Eşimde doğumdan sonra artan cinsel isteksizlik bıktırdı

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
30
Kasım 2019 da oğlum dünyaya geldi.riskli gebelikti.ondan önce ölü doğum yapmıştım ve ogluma hamile kalmak için sık sık eşimi ilişkiye zorlardım.kendisi normalde istekliydi ama kuralı sevmeyen biridir.1 gün arayla ben giderdim yanına süslenirdim. Neyse hamile kaldım riskli diye uzak durdu sadece 11. Haftada bisey olmaz diye ikna etmişti beni.. doğum yaptım kızımda zor dayanan adam 50 gün olmuş umru değildi. Sonra haftada 1 e kadar düştü. Oğlundan önce ben bıkardım 3 4 günde 1 olurdu yada daha erken. Uyuma numarası yapardım.ise giderken bile geceyi ima eder giderdi. . Çok nadir ben giderim.reddedilme korkusu mu gurur mu engel oluyo ve alışır diye korkuyorum. Ne sarılır ne öper. Çok konuştum en son bende sorun yok normal kaç yıllık evliyiz dedi. 9 yıl olcak. Ben 27 o 29 yaşında.hayatim bitanem der ozel gunleri unutmaz ama temasi kesti. Resmen oglum dogdu baska adam geldi eve. Bide erken boşalma sorunu var. Hic bisey anlamadan bitiyo. Ne yapsam bana akıl verin?

Hiç sevişmiyor musunuz yoksa haftada bir mi sevişiyorsunuz anlamadım ben o kısmı. Haftada bir ise normal olabilir, herkesin fizyolojisi bir değil. Hiç sevişmiyorsanız ciddi bir sorununuz var demektir.
Erken boşalma için de doktora gidecek eşiniz.

Çok nadir ilişki olduğu için erken boşalmak oluyor.
Ne kadar sık olursa o kadar bosalma suresi uzar bu aklınızda bulunsun

Nadir ilişki olduğu için erken boşalıyor sanırım hep mi böyleydi acaba ? Eğer hep böyle bir sorunu varsa doktordan yardım almakta fayda var . 2. Çocuktan sonra vücudunuz bozuldu mu vajinada genişleme gibi birşey mesela

Erkekler anne oldugumuzda bizi tövbe estağfirullah ama bir kutsallik atfederler. Artik disiligimizi kaybetmisiz gibi görürler. Umarim çabuk atlatirsin. Erken boşalma icin doktor yada düzenli cinsel ilişki şart

Bozulmadı az karnım vardı o da gitti. Hamilelikten önce ben bunalırdım ilişkiden şimdi tam tersi olduk . Süslensem de ona mesaj oluyo bak suslendim burdayım der gibi isteyen her türlü gelir. Az önce tartıştık zaten. Cocuk duruyo bak derim 10 kere dedirrtir bende yeter artık en sonunda kiricam biseler dedim o da kir kir dedi bende yeter artık pollayanacilik dedim ben oynamıyorum sen oynuyosun felan derken en sonunda s.k.mde değilsin dedi dengesiz

zorladığınız için ters tepiyor olabilir mi

Reactions: Z P
Haftada 1 oluyor arada da olsa 2 haftaya yakın oluyo . Kendi gelir cok isteyerek yapar ama hep uzatir arayi sorun sadece bu uzatmasa erkende bosalmicak.Aramız bozuksa uzun sürüyo. Mesela perşembe 1 hafta oldu tik yok adamda aramızda iyiydi ama bugün tartıştık kim bilir ne zaman olur

Başka zamanda Eski zamanda da siz istemiyormussunuz demek olabiliyor böyle durumlar .hafta da bir oluyorsa normal aslında ..çok ta zorlamayın bence .biraz doğal akışına bırakın düzelir gibi geldi bana

Başka zamanda
Eski zamanda da siz istemiyormussunuz demek olabiliyor böyle durumlar .hafta da bir oluyorsa normal aslında ..çok ta zorlamayın bence .biraz doğal akışına bırakın düzelir gibi geldi bana
Ama her zaman erkekler istekli olmaz mı? Bide erkek isteksiz olunca kadın olarak gurur yapıyorum. Eğer güzel giyip yanına gitsem gecelikle felan anlıyo yapmak istiyo .şimdi aramız soğuk az soğuk olsun onu da kullanıyo. Bi ara 3 hafta bisey olmadi

Maalesef üzerine çok gitmişsiniz eşinizin..ters tepmiş çok normal. az bir isteği varsa da kaçar . zorlamayın bence bir müddet rahat bırakın hatta siz iplemiyormuş gibi davranabilirsiniz yalnız trip atmayın anlaşılır..

Hayır öyle birsey

2.5 yıldır böylesiniz demi doğru anladım. Doğumdan hemen sonra toparlanırda 2.5 yıl geçmiş isteği geri gelmemiş. Erken boşalma bencede geç olduğu için. Benimde 10 aylık bebeklerim var ikiz doğum sonrası 5. Ay birlikte olmaya başladık. 2.5 aydır evimize geldik ikimiz bakıyoruz öyle olunca fırsat bulamıyoruz açıkçası haftada bir gün falana çıktı. Şöyle çözüm sundu önce hızlı bir şekilde birinciyi yapıyoruz çünkü tutamıyorum diyor sonra biraz durup bu sefer beni tatmin edecek ikinciyi yapıyoruz. Doğum sonrası bir süre adapte olmak zor oluyor. Üzerine çok gitmeden gurur olarak bakma sende zevk alıyorsun.

Eşimde doğumdan sonra artan cinsel isteksizlik bıktırdı​

konuyu görünce bir erkek yazmış sandım genelde bayanlarda oluyor bu tür seyler cunku

9 yıllık evlilik , 2 çocuk ve siz haftada 1 e isteksizlik diyorsunuz
Siz isteksizlik ne bilmiyorsunuz bence haftada 1 , 9 yıllık evlilik için gayet iyi. Ben yeni evliyken bile haftada bir görmedim . İsteksizlik demek için ayda 1 falan olması lazım. Bu başlıkları görünce benim gibi biri daha zannedip okuyorum okuyunca şok oluyorum 10 yıllık evliyim eşim isteksiz haftada 1. Diyenler gerçek isteksiz adamlara 1 yıl bile tahammül edemez demek ki

Hakli olabilirsiniz eşimde öyle diyo zaten ama baya bi araştırdım ben .çoğunluk az oldugunu soyluyor hattâ bazı yerlerde aynı şekilde olanlara aldatıyordur diyolar .. sizin neden öyle hiç konuştunuz mu

Ben tam olarak şunu anlamadım:

size yetmiyor bu yüzden mi dert ediyorsunuz?

elinize artık çekici gelmediğinizi düşünüp ğzülüyor musunuz?

1. seçenek ise arada kendiniz gitmekten gocunmayın.

2. Şık için de çekici gelmemenizle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Normal sınırlar içersinde haftada bir. Eğer üstüne gider laf atarsanız haftada biri de mumla arasınız soğutursunuz. Siz isteynce zaten hazır bir adam var. Siz de gitmeye çeknmeyin. Bence ara açıldıkça istek azalıyor. 2 3 günde bire bir iki hafta için çekseniz o ritm uzun süre devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…