Eşimde doğumdan sonra artan cinsel isteksizlik bıktırdı

Hayır normal Google geçmişini siliyorlar zaten o değil demek istediğim. Google history yazınca öncr kendi mailinle gir nasıl kullanıldığını öğren sonra eşininkiyle bakarsın. Bir de eşin soğuk davranıyorsa bana eski bi erkek arkadaşım erkekler aptaldır demişti. Eşimle çok kötü kavga ettiğimde ona danışmıştım o da bana dedi ki onun senin duygularına hükmetmesine izin verme sen onunla uğraş dedi. Birgün sabah uyanınca sanki yeni evliymişsin gibi davran aranızda olan biten hiç birşey yaşanmamış gibi. Gerçekten çok kötü kavgalı iken sabah kalkıp dediği gibi yaptım. Adamın huyu bi anda değişmeye başladı

Bir de bunu yaptıktan sonra onun yaptığı davranışları tekrarla mesela yüzüne sürekli gülümse keyifli gibi yap sonra telefonla falan uğraş sen aldatıyormuşsun gibi hissediyor. Onu çıldırt yani çok değil de ayarında gerçekten kadın üzülünce aklını başına toplarsa çok iyi oyun oynayabiliyor. Kendinindeğersiz hissetme sakın canım. Binde erkek kendini suçlu hissedince sakın seni terslediğinde alttan alma üzerine yürü ama biraz işin içine komiklik kat gerçek mi sahte mi onun kafası karışsın

Messengeriniz olsa keşke daha iyi konuşurduk? Yani o lafindan sonra çoğunda surat yapıyorum tiripliyim yani . Konuşmuyorum gerekmedikce . Böyle değilde hiç umrum değilmiş gibi mutluymuşum gibi mı yapım yani ? Birde sizce cinsel istediğini nasıl artırabilirim ? Eşimde prostat vardı bi ara erken boşalma da var. Netten video da doktor isteksizlik yaptığını anlatiyo acaba kendi elinde de mi değil . Neler önerirsiniz?

Daha önce normal bi ilişkiniz olmuşsa bu yine olabilir demek canım. Erkekler trip yapan surat asan kadından daha hızlı uzaklaşır tam tersi enerjini koru sevecen davran espriler falan yap o zaman yine bağlanır sana

Daha önce normal bi ilişkiniz olmuşsa bu yine olabilir demek canım. Erkekler trip yapan surat asan kadından daha hızlı uzaklaşır tam tersi enerjini koru sevecen davran espriler falan yap o zaman yine bağlanır sana
Iyi güzel de kendi trip atınca napim . Kendi surat yapiyo mesafe koyuyo tartışınca bu durumda ne yapım?

Iyi güzel de kendi trip atınca napim . Kendi surat yapiyo mesafe koyuyo tartışınca bu durumda ne yapım?
Normal davran senin yüzünden somurtup oturamam git başkalarına trip at de. Çocuk eğitirken bile bu yöntem çok faydası olan bi yöntemdir. Mesela benim oğlum 4 yaşında yeni konuşmaya başladı youtube da bi psikologun tavsiyelerini izlemiştim orda adam dedi ki herşeyi ağlayarak yaptırıyprsa çocuk konuşmaya ihtiyaç duymaz konuşmasını istiyorsanız ağladığı zaman çocuğu başka bir odada ağlamasını söyleyin ağlaması bitince gelip derdini anlatmasını isteyin bunu yapmaya başladım ve 1 ay içinde çocuğum şakır şakır konuşmaya başladı. Eşlerde de aynı mantık geçerli o da trip atarak istediğini yaptırıyor ya da seni bu şekilde uzak tutmaya çalışıyor ama sen onun beklediği gibi hareket etmezsen işler tersine dönecektir

Denicem bunu..yine dengesiz soğuk bugün. Oruç oruç iştah felan bırakmadı . Sence saçımı felan yapsam mı yoksa bak ilgi istiyo deyip şımarır mı çünkü yine yaklascani sanmıyorum ama bi yandan da güzel olduğumu görsün istiyorum

Yap saçını evin içinde bakımlı gez ama ona yanaşma canım kendin için yaptın diye düşünsün. Kendin için mutlu ol anladın mı eninde sonunda sana ayak uyduran o olacak iradeni elinde tut

adam bi kaçar bi daha bulamazsın cnm

Herkesin dinamiği farklı yalnız, 9 yılda haftada bır sıze yetebılıyorken bır baskasına gun asırı olmazsa yetmıyor olabılır

Konuyu bana yetmiyor diye açsa evet . Eşimle libodomuz uyuşmuyor dese evet. Ama eşimdekii cinsel isteksizlik bıktırdı diye başlık olunca içerikte 9 yıl evlilik ve 2 çocukla haftada 1 yazınca bu cinsel isteksizlik değil demek istedim isteksizlik demek için ayda 1 ya da daha az olması gerekir .

Ya bende önceden umursamaz böyle düşünürdüm. Doğumdan sonra takmaya başladım. Ve genel algı da hafta 2 kere olmalı erkek çok istekli olmalı olunca bizde mı tuhaflık var dedim?

Ya bende önceden umursamaz böyle düşünürdüm. Doğumdan sonra takmaya başladım. Ve genel algı da hafta 2 kere olmalı erkek çok istekli olmalı olunca bizde mı tuhaflık var dedim?
Kesinlikle en az hafta 2-3 gün o gündede bir kac kere olmalı çokkk yaşlı olmadıkça bence

Sizdeki sabırada ne diyelim bacım valla iyi çekmişsin helal olsun, ya çok dirayetlisin yada seninde libidon düşük ayda bir ne

Sizdeki sabırada ne diyelim bacım valla iyi çekmişsin helal olsun, ya çok dirayetlisin yada seninde libidon düşük ayda bir ne
Benim eşim aseksüel ayda bir bile değil 8 yıldır 0 . Daha önce yılda 1-2 ile 4 yıl geçti. Sonuncuda hamile kaldım. Libidom düşük değildi ama böyle bir adamla düştü tabii olmayınca olmuyor

Benim eşim aseksüel ayda bir bile değil 8 yıldır 0 . Daha önce yılda 1-2 ile 4 yıl geçti. Sonuncuda hamile kaldım. Libidom düşük değildi ama böyle bir adamla düştü tabii olmayınca olmuyor
Kesinlikle öyle benim gözümde herkes eşit libidolu bunu karşı taraf dengeler, benim libidom normaldi eşimle daha da arttı onunda aynı şekil, 1-2 ile gayet iyi dayanbilmissin

Bende sizinle aynı durumdayım giyinip gidersem anlıyo yapmak istiyo ama ben gözüne sokmazsam kendimi aklına gelmiyo. O böyle olunca bende içten içe sinirleniyorum ne yapsa gözüme batıyor kavga çıkarıyorum. Sonra durup dururken sorun çıkardım oluyorum Bizde çocukta yok 1.5 senelik evliyken böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…