- 29 Eylül 2011
- 626
- 1
evet kızlar eşim yine okızla konuşuyo eski konuma bakarsanız anlatmıştım sadece arkadaşlardı ve bir daha görüşmeyeceklerdi....bu akşam tesadüfen internetten eşimin hattının sitesine girdim şifresini biliyodum ve bir baktımkı temmuz ve ağustosta süreklı kızla msjlaşmış ...telefonu eylul ekım kapalıydı yenı açıldı..dayanamadım aradım noyu kız olduğunu duyunca okızın adını verdım evet benım dedı...sordum yok aramadı dedı bende dedım gozumun onunde fatura var ne demek yazmadı falan işte büssürü laga luga aramızda bısey yok ohıssetsede ben hıssetmem bende konusturmak için güzel güzel konuştum baktım olmuyo başladım dalga geçmeye sonra eşim geldi kapattım...ona sordum (ailesinın başına bır felaket gelmıştı onların yanına gıttı 1hafta yoktu ailesi iyi şükür patronla hıç konuşmadan geçmiş bu bır hafta yonetıcı ısyerınde)işyerinde sorun var falan hıç yemek yemedım sen nelerle uğraşıyosun diyo bana...dökümanları gösterdim oda aynan laga luga yapıyo şöyle oldu böyle konuştuk diyemiyo çokısrar ettım soyle bak hep susarım bır daha konuşmam dedim...osıralar işten ayrılmıştı oişyerinde ortaklardı bunu istemedıler buda ayrıldı kız diyo ben aramadım bu diyo kız benım maas nolcak ısyerı nolcak dıye bana soruyodu dıyo zaten inanmıcan falan dıyo yanı yalan söyluyo...offfffff napcam ben 2 çocuk 6sensdır borç ödüyoz evımızı yaptırıyoz onca sıkıntı çektim şimdi bırakıp gidim desem nereye gitcem...anneme biraz çıtlattım gelım falan dedim bana güvenme diyo akıllı ol yuvanda kal dıyo dinlemıyo bıle dınlesede bana kızcak kendın ettın kendın buldun dıcek öyle işte...önceden böyle bişeyde çok ağlardım şimdi habure gülüyom çıldırdımmı ne..nefret ediyom ondan çok yalancı her lafı yalan......