• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM...

nergiz001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
273
89
53
34
merhaba kk akıllı ve bilgili hanımları, bir derdim var, daha doğrusu bin. ama ben düşünüyorumda büyük veya küçük dertler muhakkak olacak doğalı budur. orda ,devreye insanoğlunda olan bir güç devreye girecekki insan YAALLAH diyip kalkıp o sorunları çözecek. ben kendimde o gücü bulamıyorum eşimle görücü usulü evlendik, eşimden kaynaklanan bir sorundan dolayı, çocuğumuz olmadı yıllarca onu tedavi ettirmeye çalıştım, bebek gibi besledim sperm değerleri düzelsin diye, 5 yıl sonunda değişen olmayınca tüp bebekyöntemi ile çocuğumuz oldu, çok şükür bu beş yılda ben, hep onun kendini kötü hissetmemesi için elimden geleni yaptım. özünde iyi biridir daha doğrusu ben öyle zannetmişim. evde durmuyordu, tedavi olmuyordu ben,bebek olmadığı için üzülüp eve gelmek istemiyor diye, düşünüyordum. çalışmıyor keyfine bakıyordu ben, yine çocuğumuz olmayacağını düşündüğü, için çalışmak ona zevk vermiyor diye düşünüyordum. çocuk olduktan sonra onun bizim için bir çabası gayesi olmamış ki, hala çalışmıyordu bebek, karnımda 8 aylık olana kadarda, bize değer vermediğini hissettim. neyse, çocuğumuz oldu ben onun iş hayatına atılması için üstün çabalar sarfettim, evet şimdi işinde çok başarılı işe gidiyor eve geliyor tek yaptığı bu, oğlum 7 yaşında, haliyle, bende oğlumda bir bebek istiyoruz. onunda istemesini istiyorum, ama yok baktımki, adam benim değer verdiğim şeylere değer vermiyor. mesela, babam, abim hanımları üzülürse, üzülmemeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. ben bazen bazı sorunlara o kadar üzülüyorumki hastalanıyorum. eşim ne derdin var diye bile sormuyor. en azından bir konuşsun benimle zaten kavgalı olduğumuzda hiç gönlümü almaz hiç bir şey olmamış gibi davranır yada işe gider eve gelir günlerce, haftalarca hanımının, surat asması onu hiç sıkmaz, üzmez bütün erkekler böylemidir? benim çevremde gördüklerim böyle değiller. bazı hanımlar konu açıyorlardı yatakları ayırdık aylardır beraber olmuyoruz diye ben nasıl olur diye şaşa kalıyordum, şimdi bizdede durum aynı, istiyorum ki benimle içten yürekten konuşsun değer versin tıpkı benim ona verdiğim gibi, neden üzgünsün, desin haklı olduğumda gönlümü alsın alsın ki bende onun beni çok sevdiğini hissedeyim ki daha güçlü olup mutlu, huzurlu bir yuvada sağlıklı evlatlar yetiştireyim. çünkü ben, kendimi aileme adamış vede ALLAH'ın izni ile olacak olan evlatlarıma, hayalini kurduğum mutlu yuvama adadım söyleyin hanımlar hatamı yapıyorum..

Bebek neden istiyorsun tekrar anlamadim adam istemek zorundada degil iyide yapiyor evliliginiz cok kotu degil ama bazi taslar eksik zaten belli bunu duzeltmeyi dusunmek yerine neden bebek dusunuyorsun

Bu saatten sonra eşin değişmez ki.
Evliliğin başından beri böyleyse senin de alışman lazımdı bu hareketlerineo_O
Bunca sene böyle devam etmiş, şimdiden sonra beklentilerini yükseltmen olmaz.
İkinci çocuğu istememesinin de vardır bi sebebi, konuştunuz mu hiç?

Bebek neden istiyorsun tekrar anlamadim adam istemek zorundada degil iyide yapiyor evliliginiz cok kotu degil ama bazi taslar eksik zaten belli bunu duzeltmeyi dusunmek yerine neden bebek dusunuyorsun[/QUOT eşim ikinciyi istemek zorunda değil evet ama neyi istediğini bilmiyorumki değişik bir insan

ailenizi buyutmek cocugunuza kardes istemek en dogal hakkiniz.bende severim genis aileleri.ama esiniz deger vermiyen biri.sadece cocuklariniz uzulur babam bizi sevmiyor diye.sizin icin dua etmekten baska birsey gelmez elimden.allah yardimciniz olsun

O zaman sıkıntılarınızı konuşun,sakinlikle,duygusallıkla,eşinizin zaaflarını bilirsiniz onun dilinden anlatabilirsiniz derdinizi.
onun neye zafı var inanın billemiyorum çok değişik bir insan hem uysal hem değil hisiz gibi, konuşuyorum tamam her şey senin istediğin gibi olsun diyor hep bildiğini yapıyor

ailenizi buyutmek cocugunuza kardes istemek en dogal hakkiniz.bende severim genis aileleri.ama esiniz deger vermiyen biri.sadece cocuklariniz uzulur babam bizi sevmiyor diye.sizin icin dua etmekten baska birsey gelmez elimden.allah yardimciniz olsun
yok çocuk olduktan sonra seviyor 5 tanede doğursam sever ama sevmek yetmiyor biraz ince düşünmek gerekiyor manevi de destek olmak gerekiyor oda onda yok

Bu saatten sonra eşin değişmez ki.
Evliliğin başından beri böyleyse senin de alışman lazımdı bu hareketlerineo_O
Bunca sene böyle devam etmiş, şimdiden sonra beklentilerini yükseltmen olmaz.
İkinci çocuğu istememesinin de vardır bi sebebi, konuştunuz mu hiç?
belki dediğin gibidir değişmez bu saatten sonra. ben evlendiğimizden beri onun sıkıntılarına kol kanat germişim görememişim onun sorumsuz olduğunu 17 yaşımda evlendim şimdi 29 yaşımdayım 12 yıllık evliyim yorgun hissediyorum kendimi biraz sevgi istiyorum hiç değilse sadakat

Bu durumu ına bi anlatsan açıkca.
aslında açık özelimiz güzelimiz pek olmuyor yediğime içtiğime giydiğime karışmaz ben bir şey istesem hemen alır ama ne beni nede oğlunu keşfetmez neden hoşlanıyorlar ne istiyorlar neye üzülüyorlar neden korkuyorlar. çalışmıyordu itekledik çalıştı şimdi onun dışında birşey yapmıyor be adam sen aileni mutlu etmeyeceksen nediye çalışıyorsun kendi ailesinden birisi haksız yere bana karışsın hiç gıkı çıkmaz savunmaz sadece ailesi değil dışardan kim olursa olsun ben istiyorumki ailesini bir korusun kollasın sahip çıksın var olduğunu hissettirsin sanki biz umuru değiliz göğsümde bir şişlik var doktor araştırılsın dedi onun hiç umuru olmadı diğer bir doktor önemli birşey olmayabilir dedi o hemen ona inandı şimdi ise o şiş olan yer daha şişti onun yüzünden doktora gitmek istemiyorum çocuğumuda onun bu düşünemeyen aklıyla bırakıp ölmek istemiyorum

Bu durumu ına bi anlatsan açıkca.
ona anlatıyorum açıkça ya haklısın sen çok iyi bir insansın diyor herşeye tamam diyor sonra yine bildiğini yapınca ben üzülüyorum kızıyorum bu sefer yüzüme bön bön bakıyor yanlız sadece çocuk konusunda değil hayatın bir sürü sorunları var hiç birinde bize sahip çıkmıyor hani hissedersin ya eşimle üstesinden geliriz yada üzüldüğünde çöktüğünde seni elinden tutup teselli sözcükleriyle kaldırır ama ne yazıkki bu adamın umursamaz rahat hali beni ondan koparmaya başladı en doğal hakkım değilmiya kocamın değerlisi olmak istiyorum yapılan hataların bir özrü olmalı oda yok babam 50 yaşında annemin bir bakışından anlar ya değer verir evliliktir bu kavgada olur barışmakta bizde barışma yok ne zaman mecbur kalsak o zaman konuşuyoruz ve konuşulmadan kapanan konular benim içimde yara olarak kalıyor millete kavga bazen tatlı geliyor barışırken güzel oluyor diye bizde yok

Cnm çok dolmussun. Bak herkesin sorunu var seninki daha iyi. Kocan eline vermiş dümeni kullan bunu. Kocan biraz ketum galiba.. desele sen renklendir hayatı ..mutszdur belki içinde yasıyor bişeyleri belliki... bi terapist imkanı olsa keske.. senin de psk bozlmuş depresynda gibisin ğeldi...

Back