• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ???

senin ki bir şey mi ? benim evlenme yıldönümümle, doğum günüm arka arkaya, günü öyle belirlemiştik. 22 evlenme 23 doğum günüm ve ilk evlenme yıldönümümüz de kutlamadık, doğum günüm de aynı es geçti. Sebep bu tarz olayları tek güne sığdırmak gereksizmiş, önemli olan her günü yıl dönümü gibi yaşamakmış. ağzı da iyi edebiyat yapar yani :KK70:bunların çoğu böyle maalesef :)

türk erkeği standartlarına göre sizin ki yine iyiymiş:)

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.

Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.

bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.

esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .

Bir adam bu kadar mi odun olur ya. :KK43:

kaçıncı yıl dönümüz ? daha önceden yapılan bi süpriz vs birşey varmı çok merak ettim ,eğer daha öncesi var ise süpriz yapacaktır .

yada sen birşeyler yapp en güzelii

Ay benim kocamda biraz öyle . Hatta geçen gün haber izliyoruz bir haberden sonra işte eşinize sevgilinize onu sevdiğinizi söyleyin diye. Bende döndüm duydun nediyo söyle bakim diye. :KK22: Seni seviyom falan dedi bende allah spikerden razı olsun dedim :KK33:

ben de yaparım bunu :)

aslan burcunda olan tanıdıklarımın hepsi anti romantikte ondan sordum..olduğu gibi kabulenceksiniz..

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Ver marangoza yontsunlar biraz olmadı mı durumu sobaya havale et :110::KK34:

5 sene oldu. eminim aksam icin bir plani yoktur. zor yani :KK43:

bizimde 5 yil oldu evleneli,ikimizde unutmusuz :KK45:
o gunde benim bakim maskesi gunumdu,ikimizde avakadolu maske yaptik suratimiza,foto filan cektik :KK53:
ben gunlere zaten cok anlam yukleyen biri degilim,sadece dogum gunumu unutmasin yeter:KK45:

Başak burcuysa normal ben de başak burcuyum hem de yükselenim de ikizler bunlar boş şeyler yeaaa diyip karşı taraf yapınca sevinçten kudururum ama :D

Merhaba hanimlar.

Aynen yaziyorum.

Ben senin yerinde olsam eşimin iş yerine çiçek gönderirdim yıl dönümü kutlaması için. Hatta çiçek alır giderdim. Yerin dibine geçer bir daha da öyle bişey yapmazdı. Daha önce sevgilime yapmıştım bunu :) Bana ilk buluşma da dahil hiç çiçek almamıştı. Baktım odunlukta son noktaya geldi, buluşmaya giderken bir buket kırmızı gül alıp gittim. Rezil oldu :) Bir daha da odunluk yapmamıştı :)

sizin esleriniz de böyle umursuz mu? ben mi fazla şey bekliyorum. tek iatedigim sevildigimi hissetmek. cok mu ya ?
Benim esim bnm tersime cok sever hediye cicek bocek :KK76:ben slkllyorum boyle seylerde,bi Op yeter diyorum,hatta o parayi ona verecegine bana vereydin evime onu bunu alirdim diyorum,cildiriyor :KK14: ama biara esim isi sebebiyle tam dedigin gibi odundu :) hicbir sekilde umrunda degildim,birak kutlamalari hediye almayi...
Ben ustelemedim hic sormadim kavgasini etmedim,duzeldi.
Arkadaslarin dedigi gibi biraz ruhunda olmasiyla alakali bu durumlar,zorla olacak seyler degil.

Ahhh canımm yinede şükret 5 yıllık evlisin ben 8 aylık evliyim sevgi sözcüğü ilgili sevildiğini hissetmek hepsinden yoksunum kii çok severek evlenmiştik.

dün süprizler hazırladım şahane bir gün geçirdik başbaşa..
akşam evden çıktı arkadaşının kaza yaptığına şahit olmuş ve durumu çok şükür iyi.
bugün aradı ve dün ne berbat ne kötü bir gündü öyle dedi.
öküzsün deyip kapattım.
malesef bazen beklediğimizi beklediğimizle kalıyoruz..

dün süprizler hazırladım şahane bir gün geçirdik başbaşa..
akşam evden çıktı arkadaşının kaza yaptığına şahit olmuş ve durumu çok şükür iyi.
bugün aradı ve dün ne berbat ne kötü unu bir gündü öyle dedi.
öküzsün deyip kapattım.
malesef bazen beklediğimizi beklediğimizle kalıyoruz..

senin yaptigini unutup arkadaşına odaklanmis:)

Back
X