• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ???

konuyu niye benimkine cekiyorsun anlamadım ki? ben orda başak burcuyla ilgili bir konu konusulmuş onun için kendimden örnek verdim her başak burcu odun olmuyor diye.

yok seninkine cekmiuorum. ben zaten şimdi anladim başak burcuyla alakali durumu

umarim mutlu olursunuz

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.

Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.

bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.

esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .

Bir adam bu kadar mi odun olur ya. :KK43:

Ben bu mesajlarda romantik olmasa da çok uyumlu bir eş gördüm :) O özelliğinin değerini bilin :)

Bence kafaya takip evliliginizin buyusunu bozmayin.
Varsin tesvik edince guzel seyler soylesin.
Ne olur ki? Ben dogum gunum gelirken kendi kendime planlar yaparim mesela esime derim ki suraya gidelim sunu yapalim. Supriz vs beklemem. Beklersem elim bos olacak. O zaman ben de onceden planimi sunarim ona olur biter

bu da iyiymiş. :)

Ben istiyorum ki beni düşündüğünü göreyim. Beni sevdiğinden şüphe duyuyorum sanki. onda alışkanlık haline geldigimi düşünüyorum. Aliskanlik varsa aşk bitmis midir sizce?

bu da iyiymiş. :)

Ben istiyorum ki beni düşündüğünü göreyim. Beni sevdiğinden şüphe duyuyorum sanki. onda alışkanlık haline geldigimi düşünüyorum. Aliskanlik varsa aşk bitmis midir sizce?
Hayır, bitmemistir.
Sadece yanyana oldugumuzda aşk daha cok şekle burunerek cikiyor karsimiza.
Ama birkac hafta ayri kalsaniz, bence ayni eski bekarlik gunlerine donuyor insan.
Ozluyor, hayal kurmaya basliyor vs...
Bence alişmak da cok guzel bir duygu. Mesela insan yatagina alisiktir, baska yerde yerini yadirgar, birbirine alisir, aşina olur, birbirini leb demeden leblebiyi anlayacak kadar iyi tanir.
Yani bence tamamen bakış açısıyla alakali. Farkli yonlerden bakmayı deneyebilirsiniz, cesit cesit yeni yonlerinizi kesfedebilirsiniz...

Ben de evlenince ask heyecan bitti mi eski gunlerdeki gibi degiliz vs diye cok dusundum. Ama eski gunlerde ayrilik ozlem kavusma umudu hayaller vardi.
Simdi onlarin yerini paylaşmak aldi. Hayati, duygulari, kendimizi, varimizi yogumuzu paylasmak.
Ayri olunca yanan ates kavusunca tabi ki harlı olmaz. Evliligi demlenen cay gibi dusunun. Evlenene kadar alti açıktı, siz onu demlediniz ve simdi afiyetle içme zamani.
İliskilerde evlenince gerceklerle yuzlesilir cunku. Sorumluluklar vs ayni evi paylasmadan tam anlasilmaz. Bunca yildir tanidigimizi sandigimiz adamin daha bir farkli yonlerini kesfederiz. Aile olmayi ogreniriz.
Ben ilk aylarda iki tarafli adapte olma sorunlari ve vajinismusla mucadele (dr.la tedavi sureci) yasadigimiz icin coooook dusundum bu evlilik aski oldurdu mu, buraya kadar miydi sorularini. İlk aylar o kadar cok kavga ettik ki hep aklimda ilk yil dolsun bosanacagim diye bir dusunce vardi. Ama zamanla gecti cok sukur.
Alıştım. Alıştık. Alışmak bizim ilacimiz oldu :KK52:

Hayır, bitmemistir.
Sadece yanyana oldugumuzda aşk daha cok şekle burunerek cikiyor karsimiza.
Ama birkac hafta ayri kalsaniz, bence ayni eski bekarlik gunlerine donuyor insan.
Ozluyor, hayal kurmaya basliyor vs...
Bence alişmak da cok guzel bir duygu. Mesela insan yatagina alisiktir, baska yerde yerini yadirgar, birbirine alisir, aşina olur, birbirini leb demeden leblebiyi anlayacak kadar iyi tanir.
Yani bence tamamen bakış açısıyla alakali. Farkli yonlerden bakmayı deneyebilirsiniz, cesit cesit yeni yonlerinizi kesfedebilirsiniz...

:)
hic ayrı kalmadik kalamiyoruz yani. bir kere arkadaslariyla kampa gitti. gittigi gece telefonda aglasma kivamina geldik :)

teşekkürler

:)
hic ayrı kalmadik kalamiyoruz yani. bir kere arkadaslariyla kampa gitti. gittigi gece telefonda aglasma kivamina geldik :)

teşekkürler
Sevginiz daim olsun. Bu ornekten bile belli oluyor :KK68:
Bir nebze farkindaliga vesile olabildiysem beni cok mutlu eder.

valla ben de umursardım ama. Yok,çok gereksiz. Az da olsa Seni sevıyorum dıyorsa,ilgisi varsa. Öpüp kokluyorsa. Bu yeterlidir şahsen. Kadınlar bu konular da hep fazlasını istiyorlar. Adam şöyle yapsa,yaa böyle olsaydı daha güzel olurdu vs.. deyip bi kulpbuluyorlar. Erkeklerde buna çok sinir oluyor. Zaten memnun kalmıyor en iyisi yapmamak diyorlar. Ayrıca zaten erkekler çok ince fikirli değiller. İşten güçtende akıllarına gelmiyor.. Yani kısaca,niceee dertler var. Siz bunu kendinize asla dert edinmeyin. İnsanların dertleriyle dertlenin. Elde neler var. Ne hayatlar var...

Hepsi böyle erkek cinsinin tatlım takma kafaya:)) ayrıca sevgiyi gosteren bir kriter değil bence ozel gunlerde hediye alınması. Önemli olan her gün seni ne kadar onemsedigi.sen bunu bir bakisindan ve hareketinden anlarsın. Bunları dikkate al bence. Ben öyle yapıyorum ve kendime zehir etmiyorum güzel gunlerimizi. Tavsiye ederim ;)

Bizde de evlilik yıl dönümünü hatirlayan benimdir mesela. Kutlar geçerim pek de umursamam :))

belki sürprizi akşam yapacaktı.. bizde öyle oluyor mesela gün içinde hiç söylenmez akşam dönüşünde yapar ne yapıyosa.

Benim esimde cok bilmez oyle seyleri.duygularini cok belli etmez.bende bu durumundan sikayetciydim ama artik yapacak bisey yok adam boyle degistiremem dedim kendi kendime. beklentiyi yuksek tutmazsan uzulmezsin bence :KK16:

teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz icin.

her seferinde buda böyle napayim diyorum kendi kendime. ama yine de bekliyorum birşeyler iste :)

müzikdelisi aksam siradan bir aksamdi. :(

merhaba kızlar gerçekten çok büyük kaoslar yaşıyorum artık eşime katlanamıyorum zaten kütüğün tekiydi gün geçtikçe dahada beter oldu 4.5 aylık kızım var yardım istiyorum ama adam kütük birde ailesi dün akşamki olayı anlatayım kızıma eşimin annesi bakıyo ya bütün gün evdesin yani soğuk zaten bir tencere çorba yap yok birde ben yokken eve gelen arkadaşlarından akrabalarındann emirvaki yapan akrabalarından gına geldi evde hergün biri var deliriyorum ben yokken benim evimde ne işiniz var ya terbiyesizlik resmen ev pislik içinde dün akşam eve gittim kızım huysuzdu biraz yemek yaptım zorla ya çok özür diliyorum eve geldim wcye bile giremedim saat 22.00 ye kadar neyse yemek yaptım eşim dokuzda geldi kızımı o arada uyutmuştum yemek yedik ve masadan kaltı eline kumandayı aldı koltuğa geçerken bende şalterler attı ya gevurmusun birazyedsiğin tabağı kaldırsan her akşam aynı tantana için kavga ediyoruz ev işi bende çamaşaır bulaşık ütü yemek çocuk vs vsaz yardım isityorum ya o ben erkeğim diyip oturmaya koşuyo yoruluyomuş sabah işe gitmesi 10- 10.30 benim sekiz işbaşı ama sabahın beşinde ayaktayım gecede bebek malum biliyosunuz sürekli kavga evde uzaklaşıyorum yediği yemek güzel olsada takdir etmez sevgi göstermesi insan gibi değil eve sürekli bişeyler alıyomuş daha ne istiyomuşum onu bende alıyorum diyorum ya bırak ya ne alıyosun diyo artık maddi konularda ortaya döküldü beni kahve arkadaşı gibi görüyo herşey benim üzerimde ya daha bir çok şey var saygı bitmiş artık bizde onun rahat davranışlarına karşı çıldırıyorum kırıyoum döküyorumn bağırıyorum hakaretler beddualar havada uçuşuyo ben ne yapcam yardımınıza ihtiyacım var

Back
X