arkadaşlar merhaba, fikirlerinize ihtiyacım var çok bunalıyorum,ben eşimle severek evlendim ona çok güveniyordum,o kadar dürüsttü ki ;bi kadınla aynı yatakta görsem inanmazdım eşime tuzak kurmuşlar derdim gene toz konduramazdım,taaa ki gecen sene 23.11.2010 a kadar,neredeyse 1 sene olacak,eşim dükkanına net bağlatmış benden gizli neyse ben bunu öğrendim esnaf adam gerektiği için diye birşey demedim,sonra bu benden gizli face msn vs. adresleri almış,ben böyle evde heyecanla eşimin eve dönmesini beklerken onun için hazırlanıp süslenirken o sabaha karşı eve anca gelebiliyordu hep borcum cok bunalımdayım işlerim yoğun dükkan kalabalık vs. gibi bahaneler buluyordu,bende birgün Allah a yalvardım ağladım aldatıyorsa gözüme göster diye ,yemin ederim o gün gece öğrendim cünkü ben eşime hiç yanlış yapmadım,neyse ben o gün gece dışarı çıkardı çok bunaldım nolur beni az dışarı çıkar dedim,yürüyüş yaptık sonra dükkanına gittik pc ye oturdum geçmişine bakınca pc nin başka kadınlarla sohbet msj vs. birde (eşim 35 yasında ben 24) 2cocuklu 46 yaşında bir kadınla sabahlara kadar telde sohbet dökümanını çıkardım öğrendim,ben evde onu beklerken hadi çay demledim yemek hazırladım, hazırlandım senin için süprizlerim var derken o bana msj atıp dükkan çok kalabalık işim var diye meğer o kadınla sohbet ediyormuş telde kadınlık gururum o kadar kırıldı ki,benden özürler diledi birdaha olmuyacak dedi,bilgisayarını kırdı attı dükkandan gözümün önünde...
neyse gecen sene bunları yaşadım şimdide yaklaşık 1 hafta önce elemanı dükkana laptop getiriyormuş sözde onun değilmiş laptop,vınnla bağlanıyorlar,sabah teli çaldı bir bayan hesabıma 100 tl yatırın filan diye ses gelıyordu neydi diye sordum işiyle ilgili bi siteye üye olmuş,para ödemesi gerekiyormuş aktif olması için,neyse uzatmıcam ,o laptop dükkandan gidicek dedim tamam dedi,ama bilmiyorum belkide bilgisayar dükkanda ve şuan eşim nette ,içim hiç rahat değil 7bucuk aylık hamıleyım bırdaha birileriyle görüşür konusursa kaldıramam,canım cok yanıyor,dükkanı evime yakın şu saatte gidip bakamam aniden baskın yapsam belkide yakalıcam,gene bu işlere bulaşır diye korkuyorum mutsuzum nolur yardım edin
neyse gecen sene bunları yaşadım şimdide yaklaşık 1 hafta önce elemanı dükkana laptop getiriyormuş sözde onun değilmiş laptop,vınnla bağlanıyorlar,sabah teli çaldı bir bayan hesabıma 100 tl yatırın filan diye ses gelıyordu neydi diye sordum işiyle ilgili bi siteye üye olmuş,para ödemesi gerekiyormuş aktif olması için,neyse uzatmıcam ,o laptop dükkandan gidicek dedim tamam dedi,ama bilmiyorum belkide bilgisayar dükkanda ve şuan eşim nette ,içim hiç rahat değil 7bucuk aylık hamıleyım bırdaha birileriyle görüşür konusursa kaldıramam,canım cok yanıyor,dükkanı evime yakın şu saatte gidip bakamam aniden baskın yapsam belkide yakalıcam,gene bu işlere bulaşır diye korkuyorum mutsuzum nolur yardım edin