- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Terbiyemi bozmak istemiyorum cidden ama zorluyorsunuz.O ucunun zor oldugunu bilmemek icin aptal olmak lazim. Siz bilmiyormuydunuz bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyemi bozmak istemiyorum cidden ama zorluyorsunuz.O ucunun zor oldugunu bilmemek icin aptal olmak lazim. Siz bilmiyormuydunuz bunu
Hepsini okudun demek ki, arasından sadece üçünün zor olduğuna karar verebildiğine göre...
O ucunun zor oldugunu bilmemek icin aptal olmak lazim. Siz bilmiyormuydunuz bunu
Belli ki dengeniz veya psikolojiniz bozuk. Bi insanin ustune bu kadar gidebildiginize gore. Allah islah etsin.Hahahaha diğerlerinin kolay olduğunu düşünmek içinde aptal olmak lazım
Üniversite mezunu 3 üniversite bitirmiş
Çoğu kişiye göre değişiyor bu.Mesela öğretmenlik ideal onlara göre çünkü haftanın 2 günü,sömestr tatilinde yaz tatilinde eviyle ilgilenebilir erkeğe yardım edecek pek bişey kalmaz,hem de çocukla ilgilenebilir rahatlıkla.Bizim gemimizde öbür gemilerde çoğunlukla subay ve ast. Eşleri çalışmıyor üniversite mezunu olanda var olmayan da.Benim eşim de istemedi çalışmamı ama ben o kadınlar gibi boyun egemezdim.Ben muhasebeciydim evlenirken Sabah 9 akşam 5 gelmeme rağmen istemiyordu.Heleki hemşire olsaydın kafayı yerdim sen eve gelirdin ben nöbete giderdim,sen nöbete giderdin ben eve gelirdim seni göremezdim diyor hala daha.Sonra kabullendi tam aksine bende hırslandım mali müşavirlik için çabaladım Sadece 2 kişi varız asker eşi olarak bu meslekten.İnadına hırs yapılmalı bence.Çünkü bir uğraşı olmayan bayanların çoğu kıyafet,saç,gezme derdinden başka bir derdi olmuyor ve eşleriyle konuşacak ortak muhabbet bulamıyorlar.Böyleleri de var
Malesef öyle.Erkekleri de anlamak zor.Çalışsın iyi mesleği olsun ister elinden parasını almak için ya da kendine daha fazla harcama yapabilmek için,kimi erkek çalışmasın ister söz sahibi olmasın kadın diye.Ama konu sahibi gibi birçok kadın var.Yerinde olsam hırslanırdım kendim için mücadele ederdim ki,eşinin ne yapacağı belli degil gibi çünkü.Özellikle meslek sahibi olmasını isteyen kocada da art niyet olabiliyor işte,sırf gösteriş için..Hirs yapsin okusun kendini gelistirsin zaten pisirik pisirik oturmasin evde
Benim demek istedigim ne yazik ki bu zamanda iliskiler cikar icin oldu kari koca arasinda sevgi samimiyet pek kalmadi sirf esinin mesleginin forsundan dolayi ya da parasindan dolayi evlenenlere cok rastladik
Ve bi erkek bence esinin kendini gelistirmesine destek olmali da
Ama bu arkadasin durumu boyle degil
Eşin ne iş yapiyor canmm..
Malesef öyle.Erkekleri de anlamak zor.Çalışsın iyi mesleği olsun ister elinden parasını almak için ya da kendine daha fazla harcama yapabilmek için,kimi erkek çalışmasın ister söz sahibi olmasın kadın diye.Ama konu sahibi gibi birçok kadın var.Yerinde olsam hırslanırdım kendim için mücadele ederdim ki,eşinin ne yapacağı belli degil gibi çünkü.Özellikle meslek sahibi olmasını isteyen kocada da art niyet olabiliyor işte,sırf gösteriş için..
Açık lise her dersten en az 9 doğru yapman gerekiyor galiba. Oturun çalışınİyi geceler herkese.
Benim bitmeyen bir sürü sorunum var önceki konularımı bilirsiniz belki
Şimdiki konum ise eşim ve ders takıntısı bn liseyi okumadım .
7 sene sonra evlendim ve eşim astsby
Bn ise orta okul mezunu biriyim evlendikten sonra acıkliseys yzıldım okuyorum iki senedir .
Ve beceremiyorum aınavlarım iyi gecmiyo ve kıl payı kaçırıyorum kredileri
Ve yine bir sunav oldum 8dersten 4 ünü geçmişim 4ünüde bir soruyla kaybetmişim !( ki 4sene aradan sonra başladım ve kendi kendime çalışıyorum ) anca o kadar oluyo
Eşimde işimde yükselmek için 3 aydır bir sınava çalışıyodu ve bugun sınava girdi izmire gitti izmirden gelirken msj attım napıyosun yolculuk nasıl diye .iyi dedi sonuçların ne zamn açıklanıyo dedim ve dur atıyım dedi baktım bnm sınav sonuçlarım dedimki seninkini sordum .
Hay sormaz olaydım. Başladı artık arkaya arkaya 100 msj attı yok çalışmıyosun yok yalan söylüyosun bilmem ne bnde hiç cvp yazmadım onun ailesi tyzesi dayısıgil fln hep beraber anneannesigildeyiz buarada ister istemez kırıldım moralım bozuldu kimseye bişey belli etmemek için telefonu çantama koyup ilgilenmedim .neyse sonra geldi hep beraber eve geldik asansörde tekrar hoşgeldin dedim öpeyim mi dedim hayır dedi
Msjlarda benle konuşma fln demişti bn yine alltttan almaya çalıştım . Sonra bnle hiç konuşmadı
Yarın saat sonra geldi ve dediki ya bni seç yada dedi bnde yada ne dedim ders çalılcaksın dd yoksa kararını ver dedi bnde eğer okul için berarbersek hiç durmayalım yarın boşanalım dedim ve yboşanmak bile kolay yegerki sen ders çalışma dedi daha neler artık bNa iyi davranmak içinden gelmiyomuş konuşmak istemiyomuş sadece sınavdan kötü aldıgım için bütün bunlar çok rahatmısım hiç zora gelemiyomuşum vs vs . Bnde hiç bilwy demedim o ara annem aradı ve çıkarken odadan arkamdan çakmak fırlattı Bn napıcam ne yapıyı yalvarırım bana yardım edin o kadar yoruldum ki artık bu dırumdan bu arada bn. Orta okul mezunu oldugumu biliyodu görücü usulu evlendik . Ve bn hwr geldiklerinde dedim okumadıgımı bn kabul ediyorum dedi ev hanımı istiyorum dedi ama evlenince tam tersi oldu . Yalvarıyorum bana yardım rdin neolur uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin .
KESİNLİKLE OKUDUYSANIZ OKUMUŞ BİRİYLE OKUMADIYSANIZ OKUMAMIŞ BİRİYLE EVLENİN OKADAR PİŞAMIN Kİ ANLATAMAM