• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim...

siz kendi arkadaşlarınızla paylaştığınız özel sırları
hemen eşinize yetiştiriyor musunuz ?
ki eşinden bunu bekliyorsun ...
eğer ki bunu yapıyorsan kibarca güzel bir ahlak olmadığını söylerim

aldatma işi kişilere bağlıdır , eşe dosta ,akrabaya ,,, vss bağlı degildirr
müsebbihi sadece aldatan kişiye bağlıdırr

anlattıklarından ,eşinle senin aranda kaynalaklanan bir sorun görmedim
2, sahısların yaptkları siz bağlamaz
evliliğinizi hiç etkilememelii
evliliğinizde ayrıca sıran evliliğe dönmüş
Bu olayı kendi içimde bazı arkadasların etkisiyle cözdüm ama evliliğimn sıradan evliliğe dönstüğü kanısına nereden vardınız ? Ayrıca ben eşime güvendgim içn arkadasından etkilenmeyeceğini düşünüyorum.. Fakat sizin dediğnz gibi genelleme yapılamaz.. Çünkü karakteri oturmayan erkek etkilenebilir.. Cazip gelebilir.. Vs..

Bu olayı kendi içimde bazı arkadasların etkisiyle cözdüm ama evliliğimn sıradan evliliğe dönstüğü kanısına nereden vardınız ? Ayrıca ben eşime güvendgim içn arkadasından etkilenmeyeceğini düşünüyorum.. Fakat sizin dediğnz gibi genelleme yapılamaz.. Çünkü karakteri oturmayan erkek etkilenebilir.. Cazip gelebilir.. Vs..
nerden mi çıkardım ,
kendin söyledin ,şimdi odada yatıyor diye ,kendi halimize takılıyoruz diyee,,,

tabiki güvenebilirsin eşine kimsenin itirazı olamz

nerden mi çıkardım ,
kendin söyledin ,şimdi odada yatıyor diye ,kendi halimize takılıyoruz diyee,,,

tabiki güvenebilirsin eşine kimsenin itirazı olamz
Yani arkadasından etkilenipnyapan insanlarda var.. O açıdan genelleme yapılamaz demek istedim..çözüm bulmaya calisiyorum diğer konuyla ilgili

Aynı benim kızkardeşimin eşi. Damadamız çok iyidir, eşine ailesine sahip çıkar ama onun da bir kusuru vardı: Konuşmazdı hiç. Aile meclisinde hep elinde telefon oyun oynardı muhabbete katılmazdı. Kızkardeşime sorardım ayol bu siz ikiniz başbaşaykende böyle mi? Ay abla böyle elde telefon oyun oynuyor derdi candy craş mı ne. Zamanla açıldı -özellikle çocuktan sonra- damadımız 3,5 senelik evliler. Şimdi konuşunca susmak bilmiyor sohbette. Eşiyle de muhabbetinin maşallahı varmış. Aman nazar değmesin. Bence biraz zaman tanımalısın bacım.

Aynı benim kızkardeşimin eşi. Damadamız çok iyidir, eşine ailesine sahip çıkar ama onun da bir kusuru vardı: Konuşmazdı hiç. Aile meclisinde hep elinde telefon oyun oynardı muhabbete katılmazdı. Kızkardeşime sorardım ayol bu siz ikiniz başbaşaykende böyle mi? Ay abla böyle elde telefon oyun oynuyor derdi candy craş mı ne. Zamanla açıldı -özellikle çocuktan sonra- damadımız 3,5 senelik evliler. Şimdi konuşunca susmak bilmiyor sohbette. Eşiyle de muhabbetinin maşallahı varmış. Aman nazar değmesin. Bence biraz zaman tanımalısın bacım.
Kardesinz naptıvda adam böyle acıldı.. Venm eşimde aynen öyle.. Aile meclisinde de suskun.. Saygıdan dolayı birileri varken oyun oynamaz ama yalnzken genelde oynar.. Bizde hayırlsyla bebek istiyoruz ama eşime güvenemiyorum..

Ahahahahahaha :KK70:
Baska alternatifler varmı :rolleyes::rolleyes:
Alternatifleri genelde ortama göre sağlarım ;) :D
Eve gelince kapıya koşarım sarılır öperim terlikelerini veririm.
Eşim öyle sevgi yumağı bir adam değildir ama ben Kedi gibiyim nedense sırnaşırım hemen.Sinirliyken bile yamacına yamacına girerim başlar gülmeye :D

Kardesinz naptıvda adam böyle acıldı.. Venm eşimde aynen öyle.. Aile meclisinde de suskun.. Saygıdan dolayı birileri varken oyun oynamaz ama yalnzken genelde oynar.. Bizde hayırlsyla bebek istiyoruz ama eşime güvenemiyorum..

Özellikle ne yaptı bilemiyorum canım. Ama zamanla gelişen bir durum oldu hani birden bire değil. Özellikle çocukları olduktan sonra ( Rabbim olmayanlara da nasip etsin.) değişti diyebilirim. Eşiyle bebek sayesinde paylaşımları arttı.

:işsiz:
Alternatifleri genelde ortama göre sağlarım :KK66: :KK70:
Eve gelince kapıya koşarım sarılır öperim terlikelerini veririm.
Eşim öyle sevgi yumağı bir adam değildir ama ben Kedi gibiyim nedense sırnaşırım hemen.Sinirliyken bile yamacına yamacına girerim başlar gülmeye :KK70:
Ayyy canm yok o kadara gelemem ben .. Yapımda yok yani.. Hem şimarıyor gibi hissediyorum.. Erkeğe fazla yüz vermemek gerek :işsiz: bu görüşüm deneyle sabittir:KK37:

Özellikle ne yaptı bilemiyorum canım. Ama zamanla gelişen bir durum oldu hani birden bire değil. Özellikle çocukları olduktan sonra ( Rabbim olmayanlara da nasip etsin.) değişti diyebilirim. Eşiyle bebek sayesinde paylaşımları arttı.
Kulağa mantıklı geliyor.. Artık ortak noktada fikirler ve görüsler birlesiyor haliyle.. İnşallah hayırlısoyla vnmde bebeğim olur cok istiyorum .. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat basib etsin isteyen herkese ve bana :dua:amşn:dua:

Canım kocaya güvenip bebekmi yapılır?
Kocanı seviyorsan yaşın geçmeden doğur bitane ohhh ne güzel evin neşesidir çocuk.
Benim ikinci evliliğim 40 yaşındayım tüm risklere rağmen gebe kaldım az zamanım kaldı bakalım hayırlısı inşaAllah.
İlk eşimden de bir kızım var üniversite de şimdi. Babasız büyüttüm hiçde zorlanmadım yani.
Ben hayattan korkmam hayat benden korksun.Gümbür gümbür gelirim animAllah ;)

Kocanı seviyorsan yaşın geçmeden doğur bitane ohhh ne güzel evin neşesidir çocuk.
Benim ikinci evliliğim 40 yaşındayım tüm risklere rağmen gebe kaldım az zamanım kaldı bakalım hayırlısı inşaAllah.
İlk eşimden de bir kızım var üniversite de şimdi. Babasız büyüttüm hiçde zorlanmadım yani.
Ben hayattan korkmam hayat benden korksun.Gümbür gümbür gelirim animAllah :KK66:

Ne güzel düşünüyorsun. Yüce Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. :KK200:

Ben hayattan korkmam hayat benden korksun.Gümbür gümbür gelirim animAllah :KK66:
Canm ama şimdi onu iki çift lafına ihtiyac duyarken hamilelkte ve lohusalkta,bebeğe olan ilgi alakada hersey +2 + 4 e katlanıcak.. Daha fazla ihtiyac duyucam.. Gerci artk hayat bana kendi ayaklarm uzernde durmayı öğretiyor ama duygusallgım nedeniyle birilerine ihtiyac duyuyorum .. Bu arada size yine masallah yani :nazar:
Artık deneyimlerinz ve tecrübelerinz sayesinde daha saglam adımlar atoyorsunz..
Ben henüz o kadar güçlü değilim..
Ama bir senede o kadar cok sey öğrendmki bi daha ki seneye kadar daha da güçlü olurum inş:KK68:
Allah bir nefeste kurtarsın ablacm kucagna almayı nasib etsin..
Hayata böyle yaklasınca insanın canı da kolay kolay acımaz heralde..
Bnm hep beklentilerim oldu ve beklemeyle kaldım sadece..
Kimseye güvenim kalmadı.. Hayatta yalnız gibi hissediyorum.. Ama eşimi seviyorum .. Artıları eksilerinden daha çok

Canm ama şimdi onu iki çift lafına ihtiyac duyarken hamilelkte ve lohusalkta,bebeğe olan ilgi alakada hersey +2 + 4 e katlanıcak.. Daha fazla ihtiyac duyucam.. Gerci artk hayat bana kendi ayaklarm uzernde durmayı öğretiyor ama duygusallgım nedeniyle birilerine ihtiyac duyuyorum .. Bu arada size yine masallah yani :nazar:
Artık deneyimlerinz ve tecrübelerinz sayesinde daha saglam adımlar atoyorsunz..
Ben henüz o kadar güçlü değilim..
Ama bir senede o kadar cok sey öğrendmki bi daha ki seneye kadar daha da güçlü olurum inş:KK68:
Allah bir nefeste kurtarsın ablacm kucagna almayı nasib etsin..
Hayata böyle yaklasınca insanın canı da kolay kolay acımaz heralde..
Bnm hep beklentilerim oldu ve beklemeyle kaldım sadece..
Kimseye güvenim kalmadı.. Hayatta yalnız gibi hissediyorum.. Ama eşimi seviyorum .. Artıları eksilerinden daha çok
Amin canım inşaAllah.... ;)
Zaten asıl olan unsur sevgidir eşini seviyorsan gerisi teferruat. Ve benim ökküz kocam (çift k ile :D )
Bebeğimizi ilk başta pek benimseme di ama Usg de bir kere gördü şimdi her muayene ve kontrol de yanımda oluyor beni hiç bırakmıyor.Birde gece yatağa yattığımız da eve geldiğinde karnımı sever öper bebeğimizle konuşur bir şeyler yapar kendince ;) Yani o ilgi ve alaka bebek vesilesi ile sana kat be kat geliyor emin ol.
Doğur kız bir tane ;)

Ne güzel düşünüyorsun. Yüce Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. :KK200:
Amin ecmain kardeşim inşaAllah.
Benim de temennim sağlıkla imanla bebeğime kavuşmak.
Riskli bir gebelik geçiriyorum lakin Allah teâlânın hikmetinden sual olmaz.Kun fe Yekun Ol der olur.
Bizim için de "OL" desin ve emanetini bize sağlıkla yollasın inşaAllah.

:KK51:Bende
Amin canım inşaAllah.... :KK66:
Zaten asıl olan unsur sevgidir eşini seviyorsan gerisi teferruat. Ve benim ökküz kocam (çift k ile :KK70: )
Bebeğimizi ilk başta pek benimseme di ama Usg de bir kere gördü şimdi her muayene ve kontrol de yanımda oluyor beni hiç bırakmıyor.Birde gece yatağa yattığımız da eve geldiğinde karnımı sever öper bebeğimizle konuşur bir şeyler yapar kendince :KK66: Yani o ilgi ve alaka bebek vesilesi ile sana kat be kat geliyor emin ol.
Doğur kız bir tane :KK66:
bende günahını alıyorum herifin.. Aslında benden daha iyidir ne yalan söyleyeyim..;) o kadarda ilgisiz değil yani... Şimdi bu yazdıklarımı duysa ibo dan nankör kediyi gönderir bana :KK70:
İstiyoruz ama kısmet beklemedeyiz...:KK51:

:KK51:Bende

bende günahını alıyorum herifin.. Aslında benden daha iyidir ne yalan söyleyeyim..:KK66: o kadarda ilgisiz değil yani... Şimdi bu yazdıklarımı duysa ibo dan nankör kediyi gönderir bana :KK70:
İstiyoruz ama kısmet beklemedeyiz...:KK51:
Senin bu aralar bayağı canın sıkılmış belli ki ;) Bende buna binaen sana bu akşam iştirak etmek istedim ve konunun içeriğinin dışına çıkıp bugün ki yalnızlığına ortak olmak için maçı bile izlemedim :D
Bak kendine gelmeye başladın bile ;)
Arada sırada canın sıkılır 2 muhabbet istersen bana burdan mesaj atarsın canım.
Senin sorun dediğini millet mutluluk sebebi diye oturup şükrediyor.
Ne adamlar ne kocalar var peh peh peehhh ...
Sende bulmuşsun bunuyorsun yani ;)
Bak keyfine boş ver onu bunu hayat çok kısa tadını çıkart kocanla.

Back