Esim :((

Sizi anlıyorum muhtemel kendinizi enayi gibi hissediyorsunuzdur. Evliliğiniz için diğer alanlarda sorun yoksa bu hususu da görmezden gelebilirsiniz bence. Zira eviniz varmış-gelecek zaman için- sizin maaşınıza da karışmıyor anladığım kadarıyla. Gidene de sadaka gözüyle bakın. Belki de anne baba duasıyla sizin eviniz bereketleniyordur. Kavga ederek en fazla gizlice yapmasına neden olursunuz. İnsanlar böyle yola gelmiyorlar yani. Çünkü kendince bir haklı gerekçesi vardır ve eylemi de ona göredir. O gerekçeyi de zorlayarak değştiremiyoruz ne yazık ki...
Evlilik geminizin tek su alan yeri bu konuysa ve maddi anlamda rahatsanız bu konuyu gündeme getirmeyin derim nacizane. Yoksa hem siz yıpranırsınız hem de evliliğiniz.
Dilerim eşinizin dengeyi sağlamasına vesile olsun bu bakışınız da

Yanı tabıı sevıyorum zaten sevdıgımı dusundugum ıcın evlendım hıcbır seyı olmadıgını bıle bıle ıyı bırı cok evlenmek ıstıyor benımle dıyıp ıste evlendım
Ama sanki eski sevgin kalmamış gibi hissettim . Eşinin davranışları hiç hoş değil. Seni kullanıyor gibi. Herşeyi ortak yapmak varken ailesine para gönderip senin üstünden geçinmesi bence bir erkeğe yakışmıyor. Bunu yapmaktan rahatsız olmayan bir insandan da sakın çocuk yapma hayatına bak . Kendi yolunu çözmeni öneririm başka problemlerinizde varsa. Çünkü sen çalışmadığın zaman demekki sana para vermeyecek. Mantığını dinle . Allah güç versin

Cok saol canım ınan ne yapacagımı sasırdım.

Yanı eskısı gıbı dııl duygularım cunku esım her bana sen kımsın sen karısamazsın benım aılem aılem dedıkce ben kırıldım kırıldım su an oyle bır noktaya geldım kı ıcımden cok doluyum

Su an ona guvenemem zaten cocuk ıcın.

Yanlis mi anladim yoksa sizin ailenizin evinde oturup evin ihtiyaclarini siz karsilayip esinizde tum parasini ailesine mi gonderiyor.

Ben olsam aileme kira verecem diyip maasimi aileme yollardim.

Evde yemek isterse malzeme bitti derdim. Niye almadin derse niye evin malzemesini ben almak zorundayim sen ailene gonderdiysen bende aileme gonderdim maasimi ustelik benim ailemin evinde oturdugumuza gore onlar daha cok hak ediyor diye cikisirdim.

Varsin kiyamet kopsun.

Bir konuda hakli oldugumu dusunuyorsam eger kiyamet koparmaya cekinmem.

Aynen, yanı sankı ıyı nıyetım kullanılıyormus gıbı hıssedıyorum

Inan oyle dusunmeye cok calıstım, ama aılesının bana karsı soguk tutumları ve esımın onlar benım aılem hayattakı en degerlı varlıklarım sen kımsın tavırları benı cok yıprattı

zor bir durum Allah yardımcın olsun aileye düşkün olmak farklı bağımlı olmak farklı . Bence inatla ya da gözüne sokarak yparsan bir seyleri o da inada bindirir . O yüzden sakin, kararlı güleryüzlü olarak üstesinden gelmeye bak

Aynısı sizde yapın hatta ailenize söyleyin sizden kira alsınlar ve bunu direk kocanla konuşsunlar evin reisi oymuş gibi mesela . Ailenizin evi ne kadar kira getiriyosa babanız kocanïzdan istesin babanızla konuşun o parayï sizin adınıza biriktirsin. Hatta ben sizin yerinizde olsam babama derim ki bir borca gir ev olur arsa olur dükkan olur bunu içinde sizden kira istesin ve o alınan mülk sizin için olsun eşinizin haberi olmasın . Bir hatırlatma evlilikte alınan ve açılan hesap eşlerle ortak oluyor dikkatli olmanïzda fayda var.

Ayyyy bacım kusura bakma ama sen bunu boşa gitsin bidiģin bu seni sömürüyor boşver yahu sen ona vazgeçilmez oldugunu hissetirmişsin ne daha hem kendini hem aileni kullandırıyorsun topla kafayı kuzum .

O zaman market ihtiyaçları yükleyin. Maasinizi alıp bir köşede biriktirin.
Ekstra ihtiyaclarinizi ona söyleyin.

Ben böyle adamlar nasıl var olabilir diye düşünüyorum ama onları çekecek sizin gibi sessiz kadınlar olduğu sürece var olabiliyorlar anlaşılan. Adam sadece ve sadece sizi kullanıyor. Sex, para, ve yemek vs gibi işler için kullanmak için evlenmiş. Ailesi gibi görmediğine göre bunları yapın ses çıkarmayın diye nikah kıymış öylesine yoksa karısı gibi görmüyor sizi. Ve siz hala evlisiniz bununla. Ne diyebilirim ki. 34 yaşındasınız, bu adama asla güvenip çocuk yapamazsınız sizin de dediğiniz gibi. Eee nolacak yaşınız geçince? Hiç mi çoluğa çocuğa karışamayacaksınız siz. Hiç mi kendinizi bir aileye ait hissedemeyeceksiniz doğduğunuz aileden sonra. Kadınların da çocuk için yaşı çok çabuk geçiyor ne yazık ki. Neyi bekliyorsunuz normal bir hayata başlamak için? İnsan hayret ediyor.

Gerçekten çok zor iyi valla hiç mi gezmiyorsunuz dışarı çıkıp tatile gitmiyorsunuz. evin reisi siz olmuşsunuz o zaman.

Evet calısıyorum hem de uzun yıllardır cok sukur maasım ısım ıyı.

Bılemıyorum esımı sevıyorum aslında ama cok da mutsuzum bu durumdan

Yanı tabıı sevıyorum zaten sevdıgımı dusundugum ıcın evlendım hıcbır seyı olmadıgını bıle bıle ıyı bırı cok evlenmek ıstıyor benımle dıyıp ıste evlendım

Güzel kardeşim neden sence bu adam yana yakıla seninle evlenmek istemiş?
Bütün planını programını tane tane ailesi ile beraber yapmışlar; maaşı ailesine gidecek, evin zaten kirası yok, evin önemli masraflarına hiç katılmayacak, soran olursa da senin maaşın var ya denilip yağ gibi utanmadan üste çıkılacak!!

Çok iyi yere dükkan açmışlar, kutlarım kendilerini.. Aile ya da eş değilsin sen, finans ve barınma kaynağısın.. Hastayken bu sebeple yüzüne bakmamış, düğüne giderken de bu sebeple seni koluna takıp eşim diye götürmemiş..

Yine seversin birisini böyle aile olmayı bilen senin gerçekten gözünün içinebakan birisini.. Evlilik bu değil İnan bana değil.. Tekmeyi bas gitsin nerede otlanacaksa başka yerde otlansın artık

Gerçekten çok zor iyi valla hiç mi gezmiyorsunuz dışarı çıkıp tatile gitmiyorsunuz. evin reisi siz olmuşsunuz o zaman.

Maalesef sadece balayına gıtmıstık. Onun dısında ayda ıkı gaftasonu aılesının yanına gıdıyor yaIm da ben ızın kullanamadım o aılesıyle tatıle gıttı

Evet cok kırgınım ılk zamanlarda polyanna gıbıydım ama artık cok rahatsız oluyorum bır de mesela dıyorum kı ben bır dugune gıtsem ve sana gelme desem ne hıssedersın dıyorum dıyor kı zaten gelmem kı krndın gıt kendı arkadasının akrabanın dugunune

Böyle adamlar asla evlenmemeli ve elin kızının günahına girmemeli.Anasının babasının dizinin dibine oturmalı.Allah yardımcın olsun canım.

Rahatsızlığınızı mutsuzluğunuzu hissettirin.. O kadar rahat etmesin evde bir taraflarını yaya yaya.. Siz mutsuzken el gibi kocan değilmiş gibi herşeyden bihaber yaşamasın..

Azıcık da o düşünsün korksun senin ondan ayrılabileceğini gidebileceğini onu bu evden gönderebileceğini bilsin.. Rahatını kaçırın huzurunu kaçırın.. Bunu kötülük için değil laftan anlamayan eşinin gözünü açmak için söylüyorum..

Eğer korkmuyorsa aldırmıyorsa o zaman zaten o evlilik hiç evlilik olamamıştır.. Bu durumda yine kaybedeceğin birşey yok.. Daha genceciksin çalışıyorsun sağlıklısın güçlüsün..Bak lütfen kendi yoluna

Onu da denedım problemlerımız var mutsuzum konusmamız lazım dedım, boyle olmaz kı bız olamıyoru dedım mutsuzsan olmuyorsa ayrılabılırsın dedı

Boşanmak bir travma...kızımdan biliyorum....kolay kolay da boşan demem kimseye ama seninkisi farz olmuş artık...ne yüzsüz bir Ada'm bu böyle...ciddi bir şekilde konuş bence...oldu oldu...olmadı koy kapıya gitsin babasının kapısına....

"Mutsuzsan ayrılabilirsin" diyen eşi daha yanında neden tutuyorsun?? Değişebilir diye anlar diye bekleme..İnsanlar değişmezler,insanlar değişmezler ve insanlar değişmezler.. Yani sen de değişmeyeceğine göre lütfen artık şu uzatmaları oynama ve yoluna bak..

Yuva dağıtmak eminim ki çok zor alınan bir karar.. Benim haddime değildir zaten böyle birşeyi söylemek ama yuva demek çok başka bir şey.. Umarım gerçek yuvanda çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…