- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben hic bi zaman esimi cekip ceviren yonlendiren baskin karakter bi kadin olmadim yani elimde degil yapi meselesi tatil konusunda da istemiyorum cocuklar kucuk bisey anlamiyoruz diyede direttim yilda bir kez cocuklarinda hakki dedi bende uzatmadim uyum saglamaya calistim geneldeallah yardimciniz olsun ins biran once atlatirsiniz.yalniz siz surekli arabadan bahsediyorsunuz ama su durumda araba size luks degil ihtiyacmis zaten evet belki modeli biraz daha dusuk olabilirmis gerci modelinide bilemiyorum ama lutfen surekli araba icin bukadar dara girdik demeyin zira araba odenirken bunun yanisira her sene tatiller vs baya acilmissiniz.esinizin idare edemeden plansiz harcamalari vs anlatiyorsunuz,yanlis anlamayin ama ben sizide baya rahar gordum bu.harcamalar yapilirken sizinde baya hosunuza gitmis cekip cevirememissiniz esinizi.
ins basit bir saglik sorunudur.hemencecik atlatiesiniz ama esinize gercekten uzuldum
Iste ailem ve onun aileside bu sekilde konusuyor yanlis degil yazdiklarin tamamen dogru ama birden hic biseyi gormemis tatmamis bi insan olarak saldirdi resmen herseye bugunumuzun sorumlusu biziz okey bunu biliyoruz benim ailelere gucenmemin sebebi esimle yaptigimiz yanlislari fark ettik ve adam cok uzgun e olanda olmus boyle bi durumda yuzune vurmsyin diyorum herkes bu tarz konusuyoAyağını yorganına göre uzat” diye boşuna denmemiş.
Üzgünüm ama, öyle düşünmeden hareket etmişsiniz ki hep lüks düşkünlüğünden bu! Lüksü zenginler yaşar. Durumunuz yoksa otobüsle gidecek bir süre, tatile gitmeyeceksiniz, para biriktireceksiniz ki kafanız rahat olsun ama sizler büyük ihtimal kredi kartına binmişsiniz de binmişsiniz, hayır bir de ev kira da değil.! Bu en büyük artınız sizin ama değerlendirememişsiniz!
Bakın ne oldu o kadar faiz ödediğiniz araba uçtu gitti. Bu dediklerim belki canınızı yakacak ama gerçekler.
Size tavsiyem bu kadar yumuşak olmayın, ikinizden biri akıllıca hareket etmeli yoksa çocuklarınıza sadece borç kalır. Siz eşinize üzüldüğünüz için araba almasına ses çıkarmadınız ama ona kötülük yaptınız, iyilik değil. Lütfen bu ayrımı iyi yapın ve evlatlarınıza da bu şekilde ebeveynler olmayın. Yoksa onlar da çok üzülür.
Sağlık olarak da geçmiş olsun, ben önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçici bir dönem muhakkak. Borçlardan kurtulunca rahatlayacaktır, tabiki en kısa zamanda doktora gidin.
Aynen oyle yapiyorum neselensin diye yapmadigim sakrabanlik kalmiyor ama adam resmen dedeme dondu sessiz dalgin surat asik unutkan yorgun yuzu bile yaslandi valla..Bundan sonra daha akıllı adımlar atarsanız toparlarsınız. Sen eşine karşı neşeli görün yüreklendirici ol emin ol gerisi gelir. Ben de hiç kıyamıyorum yüzündeki çocuksu ifadeden midir nedir içim acıyor.
Tamam yardımcı olun ama asla bu günleri unutturmayın. Bir insanın üstüne gitmek şu aşamada doğru değil ama hatalarını görüp kabullenmesi lazım. Durumunuz düzelse yine aynı hatalara düşebilir çünkü biliyor ki siz bir şey demeyeceksiniz, çekeceksiniz, yanında olacaksınız. Ailenizin anlatmaya çalıştığı bu.Iste ailem ve onun aileside bu sekilde konusuyor yanlis degil yazdiklarin tamamen dogru ama birden hic biseyi gormemis tatmamis bi insan olarak saldirdi resmen herseye bugunumuzun sorumlusu biziz okey bunu biliyoruz benim ailelere gucenmemin sebebi esimle yaptigimiz yanlislari fark ettik ve adam cok uzgun e olanda olmus boyle bi durumda yuzune vurmsyin diyorum herkes bu tarz konusuyo
Gecen telefonumu kaybettim dusmus cebimden ama varya nasil uzgunum herseyim icindeydi tum resimler cocuklarimin bebeklik videolari filan derken annemler geldi saymadigi kalmadi iste canta tasimiyosunda malina kiymet vermiyosunda aklin havalarda da vs.vs. ya zateb olan olmus bi destek ol tamam neyse canin sagolsun de
Veya hasta olurum duymadigim laf kalmaz suclu olurum ustune azar yerim
Demem o ki bazen insan sadece destek bekliyor tamam gececek desinler istiyor zaten dersini aldigini pismanligi o ladar belliki bu donemde sigarayi birakti disari cikmayi hali saha maclarini herseyi birakti soyutladi kendini ev ve is sadece..e o zaman pisman birbirimizi torpulemek yerine yardimci olmak istiyorum
Saol cok tesekkur ederim iste duymak istedigim boyle seyler oyle zor zamanlar gecirdikki bugun gercekten sartlarimiz iyi buds gecer yeterki allah saglik versin birarada olalimMuhtemelen borçlar çok olsun ziyanı yok, birlik oldun mu herşey hallolur sıkmayın canınızı önemli olan ev huzuru derim ..
Kendisi 10 yildir hayatimda ilk kez boyle dusunmeden bi ise girdi oda cahilligime geldi diyor zaten pisman ve onu taniyorum zaten tekrar etmez hatasini ben de onun kadar hataliyim banada masraf etti evede harcama yapti hepsi ustuste geldi her 4 ayda bir toplu performans aliyor onlara guvendik oda hesapta olmayan seyler cikinca isler sarpasardi suan zordaysak kendi dusuncesizligimizden ama aileler zaten yuzumuze vuruyor yeterince moral lazim bize artik..Tamam yardımcı olun ama asla bu günleri unutturmayın. Bir insanın üstüne gitmek şu aşamada doğru değil ama hatalarını görüp kabullenmesi lazım. Durumunuz düzelse yine aynı hatalara düşebilir çünkü biliyor ki siz bir şey demeyeceksiniz, çekeceksiniz, yanında olacaksınız. Ailenizin anlatmaya çalıştığı bu.
Tabiki destek olun ama sert de durun, artık yorulduğunuzu bir daha böyle hatalar istemediğinizi, bu seferlik el ele vererek aşabileceğinizi söyleyin. Yani destek verirken sizin ne kadar kararlı olduğunuzu da görsün.
Cok cok cok tesekkur ederim guzel yorumun icin hatalarimizi fark edip onumuze koyduk zaten suan zaman destek olma zamani hasta olmasindan korkar oldum bende oda zaten cok uzgun bu konuyu boyle yorumlar umarak actim destege ihtiyacim vardi cok sagol guzel yorumun icinŞu saatten sonra zaten eşinize birşeyler söylemeyin yeterince çöktüğünü kötü olduğunu söylüyorsunuz iyi de yapsa kötü de yapsa yanında olmuşsunuz doğrusunda da yanlışında da destek olmuşsunuz iyi günler görmüşsünüz beraber kötü günleride elbette göreceksiniz hayat bu..
Herşey yoluna girer önemli olan sağlık olması evet çok klişe ama bu böyle..
Allah çocuklarınıza eşinize size sağlık huzur versin şu an hayattaysanız rızkınız bitmemiş demektir size bir yerlerden bir kapı elbet açılacak. Eşinize destek olmanız için de konuşabilirsiniz bir kahve yapıp sohbet edebilirsiniz en azından soğukta açıkta değilsiniz evlilik bu , iş hayatı , düşmekte var kalkmakta.. hepsini anlatın moralinizi bozmayın herşeyin vardır bir çaresi arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?