• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve bitmeyen sorunlar !!

okulunuzu okuyun.esiniz istedigi icin degil kendiniz icin okuyun.esinizin uslubu cok yanlis ancak siz yapamiyorum edemiyorum dedikce üstünüze geliyor belliki.kendinize hedefler koyun.kararli olun.ve kendiniz icin biseyler yapin.insanin bu hayatta kendi ucin yaptigi seyden daha guzel bir duygu yoktur.bir amaciniz olsun ev hanimi olup anne olup ayni zamanda okuyadabilirsiniz.yeterki isteyin!sizin yerinizde olsam sirf esime inat yine azimle bitirirdim o okulu..

Siz o okulu biliyormusunuz. Disiplini egitimi. Ve gunde 1 saatiniz var ders calismak icin etut saati onuda oyle istediginiz gibi odanizda calisamazsiniz. Ve sizden gunde 1 saatlik calismayla her sinavdan 70 ortalama bekleniyor. Her yigidin harci degildir bu okullarda okumak !!!!
Bu birine aşağılamayı hakaret etmeyi haklı kılar mı?
İmamlar az mı çalışıyor peki siyasetçiler onca zahmeti var bu işlerinde
Çok az kişinin harcıdır siyasetçi olmak imam olmak asker olmak
Mesleğini hakkıyla yapanı tenzih ederim
Ya inanın ban yemek istemiyorum gidin işin zorluğunu duymak isteyene anlatın:)))

Bu birine aşağılamayı hakaret etmeyi haklı kılar mı?
İmamlar az mı çalışıyor peki siyasetçiler onca zahmeti var bu işlerinde
Çok az kişinin harcıdır siyasetçi olmak imam olmak asker olmak
Mesleğini hakkıyla yapanı tenzih ederim
Ya inanın ban yemek istemiyorum gidin işin zorluğunu duymak isteyene anlatın:)))
Duymak istemiyorsaniz meziyet degil demiyeceksiniz. Her hangi bir okuldan mezun olmayi konusmuyoruz.

İyi geceler herkese.
Benim bitmeyen bir sürü sorunum var önceki konularımı bilirsiniz belki
Şimdiki konum ise eşim ve ders takıntısı bn liseyi okumadım .
7 sene sonra evlendim ve eşim astsby
Bn ise orta okul mezunu biriyim evlendikten sonra acıkliseys yzıldım okuyorum iki senedir .
Ve beceremiyorum aınavlarım iyi gecmiyo ve kıl payı kaçırıyorum kredileri
Ve yine bir sunav oldum 8dersten 4 ünü geçmişim 4ünüde bir soruyla kaybetmişim !( ki 4sene aradan sonra başladım ve kendi kendime çalışıyorum ) anca o kadar oluyo

Eşimde işimde yükselmek için 3 aydır bir sınava çalışıyodu ve bugun sınava girdi izmire gitti izmirden gelirken msj attım napıyosun yolculuk nasıl diye .iyi dedi sonuçların ne zamn açıklanıyo dedim ve dur atıyım dedi baktım bnm sınav sonuçlarım dedimki seninkini sordum .

Hay sormaz olaydım. Başladı artık arkaya arkaya 100 msj attı yok çalışmıyosun yok yalan söylüyosun bilmem ne bnde hiç cvp yazmadım onun ailesi tyzesi dayısıgil fln hep beraber anneannesigildeyiz buarada ister istemez kırıldım moralım bozuldu kimseye bişey belli etmemek için telefonu çantama koyup ilgilenmedim .neyse sonra geldi hep beraber eve geldik asansörde tekrar hoşgeldin dedim öpeyim mi dedim hayır dedi :KK43:
Msjlarda benle konuşma fln demişti bn yine alltttan almaya çalıştım . Sonra bnle hiç konuşmadı
Yarın saat sonra geldi ve dediki ya bni seç yada dedi bnde yada ne dedim ders çalılcaksın dd yoksa kararını ver dedi bnde eğer okul için berarbersek hiç durmayalım yarın boşanalım dedim ve yboşanmak bile kolay yegerki sen ders çalışma dedi daha neler artık bNa iyi davranmak içinden gelmiyomuş konuşmak istemiyomuş sadece sınavdan kötü aldıgım için bütün bunlar çok rahatmısım hiç zora gelemiyomuşum vs vs . Bnde hiç bilwy demedim o ara annem aradı ve çıkarken odadan arkamdan çakmak fırlattı :KK43: Bn napıcam ne yapıyı yalvarırım bana yardım edin o kadar yoruldum ki artık bu dırumdan bu arada bn. Orta okul mezunu oldugumu biliyodu görücü usulu evlendik . Ve bn hwr geldiklerinde dedim okumadıgımı bn kabul ediyorum dedi ev hanımı istiyorum dedi ama evlenince tam tersi oldu . Yalvarıyorum bana yardım rdin neolur uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin .

KESİNLİKLE OKUDUYSANIZ OKUMUŞ BİRİYLE OKUMADIYSANIZ OKUMAMIŞ BİRİYLE EVLENİN OKADAR PİŞAMIN Kİ ANLATAMAM
Ablacim calis cocugunda yok bak ne guzell. Simdi bana desen bu yastan sonra kafa almaz ama sen cok gencsin istesen inan ki basarirsin. Ben senin yerinde olsam bana oyle diyen birini napar eder utandirirdim

Duymak istemiyorsaniz meziyet degil demiyeceksiniz. Her hangi bir okuldan mezun olmayi konusmuyoruz.
Peki fen liseleri kolay mı tıp fakülteleri hukuk yada boş verin inşaata amele olan adamdan daha mı çok çalışıyorlar van yüzüncü Yıl tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisi tatilde okul harçlığını çıkarmak için amelelik yaparken inşaatın düşerek hayatını kaybetti yani bunlar hayatlar ve zorlukları
Bugün bir fiziköğretmenliği okuyan birinsan tam puanla bile atanamıyor bunu biliyormusunuz fizikten bahsediyoruz
Konu subayların efor harcaması ise mütevazi olup dahası insan olup çok daha fazla emek harcayan insanlar var

Peki fen liseleri kolay mı tıp fakülteleri hukuk yada boş verin inşaata amele olan adamdan daha mı çok çalışıyorlar van yüzüncü Yıl tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisi tatilde okul harçlığını çıkarmak için amelelik yaparken inşaatın düşerek hayatını kaybetti yani bunlar hayatlar ve zorlukları
Bugün bir fiziköğretmenliği okuyan birinsan tam puanla bile atanamıyor bunu biliyormusunuz fizikten bahsediyoruz
Konu subayların efor harcaması ise mütevazi olup dahası insan olup çok daha fazla emek harcayan insanlar var
Tip hukuk ve askeri okul disinda hepsi kolay

İyi geceler herkese.
Benim bitmeyen bir sürü sorunum var önceki konularımı bilirsiniz belki
Şimdiki konum ise eşim ve ders takıntısı bn liseyi okumadım .
7 sene sonra evlendim ve eşim astsby
Bn ise orta okul mezunu biriyim evlendikten sonra acıkliseys yzıldım okuyorum iki senedir .
Ve beceremiyorum aınavlarım iyi gecmiyo ve kıl payı kaçırıyorum kredileri
Ve yine bir sunav oldum 8dersten 4 ünü geçmişim 4ünüde bir soruyla kaybetmişim !( ki 4sene aradan sonra başladım ve kendi kendime çalışıyorum ) anca o kadar oluyo

Eşimde işimde yükselmek için 3 aydır bir sınava çalışıyodu ve bugun sınava girdi izmire gitti izmirden gelirken msj attım napıyosun yolculuk nasıl diye .iyi dedi sonuçların ne zamn açıklanıyo dedim ve dur atıyım dedi baktım bnm sınav sonuçlarım dedimki seninkini sordum .

Hay sormaz olaydım. Başladı artık arkaya arkaya 100 msj attı yok çalışmıyosun yok yalan söylüyosun bilmem ne bnde hiç cvp yazmadım onun ailesi tyzesi dayısıgil fln hep beraber anneannesigildeyiz buarada ister istemez kırıldım moralım bozuldu kimseye bişey belli etmemek için telefonu çantama koyup ilgilenmedim .neyse sonra geldi hep beraber eve geldik asansörde tekrar hoşgeldin dedim öpeyim mi dedim hayır dedi :KK43:
Msjlarda benle konuşma fln demişti bn yine alltttan almaya çalıştım . Sonra bnle hiç konuşmadı
Yarın saat sonra geldi ve dediki ya bni seç yada dedi bnde yada ne dedim ders çalılcaksın dd yoksa kararını ver dedi bnde eğer okul için berarbersek hiç durmayalım yarın boşanalım dedim ve yboşanmak bile kolay yegerki sen ders çalışma dedi daha neler artık bNa iyi davranmak içinden gelmiyomuş konuşmak istemiyomuş sadece sınavdan kötü aldıgım için bütün bunlar çok rahatmısım hiç zora gelemiyomuşum vs vs . Bnde hiç bilwy demedim o ara annem aradı ve çıkarken odadan arkamdan çakmak fırlattı :KK43: Bn napıcam ne yapıyı yalvarırım bana yardım edin o kadar yoruldum ki artık bu dırumdan bu arada bn. Orta okul mezunu oldugumu biliyodu görücü usulu evlendik . Ve bn hwr geldiklerinde dedim okumadıgımı bn kabul ediyorum dedi ev hanımı istiyorum dedi ama evlenince tam tersi oldu . Yalvarıyorum bana yardım rdin neolur uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin .

KESİNLİKLE OKUDUYSANIZ OKUMUŞ BİRİYLE OKUMADIYSANIZ OKUMAMIŞ BİRİYLE EVLENİN OKADAR PİŞAMIN Kİ ANLATAMAM

ablam 2 üniversite bitirdi .
eniştem ikokul mezunu ama ablam ona deli gibi aşık asla problem etmıyor.

eşinizin böyle bi takıntısı varsa kendine yakıştıramıyorsa evlenmeseydi e ama bunun içinde evlilik bitmez madem öyle istiyor sende çok çalış bari liseyi bitir. bukadar oluyor diye birşey yok kapasiteni geliştirebilirsin. kötü bişey istememiş sonuçta çabalamalısın.

bence eşiniz sınav dönüşü sinirliydi ve sınavı kötü geçtiği için
size çattı başarısızlığı sevmiyorsa kendi başarısızlığından ziyade
size çattı

bence eşinize tek olayda hemen yüklenmeyin

birde mesela ben 3 yıl aöf okudum okuyamadım beceremedim bıraktım annem kardeşim hala söylenir

okumuş okumamışla alakası yok
yapamayacaksanız yapacağım diye yola çıkmayacaksınız
benbıraktım ama annemler hala söylenir
kimse sana git oku demedi kendine güvenmiyorsan başlamasaydın
diye ve hala okulu başlat biter

konyu okuyup okumamaktan çok
sizin derslere ilgisiz olmanızdan kaynaklıdır diye düşünüyorum

gereksiz yere de kendi içinzde abartmayın derim

Görgü baska birşey arkadaşlar,görgülü insanlara hep hayranimdir,okurlar diplomalari olur iyi yerlere gelirlerler kariyer yaparlar,bir kere bile bununla övünüp karsisindakini kucumsemezler.
Örnek:sağlık memurundaki hava prof.da yoktur. Hostesteki kapriste pilotta:)bir sürü örnek verilebilir bu konuda.
Allah yardimciniz olsun

Bence gercek manada egitim almis insan git gide mutevazilesiyor

Bis basak dolu basak hesabı bende stajımi yaptigim yerde en alt statudeki insanlarin ilk firsatini buldugu anda tecrubesiz insanlara mudurluk taslamaya calistiklarina ama iyi statudeki insanlarinda yasim kadar meslek hayati arti egitim hayati olmasina ragmen son derece mutevazi kisilik sahibi olanlarida gördüm

Yani isin asli oncelik karakterden geciyor yoksa halk degimiyle okusa alim olsa eşek yine eşek

Belki de arkadaşları arasinda muhabbeti falan oldu onlarin esleri egitimli falan belki sizin koca ezildi galiba ...Ne kişilik ama pes
Siz bu konuyu deşin bakalim ne bekliyo sizden istedigi sadece kagit parcasimi yoksa bu sizin iş üniv.bulabilir

Tip hukuk ve askeri okul disinda kac okul bitirdiniz dicektim profilinizde lise mezunu oldugunuz yaziyor:deli: VEdeBU VEdeBU canimin ici bosuna laf anlatmaya calisip polemige giriyosun kalp:KK200:
46 yasindayim. Kucuklugune sayiyorum su konusmalarini. Lise mezunuyum diye yorum yapamiycam mi. Senin annen hukuk tip mezunumu ? Edep edep edep hep bunu derim bunu soylerim.....

valla is adamda bitiyor bizim bi hismimiz mesela görücü usulü çok ufak yaşta evlendi kocası okurken bile evliydi mali müşavir düşün karısı evlendikten sonra okumadı mutlular yani boy boy cocuklari var ayrıca senin ki madem o zman kendi gibi birini bulsaymis bana bahaneymis gibi geliyor sogumus sanki.

Ne mubasebet okuma yazma bilmeyen insanlar var bu ulkede ki kimsenin mezuniyeti de onemli degil demogoji yapmayin. Milletin okudugu okulu asagilamaya kalkiyorsunuz yorum yapmiyorsunuz siz
Kimsenin okulunu asagilamadim iyi oku. Ben sadece 3 okulun zor oldugunu soyledim. Butun mesajlarimi okursan anlarsin.

Eşinizin böyle davranmasi cok yanlış ve çirkin... henüz yasin cok küçük suanda yapabilecek kapatisten vardir diye düşünüyorum.
Çocuğun yok sanırım otur çalış, bu seni hirslandirsin kendin için yap,
Güzelce derslerine calis ve gec. Kitaplar oku roman belki hosuna gider...
Bu dunyada ne yaparsan yap kedin için yap ve yapamıyorum deme

eşinin uslubu yanlış kabul. ama bence biraz gayretle açık liseyi bitirebilirsin. ve ordan da aöf ye geçersin. inan ki zor değil. sadece içinde o istek olmalı.bunu o istediği için değil kendin için yapmalısın. ha ama eğer benim bununla ilgili bir derdim yok, şart değil diyosan zaten dediklerimi unut.

Acikogretim sinavlari cok zor olmuyor ki calisin bu kadar laf yiceginize ki beyefendi icin deil kendiniz icin calisin okumanin yasi yoktur ben okumadim bir bahane degil emek verirseniz her sey olur tavsiyem son 4 yilin cikmis sorularini ezberleyin hep onlardan soruyorlar yaparsiniz, anlamiyorsaniz dersleri youtube da anlatan milyon tane hoca var onlardan dinleyin isteyen her seyi yapabilir yeter ki isteyin bahane uretmeyin kocaniz dedigi icin deil siz kendinizi gelistirmk icin yapin

Back
X