Simdi 14 subat yani sali gunu hayatimin en guzel en eglendigim mutlu oldugum gunu oldu evliligimizin 10.yili hemde 14 subat diye baya jestler surprizler gezi filan organize etmis cocuklari anneme biraktik sabahtan aksama gezdik iyiydi hostu defalarca tesekkur ettim
Sonrasinda haftasonu iki gun icinde plani olcagini bankadan arkadaslariyla takilacagini anlatti( bankaci kendisi) dediki cumartesi abim ev tasiyacak tum gun ona yardim ederim pazar gunude bankadakilerle organizasyon yaptik dedi tabi bende o guzel 14 subatin hatrina iyi bakalim dedim
Bu arada kucuk kizim bu ara cok hassas aksama kadar baba diye aglar hic bir sekilde zapt edemeyiz ve esimin gelme saati binanin onunde bekleriz o kadar zorlaniyorum cocuk hep camda baba bekler sorar..
14 subat izinliydi cok guzel tamamladik cokta yorulduk ertesi gun bu ise gitti aksam cikmasina yakin yine kizim baba bekliyo derken msj atti bankadaki tayfasiyla sinemaya gitceklermis gecikicem siz yemek yeyin diye
Simdi e be adam sen hafta sonu iki gun birden yoksun demi
E bir gun oncede birlikte zaten gezdik
Simdi bi gun beni cikardin gezdirdin diye 5 gun de kendin gezip acisinimi cikarcan e belli cocuk aksami zor ediyor seni kapilarda bekliyoruz
Bakin tabiki gezerde..
birlikte geziyosak arkadaslariylada gezer ama ne zaman ayda bi disari biz ciksak ertesine onlarla da acigi telafi etcek
Sen hafta sonu zaten yoksun ben cocuklarla kalicam evde bide hafta ici sinema nedir
Diyoki tayfadan biri illa gidek demis e hayirda birlikte kayaga gidiyosun piknige gidiyosun hamama gidiyosun mangala baliga vs..gidiyosun anladik
daaa sinema nedir ya o filme birlikte de gidebilirdik sonuc olarak benle bi guzel gun gecirdi o bana 1 ay 2 ay yeter ama hayat ona devam ettigi icin o paso takilsin bende kapilarda baba bekleyen kizimi avutuyum derslerinde zorlanan obur buyuk kizimin sorunlariyla ilgileniyim bu hic adil degil ama ve ben cok sinirliyim