- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Anladığım kadarıyla çok asosyal ve kendi ailesinde de bağları kuvvetli olmayan birisiniz. Ancak eşiniz öyle değil onun çin akrabalara anneye gidip gelmek düğünlere katılmak önemli bakın kendiniz diyorsunuz arkadaşım çevrem yok diye. İnsanların bazı huylarını görmezden gelmezseniz yalnız kalırsınız insanın arkadaşa da ihtiyacı var. Aynı şekilde kayınvalide ile geçinme yolları arayabilirdiniz köprüleri yıkmak yerine ama siz görüşmek bile istemiyorsunuz eşinizde sizin yüzünüzden asosyal olmak istemiyor annesi neyse düğün dernek başka akraba da istemiyorsunuz sadece sizin istekleriniz ön planda olamaz eşinizle ortak bir yaşam olmalı
hayır yanlış anlamışsınız asosyal değilim, gün içinde sürekli insanlarla birlikte olduğum bir işte çalışıyorum akşam eve gitmem 19:30-20 arası. arkadaşlarım tabi ki var ama şehir dışındalar gittikçe görüşüyorum ya da telefon vs. aile olarak biraz uzak kalmıştık herkesin kendi derdi oldu son yıllarda şimdi yakınlaştık ama eşim tabi bunları görmek istediği gibi yorumlamak istediği gibi yorumluyor inanın, bir şeyi kendi nasıl görüyorsa asla ikna edemezsiniz...kv de öyle kendi de öyle. ve bana bunu söyleyen kv herkesle küs nerdeyse tüm akrabaları ile:) kp nin tüm ailesi ile kv küs, kendi ailesinin çoğuyla küs, habire birileriyle küser barışır, kendi abisi ile bile. hani dinime küfreden Müslüman olsa diyeceğim...kv ye haldur huldur misafir vs gelmez.
asıl ben bekarken bizim ev misafirden geçilmezdi, akraba komşu vs asla boş kalmazdı ev inanın bıkmıştım ben evlenince biraz sakin kalayım, eşimle kalayım istedim adım asosyal oldu. eşim işten 9 dan önce gelmez, haftaiçi kim misafir ağırlayacak bu durumda?
eşim de şu gün şunlar gelecek de demedi hiç bir zaman, hep kv bir şeyler ayarlama peşinde oldu. düşünün bayram sabahı kalkıyorsunuz, kv telefondan eşime ültimatom veriyor şuna gidin buna gidin. asıl eşimin akrabalar ile pek bir bağı yok ki annesinden ültimatom bekliyor...
ve bu insanlar beni yaftalıyor.