• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ???

ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.

Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.

bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.

esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .

Bir adam bu kadar mi odun olur ya. :KK43:

bence eşinizin odun olduğu falan yok,
sizin mesajınız daha kuru daha duygusuz ...

adam hiç değilse, iyi ki yanımdasın demiş, seviyorum demiş...
bir kaç şey eklemiş...

sizin tüm mesajlarınız tamamen laf sokmak odaklı olmuş...
hani siz şöyle döktürürcesine güzel bir mesaj yazarsınız da adam size sağol der...
o zaman odunmuş haklısınız derim de, burada adamın kabahati ney?
sizden daha güzel yazmış mesajı...
akşam da yüzünüze söyleyeceğini demiş...
hala size yetmeyen nedir?

bir akşamı bekleyin, hatta hep karşı taraftan da beklemeyin... bu gün sadece eşinizin kutlaması, size mükemmel davranması gereken bir gün değil..
sizin de bir şeyler yapmanız gerek..
kutlu olsun canım diye kurur kuru kutlayıp adamdan yağdırmasını beklemek manasız bana göre..

bence eşinizin odun olduğu falan yok,
sizin mesajınız daha kuru daha duygusuz ...

adam hiç değilse, iyi ki yanımdasın demiş, seviyorum demiş...
bir kaç şey eklemiş...

sizin tüm mesajlarınız tamamen laf sokmak odaklı olmuş...
hani siz şöyle döktürürcesine güzel bir mesaj yazarsınız da adam size sağol der...
o zaman odunmuş haklısınız derim de, burada adamın kabahati ney?
sizden daha güzel yazmış mesajı...
akşam da yüzünüze söyleyeceğini demiş...
hala size yetmeyen nedir?

bir akşamı bekleyin, hatta hep karşı taraftan da beklemeyin... bu gün sadece eşinizin kutlaması, size mükemmel davranması gereken bir gün değil..
sizin de bir şeyler yapmanız gerek..
kutlu olsun canım diye kurur kuru kutlayıp adamdan yağdırmasını beklemek manasız bana göre..

teşekkür ederim. aslinda ben mesaji sitem ettigim icin yazdım. birkac günün birikimi. bu ara biraz fazla duygusalim. o ds sanki daha soguk davranıyor. iyice gözüme battı

mesajiniz cok iyi geldi sagolun

erkekler düz mantıkla bakıyor olaya,akşam söylerim demiş gayet net işte.onlar bizler gibi karmaşık düşünemiyor ki,akşama sürpriz yapacaksa bunu bu şekilde ifade ediyor.

mesela şimdi canım çok kabasın falan desen ne dedim ki ben,ne yaptım der çünkü onların algısı bu kadar,hatta kırılıp üzüldüğüne bile şaşırabilir.o yüzden üzülme lütfen.

yıl dönümünüz kutlu olsun :))

Tesekkur ederim

yuzume soyle demişsin akşam soylerim demiş, napsın işi bırakıp eve mi gelsin :D
umarım bir çiçek miçek alır gelir de akşam bozulmazsın

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.

Kütük tersten okununca yine kütüktür. Ne bekliyorsun ki :KK45::KK45::KK45:

e yüzünüze söylemesi için akşam eve gelmesi gerekmiyor mu?o_O

Merhaba hanimlar.

Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.

iyi yine karşılık vermiş eşin..bende bir kütük var düşman başına..ama takma ya kadın ve erkeğin duyguları farklıdır umursamazlar böyle detayları..

Ay benim kocamda biraz öyle . Hatta geçen gün haber izliyoruz bir haberden sonra işte eşinize sevgilinize onu sevdiğinizi söyleyin diye. Bende döndüm duydun nediyo söyle bakim diye. :KK22: Seni seviyom falan dedi bende allah spikerden razı olsun dedim :KK33:

Boşu boşuna kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Romantizm istiyorsanız yaratın, güzel söz duymak istiyorsanız söyleyin. Adam işinde gücündeyken liseli ergenler gibi laf sokmayın. İnanın daha mutlu olursunuz.

teşekkür ederim. :) Aslinda haklısınız. adam isinin arasinda bana yazamaz. Ama ışte bende laf sokmak için bugünleri kullanıyorum :)

Merhaba hanimlar.

Aynen yaziyorum.

Cidden odunmuş ama iyi bir adama benziyor eşin yine de sen bilirsin :)

Arkadaşlarda yazmışlar erkekler çok düz mantıklar, doğum günü kutlamasından kadınla erkeğin beklentisi, kutlama şeklinin farklılığını anlamış olduk.
:)
Kadın: Doğum günümü kutlasın ister, erkek hatırlamazsa hatırlatır, o anda kutlasa bile sonrasında yine sürpriz bekler, öpücük yeter der ama beklentisi başkadır... Böyle uzar gider...
Erkek: erkek hatırlamaz, kadın hatırlatır, erkek kutlar. Artık kutlanmıştır, kimin hatırlattığının önemi yoktur o an için kutlanmış ve görev başarıyla tamamlanmıştır.

Bu tüm erkeler için üç aşağı beş yukarı böyledir.

üzülme, hepimizin başında.

Sen kendini mutlu et,..

Amaan tek derdiniz bu olsun :)
Adam akşama söylerim demiş işte. İyi bir eş ve iyi baba olması mutlu olmanız için yeterli bence :)

en azından canım canım...herkes romantik olmuyor malesef...

aslan burcu mu??

Back
X