eşimde ki sabir!

Birden fazla ise başvurabilirsiniz neden sonuç bekleyesiniz ki? Bana göre çok normal geldiniz ben de sabırsızım ondan galiba

çocuguna neden kendin bakmıyorsun
kv deniz bakmak istemiyor bence
eşiniz arada kalmış ne sizi kırabiliyor ne de annesini
insanlar cocuguma ben bakayım diye düşünür genelde izin alamaz mecburiyetten işe döner , siz kendniz dönmek istiyorsunuz anladıgım kadarı ile maddi yönden mecbur değilsiniz

evet sabırsızsınız
eşiniz size sabretme konusunda haklı

ben de ileride çocuğuma bakmak isterim çalışmaktansa, onun yanında olmak isterim. dediklerinize de katılıyorum ama biraz daha yapıcı yorum yazsanız daha iyi sanki.

Bende evde oturmayi sevmiyorum ustelik 22 yasimdan bu yana surekli calistim simdi sukur hamileyim evi degistirecektim vazgectim cunku dogumdsn sonra ucretsiz izin alip bebegimle vakit gecireyim diye maden siz bakmak istemediniz ne diye cocugu dogurdunuz anlamadim

ben de ileride çocuğuma bakmak isterim çalışmaktansa, onun yanında olmak isterim. dediklerinize de katılıyorum ama biraz daha yapıcı yorum yazsanız daha iyi sanki.
Şımarıklık yıkıcı bi yorum mu? Konuyu okursanız çok şımarık bi dille yazılmış hakaret etmedim bi şey yapmadım. Herkesin yorum yapma şekli farklı rica ederim durduk yere böyle tartışma malzemesi çıkarmayalım birbirimize. İyi günler diliyorum

neye göre, kime göre şımarıklık? size göre e bu da elbette ki bir kıstas değil ayrıca evet yapıcı da değil. durduk yere değil yaptığınız yoruma istinaden yorum yaptım amacım tartışmak filan değil. size de iyi günler.

Bunalmanın sebebi de zaten maddi sıkıntı.. durum süper olsa alırsın oğlunu, gezersin, oyun parklarına götürür eğlendirirsin. Eş dostla cafede bir yerde toplanıp çocuklar oynarken sohbet eder kafa dağıtırsın.. ama hepsi maddiyata bakar. Evde kapalı kalınca insan bunalır da, sabrı da tükenir ne yazık ki.. inşallah gönlündeki işe girersin, haftasonu çocuğunla eğlenirsin. Böyle tatlı anlayışlı bir kayınvaliden olması da artı değer.. gözün arkada kalmadan emanet edersin çocuğu :) ilk maaşınla hatuna bir hediye alırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…