• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim yüzünden içim hiç rahat değil!!!

canım bence sen su anda bebğini düşün..yapıyorsa da Allahından bulsun inşallah..ama şu anda o değil sen ve bebeğin önemlisin bence..Allah korusun sen bunları düşünerek bebeğinede zarar verebilirsin canım..Allah yardımcın olsun

Simdi hem dukkanda hemde evde internetmi var?
Varsa msni actirin, kamera baglatin ve 24 saat acik dursun esinizi gozden ayirmayin. Olmazmiki:44:

netten kizlarla tanisip konusan erkekler kolay kolay bu tchat ortamindan vazgecmez ve hatta realde gorusurler hem bagimlilik yapiyormus bu tchat allah korkusu olan ve nefsine sahip bir insan bunlari yapmaz zaten

bunlari dusunup uzulmek sana zarar verir..yapmaya niyeti olan inan gozunun onunde yapar ruhun duymaz.esin ilk yakalandiginda pisman olmasa pc kirmazdi.eger aklinda suphe varsa ona
'eger bir yanlis yaparsa eninde sonunda mutlaka bunun ortaya cikacagini ve ou asla affetmeyecegini soyle'

ah canim benim cok üzüldüm bide hamilesin yasadigin su strese bak bebegine yazik yaa.
ne yazikki ben bos yere kuruntu yapiyorsun diyemicem:50:
kadinlar hisseder.
insallah esin ayni hatayi tekrar yapmiyordur yapiyorsada allahim karsina cikarsin insallah.
sabret bekle cok zor ama bekle.

amin,inşallah gözüme gösterir her gün kavga ediyorum bu internet yüzünden,az önce gene ağladım sinirlerim yıpranıyor

canım bence sen su anda bebğini düşün..yapıyorsa da Allahından bulsun inşallah..ama şu anda o değil sen ve bebeğin önemlisin bence..Allah korusun sen bunları düşünerek bebeğinede zarar verebilirsin canım..Allah yardımcın olsun

tşk ederim ,evet haklısın bebeğim üzülüyor,ama kendimi ona veremiyorum,elimde değil :( bazen herşeyden kurtulmak istiyorum

netten kizlarla tanisip konusan erkekler kolay kolay bu tchat ortamindan vazgecmez ve hatta realde gorusurler hem bagimlilik yapiyormus bu tchat allah korkusu olan ve nefsine sahip bir insan bunlari yapmaz zaten

evet birkere bulaşan kurtulamıyor malesef,ben yuvam bozulsun istemiyorum her türlü sıkıntıya katlandım,elimde olanları zor kazandım kaybetmek istemiyorum,ortam cok bozuk arkadaslarından da etkılenıyor

bunlari dusunup uzulmek sana zarar verir..yapmaya niyeti olan inan gozunun onunde yapar ruhun duymaz.esin ilk yakalandiginda pisman olmasa pc kirmazdi.eger aklinda suphe varsa ona
'eger bir yanlis yaparsa eninde sonunda mutlaka bunun ortaya cikacagini ve ou asla affetmeyecegini soyle'

evet söylüyorum,her fırsatta oda bu durumdan sıkıldı,ama elımde değil sürekli soruyorum bıktı,birkere yaptığı için gene yapmasından korkuyorum ,haklısn elbet birgün yakalanacak er yada gec,ama gec olursa şimdiye kadar enayi yerine konmak istemiyorum

lütfen arkadaşlar ne yapmalıyım ,eşim uyurken onu izliyorum ben uyuyamıyorum acaba beni aldatıyor mu kafamda hep bu düşünce kendimi bebeğime veremez oldum bırkac haftadır

üzülerek söylüyorum aldatıyor canım aynısını kuzenim yaşadı boşandılar :(( 2ci cocuğa hamile kalmanada üzüldüm bu türk erkekler iflah olmaz gecmiş olsun yaradan yar ve yardımcın olsun

üzülerek söylüyorum aldatıyor canım aynısını kuzenim yaşadı boşandılar :(( 2ci cocuğa hamile kalmanada üzüldüm bu türk erkekler iflah olmaz gecmiş olsun yaradan yar ve yardımcın olsun

hamileyim 7bucuk aylık baska bebeğim yok,eğer bende yakalarsam tüm inancımı kaybedeceğim verdiğim şansı kaybedecek büyük konuşmak istemem ama ayrılırım bu kez

of ne zor şey kafamdan atamıyorum düşünmeden yapamıyorum gecen sene ki olayı bile yeni yeni unutmaya başlamışken bır yenısıne nasıl katlanıcam bilmiyorum benımde aklıma geldıkce esimden nefret etmıyor değilim,son carem bebeğim kaldı,peki bebek doğduğunda eşin değişti mi?

kızlarla şuan alakası yok kendi ailesi ve işiyle uğraşıyo ama ben yınede güvenemiyorum.eğer şimdiki aklım olsa asla üzülmez bütün vakitlerimi bebişlerime ayırırdım şimdi öyle yapıyorum hamilelik çok zor oluo zaten vücudun değişiyo bide eşin böyle yapınca insanın kendine güveni kalmıo o anki psikolojiyle ben öyle olmuştum şimdi çok şükür iyiyim.bide burda çok yararlı bilgiler var onlardanda yararlan bana çok iyi geldi.kendine dikkat et canım bugünler geri gelmez en az zararla atlatmaya çalış öncelikle kendine ve bebeğine çok değer ver....

kızlarla şuan alakası yok kendi ailesi ve işiyle uğraşıyo ama ben yınede güvenemiyorum.eğer şimdiki aklım olsa asla üzülmez bütün vakitlerimi bebişlerime ayırırdım şimdi öyle yapıyorum hamilelik çok zor oluo zaten vücudun değişiyo bide eşin böyle yapınca insanın kendine güveni kalmıo o anki psikolojiyle ben öyle olmuştum şimdi çok şükür iyiyim.bide burda çok yararlı bilgiler var onlardanda yararlan bana çok iyi geldi.kendine dikkat et canım bugünler geri gelmez en az zararla atlatmaya çalış öncelikle kendine ve bebeğine çok değer ver....

evet haklısın kendıme olan guvenimi tamamen kaybetmıs durumdayım,suan dısarı cıkıp hava almak istiyorum ona bile dermanım kalmadı,mutsuzluk diz boyu:( bugunler gecsın bebegımı kucagıma alayım inş.

Ne çok hayranım ... Evliliğinde aldatıldıktan( bence sızın yerınıze baska bır kadınla sohbet etmeyı tercıh etmesı bıle aldatma sayılabilir.) birkaç ay sonra hamile kalıp o adamdan iyi bir baba olabiliceği kararını alabilen kadınlara...Heralde ayrılamayınca madem ayrılmadık evliliğimizi birde çocukla taçlandıralım ondan iyi bir baba olmasa bile benden iyi bir anne olur hissi vuku buluyor ..

sıkma canını hamile hamile..
sen bir kere söylemişsin, dedektif tutacak değilsin ya. o da yapmıyordur artık.
başka kadınlarla ilişki yaşamak isteseydi, o zaman boşanırdı. hem bebek de yapmazdı.
sen bence hamilesin diye kuruntu yapıyorsun..

alakası yok, niye boşansınki çocuk doğuracak yemek yapacak temizlik yapacak evde bekleyecek kadın var gönül eğlendirmek içinde başkasını bulur, kuruntu falan değil

arkadaşlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacım var çok bunalıyorum,ben eşimle severek evlendim ona çok güveniyordum,o kadar dürüsttü ki ;bi kadınla aynı yatakta görsem inanmazdım eşime tuzak kurmuşlar derdim gene toz konduramazdım,taaa ki gecen sene 23.11.2010 a kadar,neredeyse 1 sene olacak,eşim dükkanına net bağlatmış benden gizli neyse ben bunu öğrendim esnaf adam gerektiği için diye birşey demedim,sonra bu benden gizli face msn vs. adresleri almış,ben böyle evde heyecanla eşimin eve dönmesini beklerken onun için hazırlanıp süslenirken o sabaha karşı eve anca gelebiliyordu hep borcum cok bunalımdayım işlerim yoğun dükkan kalabalık vs. gibi bahaneler buluyordu,bende birgün Allah a yalvardım ağladım aldatıyorsa gözüme göster diye ,yemin ederim o gün gece öğrendim cünkü ben eşime hiç yanlış yapmadım,neyse ben o gün gece dışarı çıkardı çok bunaldım nolur beni az dışarı çıkar dedim,yürüyüş yaptık sonra dükkanına gittik pc ye oturdum geçmişine bakınca pc nin başka kadınlarla sohbet msj vs. birde (eşim 35 yasında ben 24) 2cocuklu 46 yaşında bir kadınla sabahlara kadar telde sohbet dökümanını çıkardım öğrendim,ben evde onu beklerken hadi çay demledim yemek hazırladım, hazırlandım senin için süprizlerim var derken o bana msj atıp dükkan çok kalabalık işim var diye meğer o kadınla sohbet ediyormuş telde :( kadınlık gururum o kadar kırıldı ki,benden özürler diledi birdaha olmuyacak dedi,bilgisayarını kırdı attı dükkandan gözümün önünde...

neyse gecen sene bunları yaşadım şimdide yaklaşık 1 hafta önce elemanı dükkana laptop getiriyormuş sözde onun değilmiş laptop,vınnla bağlanıyorlar,sabah teli çaldı bir bayan hesabıma 100 tl yatırın filan diye ses gelıyordu neydi diye sordum işiyle ilgili bi siteye üye olmuş,para ödemesi gerekiyormuş aktif olması için,neyse uzatmıcam ,o laptop dükkandan gidicek dedim tamam dedi,ama bilmiyorum belkide bilgisayar dükkanda ve şuan eşim nette ,içim hiç rahat değil 7bucuk aylık hamıleyım bırdaha birileriyle görüşür konusursa kaldıramam,canım cok yanıyor,dükkanı evime yakın şu saatte gidip bakamam aniden baskın yapsam belkide yakalıcam,gene bu işlere bulaşır diye korkuyorum mutsuzum nolur yardım edin

dost acı söyler güzelim adamın gözü dışarda, avunmak istiyosan avutucu laflarda söylenir ama sen içten içe gerçeği biliyosun...hayır adam senden 11 yaş büyük o düşünsün bu gencecik kız beni aldatırmı diye, bu adamlar harbi mal yaa bak cin geldi gene tepeme

Back
X