merhaba kk akıllı ve bilgili hanımları, bir derdim var, daha doğrusu bin. ama ben düşünüyorumda büyük veya küçük dertler muhakkak olacak doğalı budur. orda ,devreye insanoğlunda olan bir güç devreye girecekki insan YAALLAH diyip kalkıp o sorunları çözecek. ben kendimde o gücü bulamıyorum eşimle görücü usulü evlendik, eşimden kaynaklanan bir sorundan dolayı, çocuğumuz olmadı yıllarca onu tedavi ettirmeye çalıştım, bebek gibi besledim sperm değerleri düzelsin diye, 5 yıl sonunda değişen olmayınca tüp bebekyöntemi ile çocuğumuz oldu, çok şükür bu beş yılda ben, hep onun kendini kötü hissetmemesi için elimden geleni yaptım. özünde iyi biridir daha doğrusu ben öyle zannetmişim. evde durmuyordu, tedavi olmuyordu ben,bebek olmadığı için üzülüp eve gelmek istemiyor diye, düşünüyordum. çalışmıyor keyfine bakıyordu ben, yine çocuğumuz olmayacağını düşündüğü, için çalışmak ona zevk vermiyor diye düşünüyordum. çocuk olduktan sonra onun bizim için bir çabası gayesi olmamış ki, hala çalışmıyordu bebek, karnımda 8 aylık olana kadarda, bize değer vermediğini hissettim. neyse, çocuğumuz oldu ben onun iş hayatına atılması için üstün çabalar sarfettim, evet şimdi işinde çok başarılı işe gidiyor eve geliyor tek yaptığı bu, oğlum 7 yaşında, haliyle, bende oğlumda bir bebek istiyoruz. onunda istemesini istiyorum, ama yok baktımki, adam benim değer verdiğim şeylere değer vermiyor. mesela, babam, abim hanımları üzülürse, üzülmemeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. ben bazen bazı sorunlara o kadar üzülüyorumki hastalanıyorum. eşim ne derdin var diye bile sormuyor. en azından bir konuşsun benimle zaten kavgalı olduğumuzda hiç gönlümü almaz hiç bir şey olmamış gibi davranır yada işe gider eve gelir günlerce, haftalarca hanımının, surat asması onu hiç sıkmaz, üzmez bütün erkekler böylemidir? benim çevremde gördüklerim böyle değiller. bazı hanımlar konu açıyorlardı yatakları ayırdık aylardır beraber olmuyoruz diye ben nasıl olur diye şaşa kalıyordum, şimdi bizdede durum aynı, istiyorum ki benimle içten yürekten konuşsun değer versin tıpkı benim ona verdiğim gibi, neden üzgünsün, desin haklı olduğumda gönlümü alsın alsın ki bende onun beni çok sevdiğini hissedeyim ki daha güçlü olup mutlu, huzurlu bir yuvada sağlıklı evlatlar yetiştireyim. çünkü ben, kendimi aileme adamış vede ALLAH'ın izni ile olacak olan evlatlarıma, hayalini kurduğum mutlu yuvama adadım söyleyin hanımlar hatamı yapıyorum..