Esim :((

Cok saol canım. Konusmayı cok denedım. Guzellıkle de sınırlenerek de. Ama esım cok sakın bırı bana cevabı su oluyor, sen bana karısamazsın benım kazandıgım paraya karısamazsın sen mı benı okuttun bugunlere getırdın gıbı seyler soyluyor.

Evet calısıyorum hem de uzun yıllardır cok sukur maasım ısım ıyı.

Bılemıyorum esımı sevıyorum aslında ama cok da mutsuzum bu durumdan
canım ömür gecermi böyle ,o sizden bu kadar çabuk vazgecebiliyorsa siz neden vazgemeyeceksiniz ki.

Aynen zaten evlenmeden once de hep gobdermıs kendısının bır copu yoktu kı yaklasık 15 senedır ıyı maaslarla calısan bır ınsan.

Kesinlikle yaptigin harcamalari azalt yada hic yapma .Birak herseyi çok bilen esin yapsin sen birikim yap ilerisi icin.Babasi anasi nasil kabul ediyor bu parayi onuda anlamis deyilim.Benim oglum para gonderse kesinlikle kabul etmem.

Cunku bızım aılelerımız hep bızım ıcın cabalamıs hep bıze vermısler buna alışmışız ben onları tanıyınca sok oldum cunku hıc boyle bır aıle gormedım etrafımda daha once.

Arabanın parasını da vermesin. Hemen yenisini al ve evet doyasıya harca.
Arabayı mecbur satıyorum manuel otomatik vites olani alcam 15 aylığına kredi çekmişti abisine bende 15 aylık cektirecem bitince de eve koyacam adamı ...bide kart nosunu aldım internetten alışveriş yapıyorum ordan odetiyorum ...oh olsun tutumlu biriydim ama o kaybetti bir kişinin cabalamasiyla mal mülk Sahibi olunmuyor konu sahibinede bunu öneriyorum
..adam kv nin evinde ücretsiz oturuyor para vermiyor buna guveniyo yakında konu sahibine o evin tapusunu da üstüne almak istediğini söyler ....

Adam zaten şehirdışında yalnız yaşıyormuş, bari evleneyim de masrafları paylaşırız böylelikle aileme daha çok para gönderebilirim diye düşünerek evlenmiş.
Siz de buna izin veriyorsunuz
kesinlikle ihtiyaçını karşılamak için evlenmiş . ne güzel ev hanımdan maaş hanımdan sen paranı ailene ver.

İlk iş annenle konuş sıkıştığını bahane ederek sizin evden çıkmanızı rica etsin. Onun ailesi yiyeceğine sen ye annen yesin. Kirayı biriktirin. Sonrasında kirayı o ödesin. Eve gelirken şunu al bunu al diye mesaj at. Gelirken et alır mısın şu yemeği yapıcam diye.. bunları eşinizi sevdiğinizi söylediniz diye yazdım ama bence madem evde sizin defol git babanın yanına senin yerin onların yanı derdim. .

Bu kadar sorumsuz, erkek olmaktan, aile olmaktan bi haber adamı ancak boşamak evladır, konuşmakla çözülecek bir durumu yok.
Bu tipler neden evlenir bilemiyorum, otursalar ya ailelerinin dizinin dibinde

E ama gereksiz gördüğü evi bir kenera atıp ailesine para yolluyor.ve durumlar belli ise göndermendeki amaç ne sayın kocacım diyin.Valla çok zor hayatınız kolaylıklar dilemekle beraber pederin konuşması acayip saçma geldi şuan orada değil yanımızda olman gerekli idi ne demek yahu !!!Hani yanımızda olsaydınız çok mutlu olurduk demesi ayrı tekil konuşması ayrı.Şaşırtıcı!!!

şu mesaj olayına bende takıldım bu parayı babasına mı gönderiyor o telefondaki babası mı emin misin? bence yaptıkları normal değil altında başka haltlar çıkabilir

Bence sana yaptıklarının aynısını sen de ona yap, o ayda iki defa ailesinin yanına gidiyorsa sen her hafta sonu git, yemek falan yapma, o gelince de canım evde bir şey yoktu ben dışardan yedim falan de, o evdeyken onunla ilgilenme saatlerce arkadaşlarınla konuş kahkalar at, eve temizlikçi falan çağırma, kıyafetleriyle kendi ilgilensin, hatta kendin için tatil planı yap annenle, sana ne hissettirdiyse bence on katını ona hissettir Sen hastayken kapıyı çarpıp çıkan adama her şey müstehak

Mesajlarin tamamini okumadim . Sorunlarin belli, cozmeye calis.
Bence, onun yaptiklarini ona yap.annem borc istiyor, kiz kardesin neyin varsa once borc olarak veriyormus gibi yap. Sonra harcligini al.para kalmadi anneme verdim de. Hatta annenin paraya ihtiyaci oldugunu soyle bizden artik cuzi miktar kira istiyor de.

Sonra tartisma olursa, sakinlesince karsilikli konusalim de ve konusun. Sorumluluklarini bilsin.
Bu konuyu cozunce aile terapistine gidin. Aile oldugunuzu anlamasini saglayin. Kendi eski ailesi gibi.

Senin eşin anlattıklarından anladığım kadarıyla değişecek,düzelecek gibi durmuyor. Sana yazık olmuş. Ailesini kalkındırma projesine baş sponsor olmuşsun.

ılk baslarda hıc oyle dusunmuyordum cunku bırseyler yapacagını dusunmustum ama 1,5 sene oldu hıcbır sey yok
Aileniz size yakın mı oturuyor ? .
Siz Eve alış veriş yapmayın listeyi ver kocanın eline alıp getirsin almazsa git annende ye oda başïnın çaresine baksın ailenizin evine yemege çagırmayın . Aylık masraf listesi çıkarın verin eline , sizde maaşınızı ailenize verin ve herkesin dedigi gibi kiraya çıkın resmen altın tepside hayat sunmuşsunuz . Aslında en doğrusu kapının önüne koymak ama neyse .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…