esim..

Rica ederim. Ne ,neden oldu ya da neden daha düşüğünü almadık diye kendinizi yiyip bitirmeyin hiç.. Önemli olan yolunuza bakmak bundan sonra , gereksiz harcama yapmamaya çalışın bu da sizin sınavınız belkide kimse zora girmek istemez bile bile de yapmadı eşiniz sonuçta öyle olsa kendisini bu kadar üzmez işte tam birbirinize destek olma zamanı.. şimdi öyle bir kenetleneceksiniz ki biz ne günler atlattık diyeceksiniz..
Boşverin eşiniz sağ salim başınızda olsun çocuklarınız sağlıklı olsunda kömürlükte yaşayın.. Yeter ki huzurunuz olsun , kimsenin dediğine kulak asmayın atın arkanıza geçin bu günler geçtiğinde sorarsınız hesabını..

Aynen canım bizimde yani eşiminde durumu çok iyi bende çalışıyorum ama kullandığımız telefonlar bile son model değil. Arabamızı daha yeni büyük araba aldık o da kendi babası bir ev sattı vefat eden annesinin de payı vardı o payı kardeşlere dağıttı falan öyle aldık kendimizde alırdık ama birikim yapıyoruz. Tüp bebek tedavileri görüyorum çünkü. Eşimin iş yerinde dekanı falan mesela çok iyi maaşı olmasına rağmen hala normal bir telefon kullanır. Oğluna bile şehir dışıma tıp kazanınca son model telefon aldı arkadaşlarından geri kalmasın diye. Bu zaman israf zamanı değil tutum zamanı.

Eşinize yüklenmeyin , hesap etmeden bir ise kalkismis. Ayrica evi de siz yaptirmissinuz yani tek basina esiniz suclu degil. Anneniz size cok yakinmis bir ise girip cocuklaei her sabahboraya birakabilirsiniz. Millet 1 saat yol gidiyor cocuklarini birakiyor. Bence en buyuk cozum kesinlikle calismaniz.

allah herşeyi güzel gönlüne göre nasip etsin inşallah ,

çocuklarının düzenine göre kendine iş bak ,
ben çalışan bir bayanım ve evle ilgili güveneciğim birileri bana yardımcı destek olacak birileri beni çok mutlu eder meselaa ,

sende etrafında böyle birileri varsa günlük ev işi , yemek , sadece cam silme , ütü , elinden ne gelirse ,

bak bu saydıklarımı bir gün içinde 3-4 evde yapıp kendı evıne dönebilirsin , evinede kattkın olur ,
allah yardımcın olsun eşine şifa versin

Çocuğa “gönlü olsun” diye oyuncak alınır. Yetişkin adama “gönlü olsun” diye alım gücünü aşan marka model araba alınmaz. Bence buradaki en büyük problem senin de dile getirdiğin gibi eşini çocuğun gibi görmen. Senin de hataların var, sonuçta paraları birlikte harcamışsınız. Bi kişi de çıkıp “ya bizim bunları alacak paramız yok, mutfağı yaptırmayalım” dememiş. Gönüller hoş tutulsun diye harcanmış da harcanmış. Sonra böyle oluyor işte.

Eşiniz biran önce arabayı satsın,kaldıki ödediğiniz faizleri falan hiç birini karşılamayacak.Zararına satacaksınız ama borçlarınızı kapatmış olursunuz en azından.
Eşiniz için de bu kadar üzülmeyin işe 2 vesayet ile giden tek erkek eşiniz değil,arabası olmayan çok insan var 2-3 vesayet ile şehrin bir ucundan diğer ucuna giden.

Suan bu zorlu sureci kendi hatalarimizdan dolayi cekiyoruz hatalarimizida biliyoruz ailelerimizde uztumuze gelip paso elestiriyi ben moral olsun diye actim konuyu olumsuz konusacak arkadaslar hic yorum yapmasa bende daha cok uzulmesem ne guzel olur yazdiklarinizin bilincindeyim buraya sadece destek almak icin actim konuyu tabiki her turlu elestiri gelecek bilerek actim sadece rica ediyorum..

Keşke biraz daha uygun bir araba alsaydınız bukadar sıkışmazdınız. Şuan yapacak pek birşey yok birden uçunca düşüşte aynı hızda oluyor malesef.

Allah buyuk gecer bu gunler ınsanız hepımız hata yapabılırız, sburası ımtıhan dunyası sızın ımtıhanınızda borclarınız olsun Allah kımseyı saglıgıyla sınamasın o cok daha zor

Yapacak birsey yok, yeniden duzelir durumunuz, hersey iyi olur. Yeterki saglik sorunu olmasin. Zor zamanlar gececektir tabi. Destek olmaniz iyi. Hatasiz insan yok, buda zaten affedilebilir hata. Mutluluklar

Sagolun iste boyle moral olsun diye actim konuyu olan oldu ve esim cok uzgun onun kadar bende hataliyim farkindayim bende uzgunum yapici seyler duymaya ihtiyacim var boyle

Yapıcı şeyler duymaya ihtiyacın var ama burası kadınlar kulübü her türden kadın mevcut. Ben evlendiğimde zorlandığım bazı konular olmuştu binlerce sayfalık vajinismus konusu olan bir sitede benim açtığım konu insanlara batmıştı “napak biz mi gelip yardım edek” diyen hadsizler olmuştu. Sonra tvdeki Ferhat Göçer programına nasık katılırım dediğimde “Oraya gidince Ferhat Göçer seni öpmicek” diyen hadsiz bi üye olmuştu. Var da var yani arkadaşım insanları takma sen kendi içinde bu borcun geçici olduğunu, sağlığın sıhhatin yerinde olduğu için şükretmen gerektiğini biliyorsan iç sesinden güç al. Başkalarının mutsuzluğu ile beslenenleri bırak.

Esine bebek gozuyle bakmaktan vazgecmelisin oncelikle. Deger ama ama dogru yada yanlisi da belirtmelisin. Bence jocan senin istedigin ev esyalarini alinca sende onun araba istegine hayir diyememissin gibi. Dedigimi yapti kirmayayim fln. Ev ekomomisi diye bi gercek var. Bizde ev aldik borc var. Cok degil ama var yani. Ve laptop istedi 10bin civari. Direkt hayir dedim. Yarisini kp oder dedi yine hayir dedim. 5bini laptopa drgil krediye veririm daha iyi. Insan istedigini almak icin calisir ama siz ucmussunuz. Burda sadece araba problem degil sizinde istekleriniz problem. Bence en kisa zamanda bununla ilgili kurslara gitmenizi tavsiye ederim. Esinizin de insallah ciddi biseyi cikmaz. Ve bu sizin icin buyuk bir ders olmustur umarim

İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreç î ... Bu arada konuyu okurken sanki eşinizin annesi gibi yazmışsınız... Tamam destek olmanız cook güzel .. Ama bunun dışında lütfen ona annesi gibi davranmayın ...

Olan oldu,uzulmeyin gecicek bu sıkıntılar zamanla,eşinize destek olun,moral verin...benim aklim sadece esinizin unutkanligina takıldı,inşallah ciddi birseyi yoktur,mutlaka doktora gidin,butun kontrolleri yaptirin,en önemlisi saglik,lutfen ihmal etmeyin onu

Üzülmeyin
Para bu gider gelir
Hastalık ölüm vs olabilirdi ve siz yine arabayı satmak zorunda kalabilirdiniz
Hatalardan ders çıkarıldıysa amenna

Arabayı satıp borçları kapayınca elde hiç paranız kalıyor mu ?
Kalıyorsa iyi değerlendirin
Oturun bi bütçe planı yapın
Her ay az çok demeden birikim yapın
Yine alırsınız inşallah

Hata yaptınız ders aldınız bedelini ödeyip önünüze bakacaksınız
Canınız sağolsun yeterki

Eşinin de önemli bişeyi yok bence
Kafası dolu o yüzden dalgınlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…