Eşim yüzünden kilo aliyorum

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
31
Ya çildircam resme verdigim kilolari geri aliyorum dur diyemiyorum kendime...bugun cok kararliydim diyet arti orucla 2 hafta boyunca bayrama kadar zayiflayacaktim 5 kilo fazlam var..iftara kafama gore diyetlik seyler ayarladim.bugun corba semizotu yogurtlayip salataula yicektim bukadar yani ..esim bi aradi askim aksama patatesle patlican kizart kola da alirim karsilikli yeriz dedi ..askim.sen ne diyosun bugun diyetteyim dedim bana yap ozaman dedi tamam dedim kararliydim kapadim.teli..ama malesefki en en en sevdigim sey kizartma oldugundan o kokuyu alinca butun motive erimeye basladi .kafamda deli sorular neyse bugude ye yarinda baslarsin klişesi bilmem kacinci defa girdi hayatima.bugu yine ve esimin dedigi oldu karsilikli kizartmayi gomduk hemde ekmekle kola da cabasi ....ya kizlar isin kotusu dyr diyemez oldum daha ince 73 kerde 59 a dustum tek basima esime ragmen...simdi ne bu iradesizlik anlamiyorum ...yarin hicbirsey olmamis gib devam edicem insalah baska menulerle aramaz verdigim kilonun yarisindan fazlasini geri almisim cok uzgunum ya cokkkm

Benim derdimi yazmışsınız sanki:)
Ramazan da kilo vermek biraz zor
Bende Ramazan’dan sonra spora başlamayı planlıyorum.

Bende bayrama kadar beş kilo vermek istiyorum Allahtan eşim diyet yemeklerini yer sadece sıcacık mis kokulu pide alıyor birde tatlı alıyor ama tatlıya kızdım artık almıyor pide den de artık bir iki ısırık alıyorum napım.
Bu arada 94 den 74 e kadar indim bir yıldır diyetteyim yaklaşık

eşinize suç atmayın, tutabilirdiniz kendinizi siz koyvermişsiniz.
ben de bir süredir dikkat ediyorum yediklerime
dün misafirlikteydim, yememem gerekenleri yemedim.
eşimin yedikleri beni enterese etmiyor, onun göbeğini gördükçe daha da hırslanıyorum yesin yesin dursun ben fit kalayım

Bana sorarsanız, biraz daha iradeli olmanız lazım. Etrafınızda herkes bir şeyler yiyecek, bu normal. Eşinize gelinca canı kızartma istiyorsa kendi yapsın.
Yani yiyecek tabi ama hic diyetime saygi diymuyor sebze yemegi yerim tamam dene cocuk gibi tutturur kalorili seyler yaptirir isten beri..

Kesinlikle yani benim elimde ama cebre faktoru de onemli diyet de

Eşiniz kalorili yemek istediğinde dışarıda yesin ya da dışarıdan söylesin.
Hergun kalorili yiyor canim pilav ister makarna ister kizartma ister pizza falan ..keske dese askim sebze yemegi yap yagsiz yiydlim 1 er tabak dese ilk gunlerimi atlatirim belki ama yok

Ohh ekmekle de ne güzel gitmiştir bosverrr kizzzzz. Ne acelen var verir durursun allah can sağlığı versin..

Eşinize,dostunuza,arkadaşınıza rağmen diyet yapamıyorsanız sizde kilo verme iradesi tam anlamıyla oturmamış demektir.
Gerçekten kararlı,olup isteseniz yanınızda yenilen içilen şeylerin hiç önemi olmaz.1 yılda zaman zaman ara vererek 26 kilo verdim ve evimde her akşam pilav makarna pişti. Oğluma eşime pastalar börekler de yaptım ama ben yemedim.
Vermeniz gereken kilo azmış,küçük kısıtlamalarla,porsiyonları küçülterek hareketinizi arttırarak rahat kilo verirsiniz de önce gerçekten isteyin ve karar verin.

Lutfen bana bir cumle kurum o guzep pogacalarinizi nasil yemediniz ya?

Oğlumun enerjisine yetmenin ,sağlıklı fit bir görüntüde olmanın ve istediğim kıyafete sığıyor olmanın tadını hiçbir poğaça,börek,tatlı vs’nin vermediğini farkettim.
Yediklerimin tadı bir iki dakika sonra damağımdan gidecek biliyorum ama yukarıda saydıklarımın tadı paha biçilemez bence.
Porsiyonlarını,küçült,az az ye,bol yoğurt ve yeşillik ekle biraz da hareketini arttır kolaylıkla verirsin.Vermen gereken kilo azmış madem eşinle zorlanıyorsun tadımlık ye.Bir lokma da yesen aynı,bir tencere de yesen aynı tat unutma.
Bir de çok aynı değil ama, oruç tutarken birilerinin yediğini içtiğini görmene rağmen orucu bozmuyorsun değil mi?
İradeli olmak önemli demek istediğim bu.

Senin elinde önce buna inan evde hergun makarna pilav poğaça kurabiye abur cubur dolu 78.5 kendi isteğimle 53 düştüm 48 beden giyen ben 36 34 beden giyorum şuan alışverişe çıkmayın hayatta sevmeyen ben şimdi alışveriş yapmak için fırsat kolluyorum yani çevremde her zaman yenilecek böyle şeyler önemli olan hayır demeyi bilmek

Eşininiza bahne bulmayın siz yeterince iradeli olmuş olsanız yemezdiniz sadece üzücü olan siz oakadar kilo vermek icin cabalarken size yardımcı oluca yerde size yardımcı olmamazı ama yılmak yok kilo vermeye devam

Kilo vermek ve kiloyu korumak icin illa otla beslenmek gerekmiyor ki. Hayat boyu uygulayamayacaginiz veya uygulamakta zorlanacaginiz diyetle verdiginiz kiloyu tabiki geri alirsiniz. 5 kilo verdikten sonra hayatinizdan kizartmayi cikartcakmisiniz? Hayirsa kilo verdim diyip eski duzene donunce o kilolar yine gelir bi birgun. Hooop tekrar diyete.

Kendimden ornek verirdim ama ben zaten kilo almasi zor bir insanim ve sporda yapiyorum ama esimden ornek vereyim o cabuk kilo alir. Vucudu kiloya meyilli ama dengede tutuyor. Suan spor yapmiyor ve diyet filan da yapmiyor gayette evde yagli, kizartmali hamur isi piser ve pizza da yer. Ama sofradan tam doyarak kalkmaz, herseyden yer ama porsiyonlari kucuktur.
Eger bir ogun cok abartili yediyse diger ogun hicbisey yemez.

Zor bisey degil ama insanlara yedikleri hep normal veya az geliyor. Ama cok yiyorlar.

Zaten evlenince kilo almanızın %90 eşlerimiz onların metabolizma hızlı yiyor yiyor ama kilo almıyorlar olan bize oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…