- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
konuyu niye benimkine cekiyorsun anlamadım ki? ben orda başak burcuyla ilgili bir konu konusulmuş onun için kendimden örnek verdim her başak burcu odun olmuyor diye.
Merhaba hanimlar.
Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.
ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.
Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.
bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.
ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.
Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.
esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .
Bir adam bu kadar mi odun olur ya.
Ben bu mesajlarda romantik olmasa da çok uyumlu bir eş gördüm :) O özelliğinin değerini bilin :)
teşkkür ederim umarım sizde mutlu olursunuz.yok seninkine cekmiuorum. ben zaten şimdi anladim başak burcuyla alakali durumu
umarim mutlu olursunuz
Bence kafaya takip evliliginizin buyusunu bozmayin.
Varsin tesvik edince guzel seyler soylesin.
Ne olur ki? Ben dogum gunum gelirken kendi kendime planlar yaparim mesela esime derim ki suraya gidelim sunu yapalim. Supriz vs beklemem. Beklersem elim bos olacak. O zaman ben de onceden planimi sunarim ona olur biter
Hayır, bitmemistir.bu da iyiymiş. :)
Ben istiyorum ki beni düşündüğünü göreyim. Beni sevdiğinden şüphe duyuyorum sanki. onda alışkanlık haline geldigimi düşünüyorum. Aliskanlik varsa aşk bitmis midir sizce?
Hayır, bitmemistir.
Sadece yanyana oldugumuzda aşk daha cok şekle burunerek cikiyor karsimiza.
Ama birkac hafta ayri kalsaniz, bence ayni eski bekarlik gunlerine donuyor insan.
Ozluyor, hayal kurmaya basliyor vs...
Bence alişmak da cok guzel bir duygu. Mesela insan yatagina alisiktir, baska yerde yerini yadirgar, birbirine alisir, aşina olur, birbirini leb demeden leblebiyi anlayacak kadar iyi tanir.
Yani bence tamamen bakış açısıyla alakali. Farkli yonlerden bakmayı deneyebilirsiniz, cesit cesit yeni yonlerinizi kesfedebilirsiniz...
Sevginiz daim olsun. Bu ornekten bile belli oluyor:)
hic ayrı kalmadik kalamiyoruz yani. bir kere arkadaslariyla kampa gitti. gittigi gece telefonda aglasma kivamina geldik :)
teşekkürler
Sevginiz daim olsun. Bu ornekten bile belli oluyor
Bir nebze farkindaliga vesile olabildiysem beni cok mutlu eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?