O halde kendimden bir kaç örnek vereyim.
Eşim aşırı derecede merhametli bir adamdır elinden geldiğince ne istersem yapar fakat ilk evlendiğimiz zamanlarda muhabbet yok konuşma yok bişey sorsan hı hı der geçer vs iyice daralmaya başlamıştım ki aklıma bir fikir geldi.
Eşimle iletişim kurmak için onun sevdiği şeyleri sevmeliyim yada en azından öyle görünmeliyim dedim veeeee eşim bir maç kolik olduğu için eşimle deli gibi maç seyretmeye başladım ama keyifle izledim baktım eşim kendi kendine benimle iletişime geçti
Her maç zamanı mısırlar patlattık cipsler kolalar yada çay kahve neyse karşılıklı içtik yedik heyecanlandık vs. kaç yıl geçti biz eşimle hala maç seyrederiz (Şu anda Türkiye Rusya maçını izliyoruz
)
Maç varken maç, maç yoksa eşim hadi dışarı der.Tabi bu noktaya gelmek için biraz sabırlı oldum ve eşimle maç dışında bişey konuşmadım.Otunu b....kunu anlattığı arkadaşlarıyla bile konuşmaz oldu artık yani selam sabah dışında demek istedim.
Artık eşimin maç arkadaşı sırdaşı muhabbet kuşuyum diyebilirim.
Nacizhane tavsiyem eşinizle sohbet etmeseniz de onun sevdiği şeylere iştirak ederek start verin derim
Benim avantajım ben Tv izlemem dizi vs takip etmem yani. Birtek digiturk de sinema kanallarında güzel film olursa izlerim o da eşimle olursa.
Bu arada eşimle sadece Türkiye ligini değil avrupa liglerini de takip ederim. Takımları futbolcuları vs çok iyi bilirim. 5 yıldır bu işler de KURT oldum resmen
Hatta bazen eşimi ararım "Aşkım maç başlayacak nerde kaldın yada akşama maç var çaymı kahvemi? Ona göre çayın yanına bişeyler yapcam" falan derim
Neyse canım. ..
Böyle böyle adamla maç kankisi olduk sonra ki muhabbetler de bazeb benim sevdiğim gibi bazen kendi istediği gibi oluyor. Ama eşime asla "Benle ilgilenmiyorsun" demedim.Çünkü öyle dersek ters tepiyor iyice ilgisiz kalıyorlar