Esim

Cidden bana da garip geldi. Ben eşimi bırakıp tatil günümüzde hayatta anneme falan gitmem.

sende bir hata yok. aslında eşin de hata yok. hata, eşinin zamanında borc alması ve parasını isteyen adamın sabah sabah aramasında.
sadece sana patlamış. aldırma.

Cidden bana da garip geldi. Ben eşimi bırakıp tatil günümüzde hayatta anneme falan gitmem.
Eşim pazar günleri benimle takılmak yerine arkadaşlarıyla kahveye gidiyor çünkü o yüzden bende isterim beraber baş başa bişey yapmak ama yapmıyor annem çalışıyor ve her ay tatil günü dönüyor yani 1 ay pazar günü tatil 1 ay pazartesi öyle öyle gidiyor yani her pazar böyle değil 1 aylığına böyle ama dediğim gibi eşim benimle dışarı çıksa zaten anneme gitmem

Hmm.. O zaman zaten sizin paylaşımınız yok pek. Bence bu durumu düzeltip eşinizle yakınlaşmaya çalışın.
Ben eşimle gezmeyi sinemaya gitmeyi dışarda yemek yemeyi çok seviyorum ve her hafta sonu çıkalım diyorum ama her seferinde bahane uyduruyor yok bugün yorgunum yok bugün hava soğuk yok bugün arkadaşlara soz verdim ho boyle

Kocan gerçekten nankör un önde gideni..
Heh işte bende onu diyorum ya zaten ev çocuk yemek temizlik yoruluyorum bide çocuğum çok hastaydı yeni atlatmistik ama olsun dedim yorgun argın ben yine kalkıp 2 kere bakkala gittim süper bir masa hazırladım sonuç nankör bir adam işte değmez mis ama

Başka bir konuda yazmıştım annem de çok mücadele etti böyle bir adamla. Zor cidden. Zamanla biraz düzeliyor.

Polemiğe girmeyelim, sinirlenmeyelim, sakinleşelim
Ya mune bazen ama gerçekten sinir oluyorum.Ya bir konu açıyorum ama bazı insanlar sırf polemik yaratmak için saçma sapan şeyler yazıyor bu site niye var dertlerimi anlatalım ve cozumleyelim diye değil mı çözümlemek yerine nereden vursam diye bakıyorlar resmen

Sakin olmaya çalış Pammik, sıkma canını lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Bak burası BDV dök içini rahatla, yaz bacım okuruz biz

Sakin olmaya çalış Pammik, sıkma canını lütfen, karşılıklı yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Bak burası BDV dök içini rahatla, yaz bacım okuruz biz
Haklissin insan biraz da olsa rahatliyor buraya yazınca ama bu tip insanlar yine sıkıyor canını neyse girmicem polemiğe şimdi senden bam yemeyim

Normalde arkadaşlarıyla buluşacağı zaman bakmaz kendine o kız la buluştuğumuz zamanlar özellikle yapıyor
Telefon mevzusundada haklı olabilirsiniz ama o kadar özenin yaptım sonuç ben suçlu oldum
Bnce sen bosyere kiskaniyorsun kendi bos kiskancligin yani .. tartismayip evden giderek bnce en iyisni yapmissin yoksa olay buyur giderdi yine sen uzulurdun

Şimdi ben mı yanlış anladım biri söylesin bana :) adam subay arkadaşı gelince özel hazırlık yapıyor ,saçına da fi tarihinden kalma jöle sürüyor ..gay mi biseksuel mi ? Şüphe bu mu :) ? Sonra baban geliyor alıyor senı ve kapanış ....birşey anlamadım ..anlayan anlatsın bacım ..

Konu sahibinin eşi ortak arkadaşlarının karısının olduğu ortamlar olunca saçına başına üstüne daha bakımlı oluyormuş.
Konu sahibi hafta sonu eşine şahane bir kahvaltı sofrası hazırlamış fakat eşi pislik çıkarmış sofra burunlarından gelmiş. konu sahibi ağlamış ve babasını arayıp kendisini almasını ve annesine götürmesini istemiş eşi benden izin aldin mi demiş. Konu sahibide anneme giderken senden izin mi alacağım demiş ve gitmiş.

Bence eşinizi takipte kalın ve gozlemleyin

Vay anasını sayın seyirciler konuyu takip edemedim. Bir joleden, astsubayın karısına kadar gitmiş :) baba evinde nokta konulmuş fakat konulmuş mu gerçekten ? Konu sahibi ,hemen evine gidip kocanı gözlemle ..

Eeee sonra peki? Döndün mü akşam , adam ne oldugunu anladımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…