Esim :((

Oyle konusulabılecek ınsanlar degıller, esım hep su mantıktaydı, benım ıcın en kıymetlı aılem ve akrabalarım arkadas sevgılı es bunların yerı dolar ama onların dolmaz. Bu da babasının lafı, whatsapp ında bıle oyle bırsey yazıyor, herkes gelır gecer aılen kalır gıbısınden.
ama sunuda bilmeleri lazim onun ailesi artik sizsiniz. bunu vurgulayin. evlendikten sonra bu boyle olmali. annemiz babamiz.icin canimizi veririz ama esimiz icinde veririz oyle deglmi yerleri ayridir esiniz bunu anlamali acilen. omrunu sizle gecirmeye imza attiysa aileyi biraz arkaya atmak zorunda .....Allah yardimcnz olsun.

Ailenle bu meseleyi konus. Onlar eşinden oturduğunuz ev için kira istesinler. En azından hakeden birine gitsin para

Cok vazgecmeye calıstım cunku esım sımdıye kadar tum oarasını aılesıne vrrmıs ama bana evlenınce cok mutlu olucaz hersey duzene gırecek felan dıye dıye ıkna ettı.
Valla eşinizin ayrı eve çıkası varmış.
Maaşını da ailesine verdiği için tek başına masrafları karşılayamam demiş.
Sizle evlenmiş.
Durum böyle gibi duruyor burdan.

Zaten benım maasımı da sormaz ne yaptıgımı. Bır kere aynısını soyledıgımde yanı soyle dedım sen aılene ver ben aıleme vereyım bır hayat kuramayalım cocugumuz oldugunda ona bır gelecek saglayamayalım dedıgımde bana dedı kı e senın zaten evın var (oturdugumuz evı kastedıyor) maasın ıyı dıyor o kadar. Yanı hıcbır sekılde bu konuyu konusmaya gelmıyor.
Cok sacma ya. Canim yani kusura bakma da esin de ailesi de resmen senin maasini yiyorlar. Annenlerin evinden kiraya cikin bence. Ailen soylesin artik damadimizi beslemek istemiyoruz diye

ama sunuda bilmeleri lazim onun ailesi artik sizsiniz. bunu vurgulayin. evlendikten sonra bu boyle olmali. annemiz babamiz.icin canimizi veririz ama esimiz icinde veririz oyle deglmi yerleri ayridir esiniz bunu anlamali acilen. omrunu sizle gecirmeye imza attiysa aileyi biraz arkaya atmak zorunda .....Allah yardimcnz olsun.

Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı.. :( baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen :(

Valla eşinizin ayrı eve çıkası varmış.
Maaşını da ailesine verdiği için tek başına masrafları karşılayamam demiş.
Sizle evlenmiş.
Durum böyle gibi duruyor burdan.

Cok acı ama ben de bazen sadece ev arkadasıymısım gıbı hıssedıyorum :(

Zaten benım maasımı da sormaz ne yaptıgımı. Bır kere aynısını soyledıgımde yanı soyle dedım sen aılene ver ben aıleme vereyım bır hayat kuramayalım cocugumuz oldugunda ona bır gelecek saglayamayalım dedıgımde bana dedı kı e senın zaten evın var (oturdugumuz evı kastedıyor) maasın ıyı dıyor o kadar. Yanı hıcbır sekılde bu konuyu konusmaya gelmıyor.
Etinden sütünden yararlanıyor senin koca. Koca da diyemiyeceğim ya neyse.

Ne demek senin evin var, maasin iyi? Siz aile olamamissiniz, biz hic olamamissiniz maalesef.
Eve giren para ortak butcedir nedemek senin paran benim param. Ben zaten ay benim esim maasimi bile bilmez mantigini da dogru bulmuyorum. Kazanilan para masaya koyulur odemeler ayrilir, harcliklar alinir, artan biriktirilir.
Esin boyle sorumsuz sen de gidip ailene yuklenmissin. Kusura bakma da esek gibi kira odesin madem oyle parasi bolsa. Senin ailene yazik degil mi?

Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı.. :KK43: baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen :KK43:

ya gerçekten neden evlisiniz. hayretle tüm yorumlarınızı okuyorum.

Her şey olur da, aen hastayken bırakıp gitmesi olmaz.
Ama sen de annenin evine yerleşerek hata etmişsin bence. O ev kiraya verilip kötü gün parası olarak biriksin bence, kim öle kim kala...

Evet calısıyorum hem de uzun yıllardır cok sukur maasım ısım ıyı.

Bılemıyorum esımı sevıyorum aslında ama cok da mutsuzum bu durumdan :KK43:
Biraz daha bekleyin o zaman terkedilmek için.
Kusura bakmayın ama eşiniz hiç güven veren "eş"olabilecek yapıda biri değil.

Cok acı ama ben de bazen sadece ev arkadasıymısım gıbı hıssedıyorum :KK43:

Kp herkes gider aile kalır diyor madem karısını boşasın.O aile değil mi.?Sen ve eşin siz aile değil misiniz? Sevgili misiniz hala hayırdır yani??
Eşine söyle.Senin 2 ailen var biri ben.Diğerleri anan baban kardeşin.Burada mesele para değil.Mesele değer meselesi...

Hem ne malum gelip geçici olduğu.Valla bi hastalığa bakar yaşlı insanlar tık diye giderler kalırsınız bi başınıza.
Aile bir bütündür.Seni 'aile'den dışarıda tutamaz.Ne münasebet.

Her şey olur da, aen hastayken bırakıp gitmesi olmaz.
Ama sen de annenin evine yerleşerek hata etmişsin bence. O ev kiraya verilip kötü gün parası olarak biriksin bence, kim öle kim kala...

Evet bu konuda pısman oldum ama nasıl bır yol ıleyebılırım bılemıyorum ne tur konustuysam yanı ıyı de konustum sınırlendım de konustum ama bır ıse yaramadı :(

:KK43: sanırım anlar ve duzelır dıye bır umutla bekledım :KK43:

bu hayatı neden sürdüresiniz ya? hangi seven eş, eşi hastayken gitme dediği halde kapıyı çarpıp gider, haftasonu ailesinde kalır. resmen sizinle paranız için evlenmiş, yiyor sizi, ne konuşsanız evinizi ve maaşınızı sokuyor size. kendini geçindiriyor, ailesini de geçindiriyor. ya siz ne kazanıyorsunuz?

Back