eşimde ki sabir!

EliFFKeReMM

~ Çünkü Her bir Zerrem aşık, Her bir Zerrene ~
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
2.092
4.307
30
Kizlar ben oglum 7 aylikken ise basladim ogluma kv bakiyordu. Sonra o ameliyat olunca mecbur cikmak zorunda kaldim. 1 yil gecti uzerinden. 1 yildir evdeyim ve bunaliyorum. Neyse esimle konustuk 1 hafta once bak ben evde yapamiyorum calismam lazim evde yapamiyorum dedim oda bana annem daha iyilesmedi dedi. Bende iyilesti iste 1 yil oldu dedim. Tekrar bi konus annenle dedim. Ben ne diyim askim sen konus dedi. İyi dedim tamam. Kv ile konusmaya gittim. Esimde vardi. Dedim anne ben yapamiyorum evde egrr iyiyseniz ogluma bakarmisiniz bende calissam dedim. Esim de tik yok. Kv de olur kizim ben farkindayim zaten senin bunaldigini dedi. Dedim bi yer var yarin gidip form versem olur mu. Olur dedi. Eve geldik esimle konusuyorum. Bak diyorum yarin gidelim form verelim. Ya sabret oglumuz 2 yasina girsin sonra calisirsin diyo. Bende dayanamiyorum anlamiyormusn dedim. Neyse gittik form vermeye. Cuma form verdik hala haber bekliyoruz. İste cok iyi sabah 8 aksam 6 cumarteis pazar ve resmi tattileri var. 2Gun tatil neden kotu. Bende bugun esime msj attim o iste, isten hala aramadilar baska ismi baksak diye. Bana msj atmis askim sen 9 aylik olduguna eminmisin diye dedim arkadas ben sabirsiz degilim sen cok sabirlisin. Oda tm carsamba bi haber cikmazsa baska yerlere form veririz dedi. İyi dedim. Evde durmak istemiyorum. Bunaliyorum ev isi yemek hep siradan seyler. Napayim baska is bakayim mi yoksa carsambaya kadar bekliyim mi? Hanimlar yorumlarinizi bekliyorum mutlu kalin

Ama ihtiyacınız şu an için yoksa bence bebeğinize siz bakın ilk 2 yıl. Yaşlı insan ne kadar verimli bakabilir ki? Genç bilgili bakıcı olsa neyse!
Sırf sıkılıyorsunuz diye çalışmak istediğiniz için diyorum. Sonuçta o bebeğe bakabileceğiniz ve hiçbir şekilde sıkılmayacağınızı düşünerek dünyaya getirdiniz. Bence bu biraz haksızlık gibi geliyor.

Kiz olmuyor. Vallahi her telefon caldiginda heyecanlaniyorum esime de beni arama dedim isden haber geldi saniyorum heyecanlaniyorum dedim . Tmm dyo cumadan beri aramiyo ben ariyorum hep
Çarşambaya kadar bari sabret aslında 3 yaşına kadar bari sabretseyrin sonra krese giderdi mis gibi ama olmuyo diyosun nediyelim

Ya iyide oglum zaten 22 aylik 29 martta 2 yasina girecek. Oglum 14 aylikken ciktim isten. Duramiyorum bana duskun oglum babannesinde kalirkende yine duskundu.bilmiyorum..

Eşin çalışmandan yana değil bariz,
yani kişiden kişiye değişir kimisi çocuğuna bakar ev işlerinden mutlu olur kimisi bunalır.çok normal. .

Eşin çalışmandan yana değil bariz,
yani kişiden kişiye değişir kimisi çocuğuna bakar ev işlerinden mutlu olur kimisi bunalır.çok normal. .
Oda calismami istiyor 2 maas iyi olur diyo. Ama bebek 2 yasina girsin diyo zaten 2 ay kaldi surda. Oglum da yaramaz bi cocuk degil zaten.

Bekle , Burda takıl Çarşamba ya kadar zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın :)

O kadar çok evde sıkıldım, bunaldım yazdınız ki, başka ne diyebilirdim?
Çocuğunuzdan başınızı kaşıyacak vaktiniz olmadı gerekiyor su anda.
Ama siz sıkılabiliyorsunuz..
Oglum 2 ay sonra 2 yasina girecek evde oyunlar oynuyor puzzle yapiyor simdiden hic tv acmadan oynuyoruz o sirada yemegimi de yapiyorum temizligimide. Sorun oglum degil sorun evde durmam. Duramiyorum aksama kadar

Ben anlamadım ya kadınlar çalışsa suç çalışmasa suç. Burdakilere bakma arkadaşım ne istiyosan oyle olsun.
Yengemde bebegini 6 7 aylikken birakip çalışmak zorunda kaldı. Babaanne anneanne ortaklasa bakiyolar. Şimdi 2 yaşında zehir gibi maşallah büyük insan gibi. Kv guveniyorsaniz baksin sizde çalışın. Çalışan kadınların çocukları hayata karsi daha dirayetli oluyor kucuk yastan sorumluluk almayi öğreniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…