- Konu Sahibi smollgirl20
-
Canjm bu icecek sende fayda ediyormu ya tek istegim aksam karnim doysun ya bu icefigi yapicam cnm metobalizma mi hizlandiriiyorYahu bu mu dert? :)) çok tatlısınız. Eşiniz de napsin, adam oruc keyfiyle istemiş iste cani. Bak ben sana bir formül vereyim, ne yersen ye oyle ayarsız kilo almazsın. Ben Çok memnunum. Bir buçuk litrelik şişeye bir limonu kabuklarıyla doğra, içine bazen taze nane yaprakları, bazen 1 çubuk tarcın, bazen dilimlenmiş salatalık... bunlardan köy. Istersen sadece limon da olur. Gun içinde bu suyu tüket. Abartı yemedigin sürece asla kilo almazsın, vermek istiyorsan da cok ciddi diyetlere gerek yok, porsiyon küçült yeter. Bağırsakların düzenli ve sağlıklı bir şekilde temizlenecek insallah çok rahat edeceksin. Yemekten pişmanlık duyduğun yemeklerin arkasından 1 bardak suya yarim limon sıkarsan veya bikac damla sirke damlarından yine o yemeğin yağından ve vereceği fazla kilodan kurtulursun. smollgirl20#
Canim o gruplari cok duyiyorum ama ne gibi faydasi var mesela?merhaba canım benim eşimde öyle maalesef ben çareyi ona diyetteyim dememekte buldum hadi ye şunu dediğinde 1 parça ucundan alıyorum canım istemiyor diyorum asla diyetteyim demiyorum birde burda 4.takım cuma zayıflama yarışmasında yarışıyıroum grubumu çok seviyorum denemek istersen bekleriz grubumuza
Illa atraksiyon mu okumak istiyorsunuz?ben de eşiniz başınıza silah dayadı sandım.
Canim.nasil.motive oldun pekiBundan yaklasik 5_6 yil once bende boyu 160 kilosu artik nerdeyse 70 kiloya dayanan bir ergendim .lise 3 ye falan gidiyorum o zamanlar. Hani herkesin elinde tost,hamburger ,cips ,kola gezdigi zamanlar.
Birde ben liseyi yatili okulda okudum. Spor yapma sansimin hic olmamasinin yaninda okulda cikan yemeklerde de secme sansim olmuyordu ne yazikki cikan yemekler belliydi. Butuuuun arkadaslarim gerek aburcuburlari gerek yemekleri gomuyordu onlar da napsin:). Su anki erkek arkadasimla yeni sevgili olmustuk o fit bir delikanli bense yanindaki pogaca gibi hiseediyordun valla:) o dusunceyle kendi kendime gaz verdim 4_5 ayda 50 kiloya dustum:) azim her seydir. Birakin yiyen yesin. Kimse kasigi zorla agzibiza dayamiyor ki
Esim o inceligi gostermiyo malesefBen diyetin ilk haftasi yasak koyuyorum. O hafta eve diyeti bozan bir sey girmeyrcek, pismeyecek diye. O hafta diyete adapte olduktan sonrasi esime serbest, ben de istahimi biraz kontrol altina almis oluyorum.
Siz eger uzun suredir diyetteyseniz esinizin size ayak uydurmasini beklemeniz biraz fazla olur gibi geldi bana. Bir de kizartma bile neyse de kola yanidaha cok yolunuz var gibi
Canjm bu icecek sende fayda ediyormu ya tek istegim aksam karnim doysun ya bu icefigi yapicam cnm metobalizma mi hizlandiriiyor
Yani ramazndan once yada sonra diyet isi daha kolay sanki. Bide evde tek basina zor demkki sizn icin. Esinizle konusun beraber yapmaya baslayn istersenzYa çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Ya çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yineve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm
Ama açın halinden anlamak bu mu?ramazandan once 67 kiloydum hayatim boyunca ilk defa bu kadar kiloluydum.sahurda cok az yiyorum iftarda silip supuruyorum.sonrasinda pek bisey yemiyorum.simdiden 62 oldum bile bayrama kadar 59 olsaydim yeterdi bana.bence iradeli olun esiniz yesede siz yemeyin.ozellikle sekerli seyler direk kilo yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?