Hayır normal Google geçmişini siliyorlar zaten o değil demek istediğim. Google history yazınca öncr kendi mailinle gir nasıl kullanıldığını öğren sonra eşininkiyle bakarsın. Bir de eşin soğuk davranıyorsa bana eski bi erkek arkadaşım erkekler aptaldır demişti. Eşimle çok kötü kavga ettiğimde ona danışmıştım o da bana dedi ki onun senin duygularına hükmetmesine izin verme sen onunla uğraş dedi. Birgün sabah uyanınca sanki yeni evliymişsin gibi davran aranızda olan biten hiç birşey yaşanmamış gibi. Gerçekten çok kötü kavgalı iken sabah kalkıp dediği gibi yaptım. Adamın huyu bi anda değişmeye başladıNe bilim artık dayanan gücüm yok gibi hissediyorum . Perşembe 2 hafta olcak 2 yabancı gibiyiz. Yalandan konuşuyoruz. Bitanem felan der ama yakınlaşmak yok.simdi bitanemler de bitti yüzüne bakasım yok.en son tartisma esnasında çokta s.k.mdesin dedi çocuğun yanında düzgün konuş dedim istediğimi derim diyo. Gorumcem bende kaldı çaktırmadım aramizdakini utanmadan tatlı istiyo . Seviyi mu sevmiyo mu anlamadim beni siz normal google geçmişinden mı bahsediyorsunuz ?