar süslü cumleler kızımla oyun keyifleri çok şaşkinim.

Kızımla benimle çok ilgili artık. Herseferinde teşekkür ediyor. Eve saatin de gidip geliyor. Alkolü bıraktı telefonları herseyi ortada.
Geçen birsey konuşuyorduk eskilerden bahsedince eskiler kapandı birdaha yüzüme vurma sana söz veriyorum artık benim için eskiler kapandı dedi..
İşteyken beni arıyor boş kaldıkmi geziyoruz

Allahıma şükürler olsun. Evim saray gibi geliyor artık. Rabbim herkesin evine huzur versin. ..

Herkez bir şansı hakeder.

mutluluğunuz daim olsun ne güzel eşinin aklı başına gelmiş. Rabbim bozmasın bozmak isteyenlere de imkan vermesin inşallah

Böyle güzel şeyleri burda okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki inanin insallah ağzınizin tasi hiç bozulmaz yuvanızda mutlu mesut yaşamanız dileğiyle

Aynen bende öyle düşünüyorum :)
Ama tövbe edip tutan insanlar olabiliyor.
İnşallah eşimde onlardandir..
Eski konunuza bakarak bu yorumu yaptım yanlış anlamayın lütfen
Çünkü çok kısa bir süre değiştiğine inanmak için

Ailesi sürekli sizi desteklerse eşinizin kötü huylarından vazgeçme konusunda
Saygınız sevginiz bitmedi ise
Mümkün olabilir

Tekrar Mutluluklar

Demekki sizi ve kizinizi gercekten seviyormus ki kaybetme ihtimali onu boyle
degismeye itmis. Mutlulugunuz daim olur insallah eskisi gibi birine asla donusmez.

Allah mutluluğunuzu daim etsin, çok sevindim eşinizdeki değişime, umarım kalıcı olur.. Önceki konularınızı biliyorum, annenizle ilgili sorunlar vardı maddi manevi, umarım onları da halledersiniz:)

Gece gece mutlu oldum ne guzel...
Rab bim daim etsin insallah....
Tum yuvalara huzuru saygiyi sevgiyi katsin insallah....
Yuvasinda derdi olana derman versin insallah...
Icten dileklerimle gercekten cok sevindim....

Allah mutluluğunuzu daim etsin, çok sevindim eşinizdeki değişime, umarım kalıcı olur.. Önceki konularınızı biliyorum, annenizle ilgili sorunlar vardı maddi manevi, umarım onları da halledersiniz:)

Annem eski görüştüğü kişi ile ayrı eve çıkıcak gene. En hayırlısıda bu. Eşimle konuşmuyorlar artık. Ki bende çok sogudum. Ayrı ev olunca arada bir kızımla görmeye gider 1 2 saat oturur dönerim ancak :) Bu arada çok teşekkür ederim Allah dilediginizi kabul etsin

İnsallah gercek bir degisimdir. Affedilmek icin gercek kisiligin uzerine getirilen yeni kisilik degildir. Dilerim hep mutlu huzurlu olursunuz.

Maşallah :) Rabbim nazarlardan korusun inşallah hep böyle devam eder. Sevgi saygı ile birlikte bir ömür mutlu yaşayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…