• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime sinirliyim ama hakli miyim emin degilim

Sanırım bir çok erkek böyle. Ağzımıza balı çalıp kendilerine gezmeyi tozmayı hak görüyorlar. Aslında adaletli olunca güzel herkes kendisine alan yaratabiliyor. Bizde durumlar o çıktıysa ben çocuklara bakıyorum, ben çıktıysam o bakıyor. Abartsaydı bende hazmedemezdim sanırım.

Erkek erkeğe sinemaya gitmeyi anlamıyorum ben ya:KK75:
Mangal olur,balık olur ne bileyim ama sinema cıkss:stop:

Bir cumartesi tum gun cocuklara o baksin aksama kadar gez canim. Empati kurmayana kurdurmak gerek bazen. Onceden soyleyince razi olmayacak bir tipse ekmek almaya gidiyormus gibi cik, yolda arasin. O da son dakikada sinema plani yapabiliyor sonucta.:rolleyes:

Simdi 14 subat yani sali gunu hayatimin en guzel en eglendigim mutlu oldugum gunu oldu evliligimizin 10.yili hemde 14 subat diye baya jestler surprizler gezi filan organize etmis cocuklari anneme biraktik sabahtan aksama gezdik iyiydi hostu defalarca tesekkur ettim
Sonrasinda haftasonu iki gun icinde plani olcagini bankadan arkadaslariyla takilacagini anlatti( bankaci kendisi) dediki cumartesi abim ev tasiyacak tum gun ona yardim ederim pazar gunude bankadakilerle organizasyon yaptik dedi tabi bende o guzel 14 subatin hatrina iyi bakalim dedim
Bu arada kucuk kizim bu ara cok hassas aksama kadar baba diye aglar hic bir sekilde zapt edemeyiz ve esimin gelme saati binanin onunde bekleriz o kadar zorlaniyorum cocuk hep camda baba bekler sorar..
14 subat izinliydi cok guzel tamamladik cokta yorulduk ertesi gun bu ise gitti aksam cikmasina yakin yine kizim baba bekliyo derken msj atti bankadaki tayfasiyla sinemaya gitceklermis gecikicem siz yemek yeyin diye
Simdi e be adam sen hafta sonu iki gun birden yoksun demi
E bir gun oncede birlikte zaten gezdik
Simdi bi gun beni cikardin gezdirdin diye 5 gun de kendin gezip acisinimi cikarcan e belli cocuk aksami zor ediyor seni kapilarda bekliyoruz
Bakin tabiki gezerde..
birlikte geziyosak arkadaslariylada gezer ama ne zaman ayda bi disari biz ciksak ertesine onlarla da acigi telafi etcek
Sen hafta sonu zaten yoksun ben cocuklarla kalicam evde bide hafta ici sinema nedir
Diyoki tayfadan biri illa gidek demis e hayirda birlikte kayaga gidiyosun piknige gidiyosun hamama gidiyosun mangala baliga vs..gidiyosun anladik
daaa sinema nedir ya o filme birlikte de gidebilirdik sonuc olarak benle bi guzel gun gecirdi o bana 1 ay 2 ay yeter ama hayat ona devam ettigi icin o paso takilsin bende kapilarda baba bekleyen kizimi avutuyum derslerinde zorlanan obur buyuk kizimin sorunlariyla ilgileniyim bu hic adil degil ama ve ben cok sinirliyim
Kesinlikle haklısınız sinema nedir yani ben anlam veremiyorum bazen erkeklere tamam git gez erkek erkeğe takıl ama bi ayarı olmalı

Valla benim eşiminde hiç arkadaşı falan yok
Yani iş arkadaşları iş yerinde kaliyor sosyal aktivitesi yok gzmeye vs gideriz

Ama üzülüyorum onun için
Arkadaslarinlada görüş diyorum
Adam sabahtan akşama kadar çalışıyor
Bırakın gezsin tozsun yaa abartmayın

Hele hiç "bende aksama kadar cocuk bakiyorum" muhabbetlerine girmeyin
Dışarda çalışmakla ev bir değil canın temizlik vs istemez yaparsin kahveni oturursun

Bu tür şeyleri dert etmeyin Allah başka dert vermesin

Sık boğaz etmeyin adamları sikmayan adamları iyi davranın anlayın kadın eşittir yemek ütü bulasik çocuk dert adam pohpoh kuşu. . Ya evcil hayvan alıp besleyelim bari bu toplu şu genel geçer kurallar ve ataerkil yapıdan biraz zor kurtulur.

Hayretsiniz ya bahane mi kızın baba diye ağlayıp görmek istemedin bir anne uzulmuyor ve bahane mi üretiyor. Siz baya anlayışlı olmaya devam.edin nelerin aciyosunuz yani .. maddi muhtacliktan ötürü mu kaynaklanıyor bunlar ? Ya eve para getiriyor diye yani kendinden odun veriyor bu hanımlar ya.

Herkes kendi açısından bakacaktır bu duruma. Bana göre devamlı olmadığı sürece çok dert edilecek bir şey değil. İnsanlar evli diye herşeyi birlikte yapacak diye bir şey düşünmeyenlerdenim. Eşimin birlikte takılmaktan hoşlandığı arkadaşları ve benim de aynı şekilde. Birlikte de çok güzel vakit geçiririz, ayrı ayrı da, çocuklarımızla da. Mesela her hafta bir akşam, bazen tatil dönemlerinde iki akşam eşim arkadaşlarıyla çıkar. Ben de bazı haftalar hiçbir şey yapmam ama bazen öyle denk gelir ki aynı hafta 3 gün arkadaşlarımla takılırım. Birbirimize de yeterince vakit ayırdıktan sonra bence sorun yok.

Ama size göre sorun varsa bir tavsiyede bulunabilirim. Haftasonları çocuklar için etkinlik ayarlayın ailece yapabileceğiniz, önceden planlayın ama. Mesela tiyatroya bilet alın hftaiçinden. Çocukların yaşını bilmiyorum ama güzel sinemalar var çıkışta da yemek yersiniz. Eşiniz de plan önceden hazır olduğu için başka yere söz vermez.

Haklısınız ama şü süreç bitsin haftasonu filan bence sonra tartismadan söyleyin 14 Şubat benim sus payim mıydı diye ? Belki sizin bu durumun farkında olduğunuzu görürse bir daha yapmaz .

Hayretsiniz ya bahane mi kızın baba diye ağlayıp görmek istemedin bir anne uzulmuyor ve bahane mi üretiyor. Siz baya anlayışlı olmaya devam.edin nelerin aciyosunuz yani .. maddi muhtacliktan ötürü mu kaynaklanıyor bunlar ? Ya eve para getiriyor diye yani kendinden odun veriyor bu hanımlar ya.
Ne alakası var
Adam evlendi diye size yapışıkmı olacak
Bırakin yaaa arkadaşlariyla gezsin ne istiyorsunuz adamlardan
Aşırıya kaçmadigi ve arkadaş ortamindan emin olduktan sonra ben bir sorun görmüyorum

Hiç sevmem 7/24 vıcık vıcık ilişkileri
Çokta sahte geliyor

bence gereksiz olmuş. ne acelesi vardı allah aşkına sinemanın. pazar günü zaten birlikte olacaklarmış o gün gitselerdi sinemaya. ben herkes arkadaşlarıyla da istediği gibi takılsın taraftarıyım ama özel şartlara da bakmak gerekir. evde küçük kızı karısı beklerken, sinema kaçıyormuş gibi işten çıkıp saplarla koşa koşa sinemaya gitmeyi anlamadım. belki çok özel bir film olur hepsinin çok sevdiği falan yine tamam. ben akşama kadar kocamı bekleyeyim o bana mesaj atsın sinemaya gidiyorum diye evet sinirlenirdim.

Erkek erkeğe sinemaya gidenler hep tuhafıma gitmiştir nedense...Hani insan eşiyle,sevgilisiyle gider.Kız arkadaşlar beraber gider erkeklerinde gitmeye hakkı var tabi de tuhafıma gidiyor işte:D

Heryer okey de hamam nedir ya:KK70:Bence siz haklısınız.. Bir iki saatlik çay çorba içsin de sürekli sürekli rutine bağlamak çok saçma.Kusuruma bakmayın da böyle bir adamla ne benim bir işim oluuur, nede onun benim gibi bir kadınla.Alışmış artık o düzene vazgeçmesi zor.Sizle değilde onlarla bir dünya kurmuş sanki kendine.Ses etseniz size düşman olur sanki..Ben öyle hissettim.Allah kolaylık versin.

Back
X