- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Sen dikkat edeceksın diye eşin istediği şeyi yiyemeyecek miYa çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Ya çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Ya çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Canım benim esımde pek dıyet yapmamı ıstemez ama ben ona baksaydım kılo veremezdım Bı iki kez irademi bozmayınca gerisi geldi tatlım sen devam et diyeteYa çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Hergun kalorili yiyor canim pilav ister makarna ister kizartma ister pizza falan ..keske dese askim sebze yemegi yap yagsiz yiydlim 1 er tabak dese ilk gunlerimi atlatirim belki ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?