E
Anladım ama bu şekilde bir yere varabileceğinizi sanmıyorum.
Konulara yorum yaparken kendimi koyuyorum insanların yerine genelde.
Önce eşinizin yerine koydum kendimi. Yıllarımı verdiğim bir dostum kocasını aldatsa, eşim de bana onunla görüşme dese "hadi ordan" derim. Yapımı da bildiği için o gereken cevabı alır zaten.
Sizin yerinize koyuyorum kendimi, eşimin zamanında eşlerini aldatmış arkadaşları var. Birine yakınen şahit olduk birkaç sene önce. Ayrı kaldıkları bir dönemde gözümüzün önünde yaptı. Kızdık ettik falan ama onlar toparlamayı tercih etti. Birkaç hafta önce tatile gelmişler bize uğradılar yanlarında çocuklarıyla. Karısından çok adamı severim açıkçası. Eşini aldatmış olması eşimin ona verdiği değeri de değiştirmedi. Ben de görüşme deme hakkını kendimde bulamam.
Eşinizin arkadaşlarınıza karışmaması gerektiğini öğretmelisiniz ona da. İkinizin farklı bireyler olduğunuz konusunda ısrarcıyım. Arkadaşlık ilişkileri kişiye özeldir, eşleri bağlamaz.
eşimle aramda 9 yaş var
O beni gözünde toy görüyor
Halbuki hayat olgunlastırır insanı ve ben yasadkların sayesinde o kadar olgunlastımki insanların derdine merhem oluyorum ama eşimin imadı yüzünden bi kendimize yararım olmuyor
Ben cevremdeki insanlardan etkilenebilirmişim henüz toymusum..
Eşimn arkadasının pişmanlgnı bna anlatyordu daha önce.. Hatta eşim arkadasnın ailesinin düzelmesi için çok yardımda bulundu.. Fikir vererek..bunlarıda bliyordum ama..
Taki ayrılma sebebini öğrenene kadar..
Daha önceeşime sormustum ve bilmyorum demişti.. Ben buna cok sinir oldum..
Daha önce eşim bana böyle yalan söylememişti..
Güvenimi sarstı..
Ayrıca dediğim gibi evde hep ayrı takılıyoruz.. İkimzde tel ile mesguluz.. Ayrı odalardayız
Önceden film seyrederdik tv bozulunca oda yok artık..
İyice uzaklastk..
Telefonda süphelenecegim bi durumu yok.. Ne yaptgını biliyorum..
Ama böyle yasam tarzını ben aile olarak görmüyorum..aile gibi gelmiyor bana..
Biz sadece hızursuz olduğumuz bi problem oldugunda karsılıklı konusupnrahatlıyoruz.. Daha dogrusu kendi adıma söylüyeyim..
Eşim bu suskun sessiz hayattan huzursuz değil.. Ama ben huzursuzum.. Bunalıyorum..
Benm hayalimdeki eş bu değil..
Önceden telefonda derdimi anlatıp konusınca rahatlardım.. Ses tonumdan bile halimi anlardı ama şimdi öyle değil.. Bazı hallerimi görmezden geliyor.. Ancak hatalarımı söyleyerek beni bıktırıyor..
Offffff evlilik ne zormuş