- 14 Mart 2008
- 6.050
- 5.180
- 723
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Rica ederim. Ne ,neden oldu ya da neden daha düşüğünü almadık diye kendinizi yiyip bitirmeyin hiç.. Önemli olan yolunuza bakmak bundan sonra , gereksiz harcama yapmamaya çalışın bu da sizin sınavınız belkide kimse zora girmek istemez bile bile de yapmadı eşiniz sonuçta öyle olsa kendisini bu kadar üzmez işte tam birbirinize destek olma zamanı.. şimdi öyle bir kenetleneceksiniz ki biz ne günler atlattık diyeceksiniz..Cok cok cok tesekkur ederim guzel yorumun icin hatalarimizi fark edip onumuze koyduk zaten suan zaman destek olma zamani hasta olmasindan korkar oldum bende oda zaten cok uzgun bu konuyu boyle yorumlar umarak actim destege ihtiyacim vardi cok sagol guzel yorumun icin
Dikkat ediyorumda çevremde zengin olan daha mütevazi bir hayat yaşarken azıcık para gören ise daha gösterişe meraklı
Misal gerçekten alım gücü iyi isterse en iyisini alabilecek birini tanıyorum çok basit bir telefon kullanıyor
Daha dün işe başlamış olan bir kızcağızda tanıyorum gitmiş kredi çekmiş 6 7 bin liralık telefon almış
Neden böyle anlamıyorum
Gösteriş merakı insanı zor durumlara sürükler eşiniz düşünemiyorsa siz engel olun
Esime hic kiyamiyorum hani disardan bakinca kizilacak yonleri var ama nasil desem hani bebeginiz bazen sabrinizi zorlar ama bi bakisiyla hareketiyle hemen iki minciklar sever unutursunuzya esime de oyleyim ben
Konuya geleyim
Esim su siralar depresyonda maddi olarak cok zor duruma soktu kendini
ama tamamen kendi hatalari yuzunden..bundan 3 sene once iyi bi ise basladi ama ondan once bayagi kotuydu durumlarimiz ve o is bizim kurtulusumuz oldu evimize yeni esyalar aldik mutfak yaptirdik cocuk odasi aldik derken borclandik ama esime arabada sartti yeni isi uzak baya ve cok erken gidiyor derken bizi cok zorlamaz diye bi krediye girip guzel bi araba aldi en cok istedigi markadan..onun ailesi benim ailem es dost uyardi birden bunca borca girme ucuz bisey al borclarin bitince yukseltirsin dediler ama yillardir en buyuk hayaliydi bu araba ve cok istiyodu benim hatam ise hic keskin sert kararli bi sekilde tepki koymadim onun mutlu olmasi hep onceligim oldu hep destek oldum aman uzulmesin aman icinde kalmasin ne zorluklar cektik alti ustu 3 senede kredi oderiz dedik arti yilda 3 kez performans aliyor o toplu paralarla kapatiriz 3 yila kalmaz zaten dedik ve aldik iyiydi basta ama baska hesapta olmayan masraflarda cikti derken bugunlerde cok cok cikmaza girdi kredikarti dolu iste
borclari filan verince de ayin sonunu getircek para kalmiyo filan derken esimin yuzu gulmez oldu surekli uzgun stresli ve uzun bi zamandor unutkanlik vardi bu son bir aydir o kadar kotu vaziyet aldiki en son iki gun once is yerine gidip orda kiyafet degisiyor esim takim elbiseyle gidip gelmeyi sevmedigi icin..ve orda takimi gidiyince altina ayakkabisini giymeden cikmis koridorlara bi sure gecmis oyle fark etmis ayakkabisinin olmadigini
sabahlari arabayi park ettigi yeri bulamayip deli gibi araba ariyor bi asagi yuruyor bi yukari yuruyor hatirlamiyorum diyor defalarca cantasini kaybetti cuzdanini telefonunu evde unutuyor en son muduru evrak istemis telefonda..ve kapatir kapatmaz unutmus goturmeyi kadin tekrar aramis 10 dk sonra niye getirmedin diye
Bizde hastaneden randevu aldik pazartesi gidecek ama korkuyorum bisey cikacak diye hani basit bi b12 , anemi filan degilde beyinle ilgili sorunlarda da olurmus boyle ciddi unutkanlik diye okudum
Benim 2 kizim var insanin evladi canidirya benim esiminin cocuklarimdan farki yok gozumde oda canimin parcasi simdi destek olmak istiyorum ise girmek istiyorum ama cocuklara nasil olacak iki cocuk birini etude birini krese versem olmuyor asgari ucrette bunlara gidicek birde suan babamin evinde oturup kira vermiyoruz eger cikarsak kira verecegiz annemin evi desen 2 duraklik mesafede yani hergun o gelemez biz gotursek dedik arabayi satiliga cikardik
Ha bu arada bunca zaman borc odedigimiz arabayi satiliga cikardik esim onada ayri uzuluyo borclari kapatmak icin bugun yarin saticaz ve yeni araba alamayacak is desen 2 vesait
Simdi bakinca esim sorumsuz dusunmeden hareket edip kendi zevki icin ailesini de perisan eden bi adam ama aslinda oyle degil bizim icinde elinden geleni yapti mutfak yaptirtik sirf istedim diye burnumdan sikayetim vardi ciddi anlamda onu yaptirdi tatillere goturdu yani kendi icin bi tek bu arabayi istedi oda cok geldi bize..
Olan oldu ben surekli basina kakip bidbid etmek degil destek olmak istiyorum gece yanimda yattigi icin bile bakip allaha sukreden bi kadinim seviyorum onu oda pisman simdi
zamaninda hata ettim diyor bana dusen destek olmak ama elimden bisey gelmiyor bide ustune hasta olacak diye korkuyorum
Icimi dokmek icin yazdim yapcak bisey yok suan
Biran once arabanin satilmasini beklicez bende cok uzuluyorum yardimci olamadigim icin elimden bisey gelmedigi icin
Ustune cebinde parasi yok diye para birakta diyemiyorum oyle dardayimki icim sisti valla
Allah yardimcimiz olsun cumlemizle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?