- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
İnsan nasıl kendine gıcık olur ya gülüyorum sadece sizeGayet de dikkatli yazdım.
Sen de kendine gıcık olmuşsun ki hatana parmak basmam canını sıkmış.
Cidden bana da garip geldi. Ben eşimi bırakıp tatil günümüzde hayatta anneme falan gitmem.Ben her pazar annenize gitmenize takıldım
İzin gününde her hafta neden annenize gidiyorsunuz
Eşinizle bir paylaşımınız yok mu
Kahvaltıyı sizin istediğiniz yerde etse de gidecekmişsiniz zira her hafta gidiyormuşsunuz o ne yapıyor o sürede
sende bir hata yok. aslında eşin de hata yok. hata, eşinin zamanında borc alması ve parasını isteyen adamın sabah sabah aramasında.Kızlar eşimin arkadaşı subay gibi bişey şuan aklıma gelmediği için yazamıyorum kusura bakmayın.Başka şehirde yani.Karisi ve çocukları da bizim bulunduğumuz yerde.Cok yakınız.Neyse birkaç gün önce eşimin arkadaşı geldi ve normal olarak hep beraber toplandık(birkaç kişi daha var grup yani) biz evde onlar kahvede oluyor hep ama aksam yemeğini her beraber bir arkadasta yedik.Esim normalde hiç saçına joledir falan sürmez kıyafetine özen göstermez.Ama ne zaman arkadasinin eşiyle hep beraber bir ortama gitsek o gün deli gibi bakım yapar kendine.Aklıma bir sürü sorular takiliyor.Sormadim ama hiçbirşey.Daha sonra bugün eşime kahvaltı sofrası hazırladım.Masada ve özenerek bozenerek hazırladım.Esimi öperek kaldırdım hadi sofra hazır diye oda tamam geliyorum dedi.Hani sofra hazır değil dedi bende misafir odasında sofra, masaya kurdum dedim.Gelsi ve sonra içeri getir kahvaltıyı masada yemeyi sevmiyorum dedi.Bende özenerek hazırladım ya bir kere ye tekrardan nasıl tasiyim dedim.Neyse tamam dedi.Cay doldurdum biri aradı eşimin birine borcu var , adama ay sonu vercem dedi oda tamam demiş ama sürekli sıkıştırıyor hala.Acmadi telefonu.Daha sonra anlattı işte borç olayını.Neyse çay doldurduktan sonra benim hiç iştahını yok dedi.Bende yine bi sıkıntı cikarmayip tamam çayını alıp TV karşısına geçebilirsin dedim.Sustu.Biraz zaman geçti ve burada kalmak zorunda değilsin içeri gidebilir sin dedim.Oda bağırdı ve ilk söylediğinde anladım niye ikinciye tekrarliyon.Zaten istahimi kaçırdın burada masa kurarak falan dedi.Bende ağlamaya başladım ve senin kadar nankör bir insan görmedim dedim.Daha sonra ben yatak odasına gittim.Normalde her pazar anneme giderim ve annemi aradım anne babama söyler misin alsın beni sana gelmek istiyorum dedim oda tamam dedi ve telefonu kapattım.Esime de ben annemlere gitcem dedim oda benden izin aldinmi dedi.Bende anneme giderken senden izin mı almam gerekiyor dedim ve bişey demedi.Bende hazırlandım babam aradı ve assagidayim in dedi bende tamam dedim ve kapattım.Daha sonra eşime ben gidiyorum dedim.Oda yine benden izin aldinmi dedim bende babam assagidayim beni bekliyor by by dedim.Oda arkamdan görüşürüz akşama dedi bende görüşürüz x dedim ve gittim.Benim hatam suçum nerde akıl verin nolur uzun oldu kusura bakmayın..
Eşim pazar günleri benimle takılmak yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor çünkü o yüzden bende isterim beraber baş başa bişey yapmak ama yapmıyor annem çalışıyor ve her ay tatil günü dönüyor yani 1 ay pazar günü tatil 1 ay pazartesi öyle öyle gidiyor yani her pazar böyle değil 1 aylığına böyle ama dediğim gibi eşim benimle dışarı çıksa zaten anneme gitmemCidden bana da garip geldi. Ben eşimi bırakıp tatil günümüzde hayatta anneme falan gitmem.
Hmm.. O zaman zaten sizin paylaşımınız yok pek. Bence bu durumu düzeltip eşinizle yakınlaşmaya çalışın.Ben anneme gitmesem bile tek kalırım evde o arkadaşlarıyla kahveye gider hep
Ben eşimle gezmeyi sinemaya gitmeyi dışarda yemek yemeyi çok seviyorum ve her hafta sonu çıkalım diyorum ama her seferinde bahane uyduruyor yok bugün yorgunum yok bugün hava soğuk yok bugün arkadaşlara soz verdim ho boyleHmm.. O zaman zaten sizin paylaşımınız yok pek. Bence bu durumu düzeltip eşinizle yakınlaşmaya çalışın.
Heh işte bende onu diyorum ya zaten ev çocuk yemek temizlik yoruluyorum bide çocuğum çok hastaydı yeni atlatmistik ama olsun dedim yorgun argın ben yine kalkıp 2 kere bakkala gittim süper bir masa hazırladım sonuç nankör bir adam işte değmez mis amaKocan gerçekten nankör un önde gideni..
Başka bir konuda yazmıştım annem de çok mücadele etti böyle bir adamla. Zor cidden. Zamanla biraz düzeliyor.Ben eşimle gezmeyi sinemaya gitmeyi dışarda yemek yemeyi çok seviyorum ve her hafta sonu çıkalım diyorum ama her seferinde bahane uyduruyor yok bugün yorgunum yok bugün hava soğuk yok bugün arkadaşlara soz verdim ho boyle
Ya mune bazen ama gerçekten sinir oluyorum.Ya bir konu açıyorum ama bazı insanlar sırf polemik yaratmak için saçma sapan şeyler yazıyor bu site niye var dertlerimi anlatalım ve cozumleyelim diye değil mı çözümlemek yerine nereden vursam diye bakıyorlar resmenPolemiğe girmeyelim, sinirlenmeyelim, sakinleşelim
Asosyel bir adam ya sadece kahveye gidip oskey oynamayi bilirBaşka bir konuda yazmıştım annem de çok mücadele etti böyle bir adamla. Zor cidden. Zamanla biraz düzeliyor.
Sakin olmaya çalış Pammik, sıkma canını lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Ya mune bazen ama gerçekten sinir oluyorum.Ya bir konu açıyorum ama bazı insanlar sırf polemik yaratmak için saçma sapan şeyler yazıyor bu site niye var dertlerimi anlatalım ve cozumleyelim diye değil mı çözümlemek yerine nereden vursam diye bakıyorlar resmen
Haklissin insan biraz da olsa rahatliyor buraya yazınca ama bu tip insanlar yine sıkıyor canını neyse girmicem polemiğe şimdi senden bam yemeyimSakin olmaya çalış Pammik, sıkma canını lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Bak burası BDV dök içini rahatla, yaz bacım okuruz biz
Bnce sen bosyere kiskaniyorsun kendi bos kiskancligin yani .. tartismayip evden giderek bnce en iyisni yapmissin yoksa olay buyur giderdi yine sen uzulurdunNormalde arkadaşlarıyla buluşacağı zaman bakmaz kendine o kız la buluştuğumuz zamanlar özellikle yapıyor
Telefon mevzusundada haklı olabilirsiniz ama o kadar özenin yaptım sonuç ben suçlu oldum
Şimdi ben mı yanlış anladım biri söylesin bana :) adam subay arkadaşı gelince özel hazırlık yapıyor ,saçına da fi tarihinden kalma jöle sürüyor ..gay mi biseksuel mi ? Şüphe bu mu :) ? Sonra baban geliyor alıyor senı ve kapanış ....birşey anlamadım ..anlayan anlatsın bacım ..Kızlar eşimin arkadaşı subay gibi bişey şuan aklıma gelmediği için yazamıyorum kusura bakmayın.Başka şehirde yani.Karisi ve çocukları da bizim bulunduğumuz yerde.Cok yakınız.Neyse birkaç gün önce eşimin arkadaşı geldi ve normal olarak hep beraber toplandık(birkaç kişi daha var grup yani) biz evde onlar kahvede oluyor hep ama aksam yemeğini her beraber bir arkadasta yedik.Esim normalde hiç saçına joledir falan sürmez kıyafetine özen göstermez.Ama ne zaman arkadasinin eşiyle hep beraber bir ortama gitsek o gün deli gibi bakım yapar kendine.Aklıma bir sürü sorular takiliyor.Sormadim ama hiçbirşey.Daha sonra bugün eşime kahvaltı sofrası hazırladım.Masada ve özenerek bozenerek hazırladım.Esimi öperek kaldırdım hadi sofra hazır diye oda tamam geliyorum dedi.Hani sofra hazır değil dedi bende misafir odasında sofra, masaya kurdum dedim.Gelsi ve sonra içeri getir kahvaltıyı masada yemeyi sevmiyorum dedi.Bende özenerek hazırladım ya bir kere ye tekrardan nasıl tasiyim dedim.Neyse tamam dedi.Cay doldurdum biri aradı eşimin birine borcu var , adama ay sonu vercem dedi oda tamam demiş ama sürekli sıkıştırıyor hala.Acmadi telefonu.Daha sonra anlattı işte borç olayını.Neyse çay doldurduktan sonra benim hiç iştahını yok dedi.Bende yine bi sıkıntı cikarmayip tamam çayını alıp TV karşısına geçebilirsin dedim.Sustu.Biraz zaman geçti ve burada kalmak zorunda değilsin içeri gidebilir sin dedim.Oda bağırdı ve ilk söylediğinde anladım niye ikinciye tekrarliyon.Zaten istahimi kaçırdın burada masa kurarak falan dedi.Bende ağlamaya başladım ve senin kadar nankör bir insan görmedim dedim.Daha sonra ben yatak odasına gittim.Normalde her pazar anneme giderim ve annemi aradım anne babama söyler misin alsın beni sana gelmek istiyorum dedim oda tamam dedi ve telefonu kapattım.Esime de ben annemlere gitcem dedim oda benden izin aldinmi dedi.Bende anneme giderken senden izin mı almam gerekiyor dedim ve bişey demedi.Bende hazırlandım babam aradı ve assagidayim in dedi bende tamam dedim ve kapattım.Daha sonra eşime ben gidiyorum dedim.Oda yine benden izin aldinmi dedim bende babam assagidayim beni bekliyor by by dedim.Oda arkamdan görüşürüz akşama dedi bende görüşürüz x dedim ve gittim.Benim hatam suçum nerde akıl verin nolur uzun oldu kusura bakmayın..
Konu sahibinin eşi ortak arkadaşlarının karısının olduğu ortamlar olunca saçına başına üstüne daha bakımlı oluyormuş.Şimdi ben mı yanlış anladım biri söylesin bana :) adam subay arkadaşı gelince özel hazırlık yapıyor ,saçına da fi tarihinden kalma jöle sürüyor ..gay mi biseksuel mi ? Şüphe bu mu :) ? Sonra baban geliyor alıyor senı ve kapanış ....birşey anlamadım ..anlayan anlatsın bacım ..
Vay anasını sayın seyircilerKonu sahibinin eşi ortak arkadaşlarının karısının olduğu ortamlar olunca saçına başına üstüne daha bakımlı oluyormuş.
Konu sahibi hafta sonu eşine şahane bir kahvaltı sofrası hazırlamış fakat eşi pislik çıkarmış sofra burunlarından gelmiş. konu sahibi ağlamış ve babasını arayıp kendisini almasını ve annesine götürmesini istemiş eşi benden izin aldin mi demiş. Konu sahibide anneme giderken senden izin mi alacağım demiş ve gitmiş.
Bence eşinizi takipte kalın ve gozlemleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?