• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve bitmeyen sorunlar !!

İyi geceler herkese.
Benim bitmeyen bir sürü sorunum var önceki konularımı bilirsiniz belki
Şimdiki konum ise eşim ve ders takıntısı bn liseyi okumadım .
7 sene sonra evlendim ve eşim astsby
Bn ise orta okul mezunu biriyim evlendikten sonra acıkliseys yzıldım okuyorum iki senedir .
Ve beceremiyorum aınavlarım iyi gecmiyo ve kıl payı kaçırıyorum kredileri
Ve yine bir sunav oldum 8dersten 4 ünü geçmişim 4ünüde bir soruyla kaybetmişim !( ki 4sene aradan sonra başladım ve kendi kendime çalışıyorum ) anca o kadar oluyo

Eşimde işimde yükselmek için 3 aydır bir sınava çalışıyodu ve bugun sınava girdi izmire gitti izmirden gelirken msj attım napıyosun yolculuk nasıl diye .iyi dedi sonuçların ne zamn açıklanıyo dedim ve dur atıyım dedi baktım bnm sınav sonuçlarım dedimki seninkini sordum .

Hay sormaz olaydım. Başladı artık arkaya arkaya 100 msj attı yok çalışmıyosun yok yalan söylüyosun bilmem ne bnde hiç cvp yazmadım onun ailesi tyzesi dayısıgil fln hep beraber anneannesigildeyiz buarada ister istemez kırıldım moralım bozuldu kimseye bişey belli etmemek için telefonu çantama koyup ilgilenmedim .neyse sonra geldi hep beraber eve geldik asansörde tekrar hoşgeldin dedim öpeyim mi dedim hayır dedi :KK43:
Msjlarda benle konuşma fln demişti bn yine alltttan almaya çalıştım . Sonra bnle hiç konuşmadı
Yarın saat sonra geldi ve dediki ya bni seç yada dedi bnde yada ne dedim ders çalılcaksın dd yoksa kararını ver dedi bnde eğer okul için berarbersek hiç durmayalım yarın boşanalım dedim ve yboşanmak bile kolay yegerki sen ders çalışma dedi daha neler artık bNa iyi davranmak içinden gelmiyomuş konuşmak istemiyomuş sadece sınavdan kötü aldıgım için bütün bunlar çok rahatmısım hiç zora gelemiyomuşum vs vs . Bnde hiç bilwy demedim o ara annem aradı ve çıkarken odadan arkamdan çakmak fırlattı :KK43: Bn napıcam ne yapıyı yalvarırım bana yardım edin o kadar yoruldum ki artık bu dırumdan bu arada bn. Orta okul mezunu oldugumu biliyodu görücü usulu evlendik . Ve bn hwr geldiklerinde dedim okumadıgımı bn kabul ediyorum dedi ev hanımı istiyorum dedi ama evlenince tam tersi oldu . Yalvarıyorum bana yardım rdin neolur uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin .

KESİNLİKLE OKUDUYSANIZ OKUMUŞ BİRİYLE OKUMADIYSANIZ OKUMAMIŞ BİRİYLE EVLENİN OKADAR PİŞAMIN Kİ ANLATAMAM

Back