• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime sinirliyim ama hakli miyim emin degilim

Simdi 14 subat yani sali gunu hayatimin en guzel en eglendigim mutlu oldugum gunu oldu evliligimizin 10.yili hemde 14 subat diye baya jestler surprizler gezi filan organize etmis cocuklari anneme biraktik sabahtan aksama gezdik iyiydi hostu defalarca tesekkur ettim
Sonrasinda haftasonu iki gun icinde plani olcagini bankadan arkadaslariyla takilacagini anlatti( bankaci kendisi) dediki cumartesi abim ev tasiyacak tum gun ona yardim ederim pazar gunude bankadakilerle organizasyon yaptik dedi tabi bende o guzel 14 subatin hatrina iyi bakalim dedim
Bu arada kucuk kizim bu ara cok hassas aksama kadar baba diye aglar hic bir sekilde zapt edemeyiz ve esimin gelme saati binanin onunde bekleriz o kadar zorlaniyorum cocuk hep camda baba bekler sorar..
14 subat izinliydi cok guzel tamamladik cokta yorulduk ertesi gun bu ise gitti aksam cikmasina yakin yine kizim baba bekliyo derken msj atti bankadaki tayfasiyla sinemaya gitceklermis gecikicem siz yemek yeyin diye
Simdi e be adam sen hafta sonu iki gun birden yoksun demi
E bir gun oncede birlikte zaten gezdik
Simdi bi gun beni cikardin gezdirdin diye 5 gun de kendin gezip acisinimi cikarcan e belli cocuk aksami zor ediyor seni kapilarda bekliyoruz
Bakin tabiki gezerde..
birlikte geziyosak arkadaslariylada gezer ama ne zaman ayda bi disari biz ciksak ertesine onlarla da acigi telafi etcek
Sen hafta sonu zaten yoksun ben cocuklarla kalicam evde bide hafta ici sinema nedir
Diyoki tayfadan biri illa gidek demis e hayirda birlikte kayaga gidiyosun piknige gidiyosun hamama gidiyosun mangala baliga vs..gidiyosun anladik
daaa sinema nedir ya o filme birlikte de gidebilirdik sonuc olarak benle bi guzel gun gecirdi o bana 1 ay 2 ay yeter ama hayat ona devam ettigi icin o paso takilsin bende kapilarda baba bekleyen kizimi avutuyum derslerinde zorlanan obur buyuk kizimin sorunlariyla ilgileniyim bu hic adil degil ama ve ben cok sinirliyim
Kaç senedir iş hayatındayım
Hiç iç arkadaslarımla sinemaya gitmedim
Sinema biraz değişik geldi bana
Bir de evli barklı adamin hsonu yatılı olarak dısarıda plan yapması normal gelmedi
Gereksiz

Simdi 14 subat yani sali gunu hayatimin en guzel en eglendigim mutlu oldugum gunu oldu evliligimizin 10.yili hemde 14 subat diye baya jestler surprizler gezi filan organize etmis cocuklari anneme biraktik sabahtan aksama gezdik iyiydi hostu defalarca tesekkur ettim
Sonrasinda haftasonu iki gun icinde plani olcagini bankadan arkadaslariyla takilacagini anlatti( bankaci kendisi) dediki cumartesi abim ev tasiyacak tum gun ona yardim ederim pazar gunude bankadakilerle organizasyon yaptik dedi tabi bende o guzel 14 subatin hatrina iyi bakalim dedim
Bu arada kucuk kizim bu ara cok hassas aksama kadar baba diye aglar hic bir sekilde zapt edemeyiz ve esimin gelme saati binanin onunde bekleriz o kadar zorlaniyorum cocuk hep camda baba bekler sorar..
14 subat izinliydi cok guzel tamamladik cokta yorulduk ertesi gun bu ise gitti aksam cikmasina yakin yine kizim baba bekliyo derken msj atti bankadaki tayfasiyla sinemaya gitceklermis gecikicem siz yemek yeyin diye
Simdi bi gun beni cikardin gezdirdin diye 5 gun de kendin gezip acisinimi cikarcan e belli cocuk aksami zor ediyor seni kapilarda bekliyoruz
Bakin tabiki gezerde..
birlikte geziyosak arkadaslariylada gezer ama ne zaman ayda bi disari biz ciksak ertesine onlarla da acigi telafi etcek
Sen hafta sonu zaten yoksun ben cocuklarla kalicam evde bide hafta ici sinema nedir
Diyoki tayfadan biri illa gidek demis e hayirda birlikte kayaga gidiyosun piknige gidiyosun hamama gidiyosun mangala baliga vs..gidiyosun anladik
daaa sinema nedir ya o filme birlikte de gidebilirdik sonuc olarak benle bi guzel gun gecirdi o bana 1 ay 2 ay yeter ama hayat ona devam ettigi icin o paso takilsin bende kapilarda baba bekleyen kizimi avutuyum derslerinde zorlanan obur buyuk kizimin sorunlariyla ilgileniyim bu hic adil degil ama ve ben cok sinirliyim

Size sus payı vermiş eşiniz bence. Var etrafımda tanıdığım böyle kişiler maalesef. Eşlerini Birgün dışarı çıkarıp bu sana 2 ay yeter diye arkadaslariyla gezip tozan ve bununla da arkadaşlarına hava atan tipler. Eminim arkadaşlarının yaninda sizi 14 Şubat'ta gezdirdigi için onun gezmesine karışmayacaginizi falan söylüyordur hepsi aynı bunların.

Kaç senedir iş hayatındayım
Hiç iç arkadaslarımla sinemaya gitmedim
Sinema biraz değişik geldi bana
Bir de evli barklı adamin hsonu yatılı olarak dısarıda plan yapması normal gelmedi
Gereksiz
Yatili olarak plan yokki cumartesi abisinin evini tasimasina yardim edicek pazar gunude bankadakilerle aktivite varmis
Sinemaya daha ince hic gitmemislerde 4 kisilik bi gurup bunlar 3 u evli 1 tanesi 20 yasinda bekar..o demis recep ivedik e gitcek tek gitmeyim is cikisi gidelim birlikte demis herkes tamam deyince esimde olur demis mis te miş

Bakin tabiki gezerde..
Haklısınız. Ağzınıza bir kaşık bal çalmış işine bakmış. Çocuklar olmasa siz de kendi keyfinize bakabilirsiniz ama varlar ve ortak sorumluluk gerektiriyor.

Yatili olarak plan yokki cumartesi abisinin evini tasimasina yardim edicek pazar gunude bankadakilerle aktivite varmis
Sinemaya daha ince hic gitmemislerde 4 kisilik bi gurup bunlar 3 u evli 1 tanesi 20 yasinda bekar..o demis recep ivedik e gitcek tek gitmeyim is cikisi gidelim birlikte demis herkes tamam deyince esimde olur demis mis te miş
Pardon ben yatılı sandım
Özür

Memlekete gidince benim eşim de aynen bu hale geliyor , önce sus payı olarak bir iki saat vakit geçiriyoruz sonra o gece yarıları dönüyor eve. Memlekete gitmekten nefret ettim artık :KK12:

Sizin bir de çocuk varmış baba yolu gözleyen , tabiki haklısınız

Süreklilik arz etmiyor bu durum anladığım, c.tesi zaten abisine yardım edecekmiş, o sayılmaz. Pazar tüm gün mü aktivitesi?
Bir yandan haklısınız da, benim oğlum da çok özler babasını, eşiniz bu hafta kızı ile çok az zaman geçirmiş olacak. Yine de çok tepki gösterilecek bir durum değil, düşünememiştir muhtemelen. Keşke siz bugünkü planı söylediğinde istemediğinizi, birinden birini iptal rtmesini söyleseydiniz

Aslında haklısınız. Ama sürekli üst üste yapmıyorsa alttan alabilirsiniz. Sürekli bu şekildeyse yanlış tabi. Bazen banada oluyor arkadaşlarla kahvaltı ayarlıyoz ertesi güne zorunlu bi işim çıkıyor. Öbür gün yine kıramayacağım bi arkadaş çağırıyor. Tabi eşimin hemen gözüne batıyor bu durum. Ama yılda bir iki kez bu şekilde üst üste geliyor. Nadir oluyorsa sorun etmeyin derim

Memlekete gidince benim eşim de aynen bu hale geliyor , önce sus payı olarak bir iki saat vakit geçiriyoruz sonra o gece yarıları dönüyor eve. Memlekete gitmekten nefret ettim artık :KK12:

Sizin bir de çocuk varmış baba yolu gözleyen , tabiki haklısınız
Benim babam aynısını yapardı. Bir de bir ara babaannemler şehir dışında arabasız asla evden çıkılmayacak bir yere taşındı. Orada bizi bırakıp çekip giderdi amcaoğullarıyla gezmeye. Hepimiz nefret ettik memlekete gitmekten. Kupkuru evde başka akraba da yok. Öyle kavga edip duruyorduk kendi aramızda.

Aslında haklisiniz ama büyük bir kavga çıkarmaya gerek yok ama bu sürekli böyle olursa bu arkadaşlarla takılma işini abartirsa sana haksızlık olur.

Bakin tabiki gezerde..
Benim eşim gibi... Bizimle dusarı cıkmak vakıt gecırmeyi görev icabı yapıyorlar sanırım. Sonrasında da vıcdanları rahat, kendılerını odullendırıyorlar. Benim eşimle ortak noktamız nerdeyse hıc yok . Bunun etkısı buyuk

Haklisiniz ,esiniz ,henuzx koca ve basba oldugunun farkinda degil ,
Hafta ici 1 aksam ancak kendi tayfasi ile takilsin ,onun haricini size ve cocuklarimna ayirsin ,
Ayrica bende eski banka kokenliyim ,10 sene calistim ne erkerklerde ne kadinlarda evli boylke beraber gezen bir grup goremedim ,
Emin misiniz siz aldatilmadiginiza
Yuhhh bu nasıl bir yorumdur.

Benim eşim gibi... Bizimle dusarı cıkmak vakıt gecırmeyi görev icabı yapıyorlar sanırım. Sonrasında da vıcdanları rahat, kendılerını odullendırıyorlar. Benim eşimle ortak noktamız nerdeyse hıc yok . Bunun etkısı buyuk
Lanet ettim kotu patlicam suan yine yok arabasina teyip alicakmus bugunde gecikcek intikamim aci olucak kendi kasindi

Benim babam aynısını yapardı. Bir de bir ara babaannemler şehir dışında arabasız asla evden çıkılmayacak bir yere taşındı. Orada bizi bırakıp çekip giderdi amcaoğullarıyla gezmeye. Hepimiz nefret ettik memlekete gitmekten. Kupkuru evde başka akraba da yok. Öyle kavga edip duruyorduk kendi aramızda.

Ben kendi ailemin yanına geçiyorum o sırada (hemşeriyiz eşimle Allahtan) ama memleket yakın ve yaşadığımız yere kıyasla çok çok daha büyük bir yer. 40 dakika uzaktayız. Hafta sonu hadi evde sıkılmayalım gidelim memlekete diye çıkıyoruz işte 1-2 saat benle sonra gece yarısına kadar arkadaşlarıyla. Gelince de küt yatıyor zaten. Yazın kaynımın da yanında patladım. Hiç huyum değildir başkasına kırgınlığımı belli etmek ama kaynım bile dinleyince haklısın dedi. Gerçi sonra eltim bakma sana hak verdiğine normalde gece yarısı gelir kendisi eve diyince hönk oldum ama :D sonuçta uygulamasa da teorikte bana hak verdi :D

Cooooook haklisiniz.. Agzimiza bir parmak bal caliyorlar, sonra da e bak gittik takildik iste birak ben gezeyim tozayim ark.larimla diyolar..
esim de gecen c.tesi yi bize ayiracak guya sabahtan gezdirdi bizi sonra eve dogru yola ciktik.. eve gideriz soyle yapaariz bunu ederiz diyen kendisi kapiya geldik eve girecez e ben bir iki saate gelirim neymis ark.larini kiramamis mesaj atmislarmis.. bizi de gezdirdi ya aklinca kendine plan kurmus..
ben de deli oluyorum kafasinda kuruyor planini yapiyor bizi de o planun icine azicik sikistiruveriyor..
yani git gez toz bisey diyen yok da, biseyleri yaparken de bu kadar belli etme bari.
artik guzel bisey yapinca arkasindan ne gelecek diye dusunuyorum...
sinirlenmekte cok haklisiniz..

Back
X