Allah yardim cin olsun esinin çok hataları var. Evli bir bayana bosan demek hiç icimden gelmez. Ben olsaydım karşılıklı güzel dille sorunları çözmeye çalışırdım. Eğer karşı taraf hiç ılımlı yaklasmiyorsa ayrılmayı denerdim. Boşanmak da çok kötü ya allah yardım etsin böyle huzursuz aile yasanyalara. Amin
İyi de; fakir ve muhtaç değiller ki, öyle olsa haklısınız
Abartmayın yani, objektif bakın biraz
canım ömür gecermi böyle ,o sizden bu kadar çabuk vazgecebiliyorsa siz neden vazgemeyeceksiniz ki.Evet calısıyorum hem de uzun yıllardır cok sukur maasım ısım ıyı.
Bılemıyorum esımı sevıyorum aslında ama cok da mutsuzum bu durumdan
Hayır işe yaramaz gene kendi harçlığından kisar ailesine gönderir bi şekilde.
36 yasinda adam değişmez , ki o halinden memnun değişmek de istemiyor.
Ev sizinmis zaten valizini verin eline ailesinin yanına gitsin.
Daha gencsiniz güzel insanlar tanırsınız sizin de mutlu olmaya hakkınız var.
Kesinlikle yaptigin harcamalari azalt yada hic yapma .Birak herseyi çok bilen esin yapsin sen birikim yap ilerisi icin.Babasi anasi nasil kabul ediyor bu parayi onuda anlamis deyilim.Benim oglum para gonderse kesinlikle kabul etmem.
Arabayı mecbur satıyorum manuel otomatik vites olani alcam 15 aylığına kredi çekmişti abisine bende 15 aylık cektirecem bitince de eve koyacam adamı ...bide kart nosunu aldım internetten alışveriş yapıyorum ordan odetiyorum ...oh olsun tutumlu biriydim ama o kaybetti bir kişinin cabalamasiyla mal mülk Sahibi olunmuyor konu sahibinede bunu öneriyorumArabanın parasını da vermesin. Hemen yenisini al ve evet doyasıya harca.
kesinlikle ihtiyaçını karşılamak için evlenmiş . ne güzel ev hanımdan maaş hanımdan sen paranı ailene ver.Adam zaten şehirdışında yalnız yaşıyormuş, bari evleneyim de masrafları paylaşırız böylelikle aileme daha çok para gönderebilirim diye düşünerek evlenmiş.
Siz de buna izin veriyorsunuz
kesinlikle ihtiyaçını karşılamak için evlenmiş . ne güzel ev hanımdan maaş hanımdan sen paranı ailene ver.
Sevgili arkadaslarım merhaba,
Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.
Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.
Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.
Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.
Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.
Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.
Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz
Eve gırelım gıbı bır seyler soyledıgımde cevabı hemen soyle sımdı ev fıyatları cok gereksız arttı aldıgın ev o paraya degmıyor, durumlar belllı dııl borclanamayız gıbı seyler soyluyor.
şu mesaj olayına bende takıldım bu parayı babasına mı gönderiyor o telefondaki babası mı emin misin? bence yaptıkları normal değil altında başka haltlar çıkabilirSevgili arkadaslarım merhaba,
Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.
Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.
Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.
Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.
Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.
Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.
Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz
+1Öncelikle , madem maaş iyi acilen bir eve borca girmelisiniz.
Konuşmadan ama harcamaları ve borclanmalari çaktırmadan arttırarak cozebilirsiniz sorunlarınızı .
Aileniz size yakın mı oturuyor ? .ılk baslarda hıc oyle dusunmuyordum cunku bırseyler yapacagını dusunmustum ama 1,5 sene oldu hıcbır sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?