- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
- Konu Sahibi SelenSeymen
evet :)senin yaptigini unutup arkadaşına odaklanmis:)
onca yaptığım şey yok sayıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet :)senin yaptigini unutup arkadaşına odaklanmis:)
Başak burcuysa normal ben de başak burcuyum hem de yükselenim de ikizler bunlar boş şeyler yeaaa diyip karşı taraf yapınca sevinçten kudururum ama
gurur yapiyosunuz o zaman. ben yapmam bana yapsınlar
eşim hep bana sevgi gezmek tozmak hediyeler almak karsindakini şimartmak değildir der ...ki düşününce de doğru geliyor ....yıldönümünde yada başka özal günlerde seni seviyorum demesin ole durdum yere desin normal bir haldeyken TV değilde beni izlesin evden yeni çıkmışken msj atıp özledim desin ...her gün hic bıkmadan gelirgelmez sarilip opsun... başkasına karşı hep seni korusun bnce bu şekilde değerli olursun ben bunları yaşıyorum ve yasatiyrum eşime ...ama hic bir zaman BN yaptım BN ettim sen niye yspmiyosun demiyorum ... sende ole yap bir beklenti içine girmeden göster sevgini o zaman farkı gorrsun...Merhaba hanimlar.
Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.
ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.
Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.
bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.
ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.
Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.
esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .
Bir adam bu kadar mi odun olur ya.
eşim hep bana sevgi gezmek tozmak hediyeler almak karsindakini şimartmak değildir der ...ki düşününce de doğru geliyor ....yıldönümünde yada başka özal günlerde seni seviyorum demesin ole durdum yere desin normal bir haldeyken TV değilde beni izlesin evden yeni çıkmışken msj atıp özledim desin ...her gün hic bıkmadan gelirgelmez sarilip opsun... başkasına karşı hep seni korusun bnce bu şekilde değerli olursun ben bunları yaşıyorum ve yasatiyrum eşime ...ama hic bir zaman BN yaptım BN ettim sen niye yspmiyosun demiyorum ... sende ole yap bir beklenti içine girmeden göster sevgini o zaman farkı gorrsun...
kusura bakmayın ama eşiniz çok odunmuş açık açık konuşun bence eve gelince. ayrıca benim sevgilimde başak burcu ama benden daha romantik
Aynen yani biraz da kibir diyebiliriz bana yapılsın ama ben uğraşamam gibi düşünüyor olabilir eşiniz...
ya benden çekiniyor yada gurur diyordum. sayenizde emin oldum
o zamanda kadın ruhundan anlar gibiydi diyorsunuz demekki tam anlamıyla romantik hiçbir zaman değilmiş. :)evlenmeden once esimde oyleydi. kadin ruhundan anlar gibiydi. evlendik oduna ayrıldı :)
Ben de 10 yıllık Evliyim eşim hiç hatırlamaz özel hiç bir günü sürekli ben sizi. Gibi hatırlatırım felan artık yoruldum hiç umursamıyorum hiç bir beklentim yok benden pes 14 şubattı hiç hatırlamadım ve hiç birşey söylemedim hatta arkadaşıma gitmiştim eşim de bizi almaya gelmişti aa ne göreyim ilk defa kocam çiçek değil kalpli bir pasta almış gelmiş kızlarımızla kutlarız diye çoook şaşırdım bileydim önceden pes ederdim demiştim içimden artık önemsemiyorum hayat o günlerin üzerine değil canım umursama boşver.Merhaba hanimlar.
Bugün yıldönümümuz. Sabah işe giderken esimde tık yoktu. Bende duramayip mesaj attim.
Aynen yaziyorum.
ben: yildonumumuz kutlu olsun canim.
Eşim: olsun canim iyiki yanimdasin seni cok seviyorum.
bunlari duymak icin illaki durtmem lazim. yoksa hiiiic duyamam.
ben:keske şunlar yuzume de soylesen kendimi cok değersiz hissediyorum senin yaninda.
Amacim bu ani uzatmak. biraz daha romantizm.
esim: AKŞAM SOYLERIM CANIM. .
Bir adam bu kadar mi odun olur ya.
o zamanda kadın ruhundan anlar gibiydi diyorsunuz demekki tam anlamıyla romantik hiçbir zaman değilmiş. :)
eee saat 22.30 naptınız kutlama falan
konuyu niye benimkine cekiyorsun anlamadım ki? ben orda başak burcuyla ilgili bir konu konusulmuş onun için kendimden örnek verdim her başak burcu odun olmuyor diye.evet degildi :)
Ama beni uzmekten korkardi . Ustume titrerdi. Bana aşk şarkıları soylerdi.
Benimki boyle tepki verdi diye seninki de ayni tepkiyi verecek degil :)
Uzulme canim bos ver , seninki kadar olamayanlarda var saril kocana mutlu olmaya bak, hayat kisa kuzumhiçbirşey. esim bir koltukta ben bir koltukta telefon lar elimizde. kendisine yeni telefon almis.
Bana da para teklif etti. aldim tabi yarin alisverise cikicam :)
en az zararla atlatmaya çalışıyorum :)