- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Çocuğum var normalde yerde yiyor ben masada yemeği ve bıçak kullanmayı çok severim ama kendisi hiç sevmez
Neyi emredecek de olacak anlamadım ki,kafanız hala çok karışık.Çok merak ediyorum siz olsanız ah tamam kocacim tabikide sen ne istiyorsan o olur emreti dersiniz ve ikincisi de bu sizin kendi düşünceniz değil mı bu konu hakkındaki fikriniz niye başta böyle yazmayın sürekli bir aşağılama düşünce var acaba
Keşke onun yerine yanına oturup derdin ne bir sorunmu var babaşa günümüz var huzurlu geçirelim felan deseydin..Ben normalde gitmicektim anneme başta yaptı huysuzlugunu ben sonradan çıkardım anneme gidicem diye
Sorsam alacağım cevap belli ben hep bakıyorum kendime ne alaka falan fistan artı evlendikten sonra kesinlikle benim için hiç kafasına jöle dahi surmediBen direkt olarak sorarım hayırdır sen şu günlerde pek bakımlı oluyorsun nedir derdin diye. Senin için bu kadar süslenmiş mı şehzade ? Kahvaltı kısmına yorum yapamıyorum belli ki muayyen gününde eşin
Mecbur musunuz toplanmaya her zaman ? Eğer öyleyse sende olduğundan daha güzel ve bakımlı git bakalım nasıl duygu olduğunu anlasın? Sohbeti falan nasıl kadınla ?Sorsam alacağım cevap belli ben hep bakıyorum kendime ne alaka falan fistan artı evlendikten sonra kesinlikle benim için hiç kafasına jöle dahi surmedi
çocuğunuzla siz masada yiyin o yerde yesin.
ayrıca daha masada oturup yemek yemeyi beceremeyen adamı da kimseden kıskanmayın, jöle kavanozuna girip çıksa kurtarmaz.
Ben her zaman bakimliyim hem eşime hem disariya.Eşimin davranışları da normal gibi şaka yapıyor bazen isteMecbur musunuz toplanmaya her zaman ? Eğer öyleyse sende olduğundan daha güzel ve bakımlı git bakalım nasıl duygu olduğunu anlasın? Sohbeti falan nasıl kadınla ?
Daha fazla bakımlı ol sende abart birazBen her zaman bakimliyim hem eşime hem disariya.Eşimin davranışları da normal gibi şaka yapıyor bazen iste
çocuğunuzla siz masada yiyin o yerde yesin.
ayrıca daha masada oturup yemek yemeyi beceremeyen adamı da kimseden kıskanmayın, jöle kavanozuna girip çıksa kurtarmaz.
alemsiniz valla kızın zaten baktığını düşünmüyorum ama eşim bilir tuhaf gibime geldi
Bende onu diyorum zaten adam akıllı yorum yapin benim kafam karışık falan değil gayet normal konumu anlamissiniz ama anlamamis gibi yorum yorum yapmaniz canımı sıkıyor ikincisi gibi bir yorum yazsydiniz bişey demezdim lütfen yorumlatiniza dikkat edinNeyi emredecek de olacak anlamadım ki,kafanız hala çok karışık.
Aşağılama nerede onu lütfen gösterin.
Burada Papua Yeni Gine başkanının fikirlerini yazmıyoruz tabi ki kendi fikrimiz.
Gerçekten öyle yapsan bile dert yapmasan bı dertErkeklere yaranilmaz.
Sanirim tekrar anlamis oldunuz.
Çıkartmaz o zaman dışarı valla kıskanç biri zatenDaha fazla bakımlı ol sende abart biraz
Gayet de dikkatli yazdım.Bende onu diyorum zaten adam akıllı yorum yapin benim kafam karışık falan değil gayet normal konumu anlamissiniz ama anlamamis gibi yorum yorum yapmaniz canımı sıkıyor ikincisi gibi bir yorum yazsydiniz bişey demezdim lütfen yorumlatiniza dikkat edin
Öyle gerçekten çocuk gibi bakıyorum ona ama yaranilmiyor valla zaten bu konu hakkında birşey sormadımplatonikten öteye gidemez zaten...
bi de kıskanıyormuş gibi davranmayın da havalara girmesin zaten pek bir tripli,
siz takip edin telefon trafiğini falan.
bi de cidden çok şımartmışsınız, az biraz haddini bilsin.
Başka da bişey diyemiyorum artıkÇıkartmaz o zaman dışarı valla kıskanç biri zaten
Ben anneme gitmesem bile tek kalırım evde o arkadaşlarıyla kahveye gider hepBen her pazar annenize gitmenize takıldım
İzin gününde her hafta neden annenize gidiyorsunuz
Eşinizle bir paylaşımınız yok mu
Kahvaltıyı sizin istediğiniz yerde etse de gidecekmişsiniz zira her hafta gidiyormuşsunuz o ne yapıyor o sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?